coral

Friday, 28 March 2014

asos part two foråt modeasos photoshoot heels stiletter pumps høje hæle ankle strap modeblog fashion blog blogger sko asospart two mode modeblog fashion blog blogger camel coat forårsjakke boyfriend jeans styling stylist danmark shopping online webshop københavnAdlinks: coat/Asos HERE, sweater/Part Two (old, similar HERE), top/Asos HERE, jeans/Asos (sold out, loving THESE & THESE too), bag/Leowulff HERE, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), shoes/Asos HERE

Weeehuu… jeg er så glad i dag, for i går blev Christoffer færdiguddannet civilingeniør i “Design & Innovation” med et flot 12-tal og i aften skal vi ud og fejre det! E-N-D-E-L-I-G er han færdig og det har jeg virkelig set frem til. Han har jo som sagt både drevet virksomhed og skrevet speciale samtidigt, så vi har nærmest ikke set hinanden de sidste 3 måneders tid. Og enhver kan nok regne ud at det ikke ligefrem “pynter” på forholdet, haha.. Men nu er det endelig slut! Jeg er meget stolt af ham <3 Håber I alle får en dejlig weekend <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wehuuu.. I’m so happy today because yesterday Christoffer defended his master thesis and it went very well, so tonight we’re celebrating it. FINALLY he’s done with his studies! I’ve really been looking forward to this day, as we almost haven’t seen each other the last 3 months due to both his master thesis and his company. I’m very proud of him and it’s such a relief that he is now a graduate civil engineer. <3

blogstats trackingpixel

23 Thoughts on “A touch of coral

 1. Hvor ser du fin ud :)

 2. Det må være en skøn følelse at alt nu er slut, tillykke med ham!!

  Lækkert outfit, jeg er helt væk i dine sko…..

  hav en god weekend og tak for en så god og inspirerende blog!

  xx. http://pardonmoifrench.blogspot.com/

 3. Tillykke med ham, hvor er det sejt gået at blive færdig – og så med et tolvtal! :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

 4. Love this outfit! Perfect casual!

  <3

  AlinaErmilova.com

 5. That is such a great achievement! definitely worth celebrating!
  I adore this look and your hair! looks amazing!xx
  Nitabiti

 6. Julie on 29 March, 2014 at 18:02 said:

  Hvor ser du fin ud på disse billeder, og tilykke med din kæreste!

 7. Skønt outfit! Meget sommer agtigt :) Og tillykke med ham, det er da stort!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

 8. Pingback: Favorite? | passionsforfashion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu