ohlandoh-land
veuve-clicquot

Min mor er min største rollemodel. Hun er det mest positive, kreative, modige og ikke mindst kærlige menneske jeg kender og hun har hjertet med, i alt hvad hun foretager sig. Hun inspirerer mig til at være den bedste udgave af mig selv og få det bedste ud af alle situationer. Se lyst på livet og være glad. Hun inspirer mig til at gå efter mine drømme, være modig og tage nogle chancer. Kaste mig ud i tingene. Overkomme uoverkommelige opgaver. Hun er min evige støtte og jeg ser meget op til hende.

I det hele taget er det vigtigt at have nogle rollemodeller at blive inspireret af i alle aspekter af livet. Ikke mindst hvis man, som jeg, er iværksætter og gerne vil opnå succes. Jeg var aldrig nået dertil, hvor jeg er i dag, havde det ikke været for min mor. Jeg har kæmpet hårdt for at nå hertil (læs mere om det HER), men jeg har altid haft min mor at se op til og hun har støttet mig hele vejen igennem.

Der er så mange inspirerende kvinder i verden. Kvinder der tør gå forrest og være rollemodeller for andre. Veuve Clicquot hylder hvert år disse kvinder med den såkaldte ”Very Clicquot Award” der uddeles til årets kvindelige kulturikon. Veuve Clicquot er nemlig iværksat af en af verdens første kvindelige pionerer og entreprenører, Madame Barbe Nicole Clicqout, som i 1805 startede champagnehuset, som skulle vise sig at blive et af verdens største. Det er disse værdier, som kvindelig entreprenørånd, kreativ tankegang og forretningssans, prisen hylder.

Sidste år løb Oh Land af med prisen og i år er det skuespillerinde Trine Dyrholm, DJ og forfatter Maria Gerhardt og billedhugger Marit Bente Nordheim, der er nomineret. Juryen består af designer Ole Yde, gallerist Martin Asbæk, forfatter Hanne-Vibeke Holst, forfatter Leonora Christina Skov og operasanger Jens-Christian Wandt.

GIVEAWAY: Jeg synes, det er et virkelig fedt, at inspirerende kvinder som disse bliver hyldet ved sådan en award. Jeg skal selv afsted til eventet og jeg har faktisk fået mulighed for at invitere en af jer søde læsere + ledsager med. Det foregår d. 24. November kl. 11-13 på The Standard i København og der vil (selvfølgelig) være champagne og lækre snacks. For at deltage skal I smide en kommentar og fortælle, hvem I ville give prisen til. Jeg håber, I har lyst til at deltage. Det kunne i øvrigt være hyggeligt at hilse på en af jer. ;)

modeblog