nude-pleated-skirt@2x

{Indlægget er udgivet i samarbejde med Bybiehl}

Vi er 9 piger tilbage fra gymnasiet, der stadig holder sammen og ses flere gange om måneden. Det er nogle af mine allerbedste og tætteste veninder. Vi har kendt hinanden i over 10 år, ja nogle af os helt fra børnehaveklassen. Vi griner ofte så tårerne triller ned ad kinderne, fester til langt ud på natten og danser på bordene, som var vi stadig 16 år. Vi deler vores inderste hemmeligheder, snakker om kærester og, for nogens vedkommende, nye søde dates… :) De seneste par år er snakken ofte faldet på bryllupper og børn. Hvornår skal det være? Hvem bliver mon den første? Og ved I hvad… Min søde veninde Cille er netop blevet friet til! Det er stort.

Vi er alle helt oppe og ringe over det og selvom brylluppet først skal stå i 2016, har vi allerede godt gang i snakken om valg af tøj, håropsætninger, osv. Det er faktisk svært det der med at klæde sig på til et bryllup, for reglerne er strikse. Man må ikke komme i hvid kjole, ej heller sort, helst ikke lårkort og så må man heller ikke komme i en kjole så fin, at den overstråler bruden selv. Det er klart. Og så skal smykkerne selvfølgelig passe til tøjet – skille sig ud, men uden at tage hele opmærksomheden.

Jeg har fået lov til at style nogle smykker fra Bybiehl og qua af ovenstående og fordi flere af jer har fortalt mig, at I godt kunne bruge inspiration til at klæde jer på til et sommerbryllup, har jeg valgt at kombinere smykkerne i en kontekst, som ville egne sig som gæst til et bryllup. Se med nedenfor. ;)

armbånd-bybiehl@2x

Jeg har valgt at sammensætte et outfit, som ville egne sig godt til mange forskellige typer bryllupper, da det hverken er for fint eller for “kedeligt”. Det kan lynhurtigt dresses op med et par hæle og fine smykker som her eller dresses ned med et par flade sko. Jeg har valgt at kombinere det med sølvsmykker for at matche hardwaret på læderjakke og taske og for at få et ekslusivt og delikat udtryk.

Jeg er vild med Bybiehls nye Swan bangle med zirkoner, som skaber blikfang, men uden at tage al opmærksomheden fra tøjet. Jeg har kombineret det med et “Venus” armbånd som er mere spinkelt og feminint – en god kontrast til det mere chunky “Swan bangle“. Fingerringen er i øvrigt fra “Iris serien“.

bybiehl-smykker-sølv@2xnude-plisseret-nederdel@2xbybiehl-jalskæde@2x

Iris kollektionen er en af mine favoritter hos Bybiehl, da den er enkelt og feminin og passer til nærmest alt. Og så gør det da heller ikke noget, at det er en vaskeægte diamant der sidder og glimter i midten. ;) Halskæden kan I finde HER.

sølv-øreringe@2zbybiehl-øreringe@2x

Når man har løsthængende hår er det en god idé at bære et par øreringe der skaber blikfang, som disse “Venus øreringe” med kæder og zirkoner, så de ikke bliver væk i håret. Har man flere huller i ørene som jeg, kan det være fint at kombinere med andre ørestikker. Denne er fra “Iris kollektionen” og kan findes HER.

2modeblog@2xlyserød-nederdel@2x

Affiliate links: skirt/Zara (similar HERE), top/Ebay HERE, shoes/Asos HERE, leather jacket/Whistles (similar HERE), bag/Chanel

Jeg håber, at I kan lade jer inspirere lidt af stylingen ovenfor. Skal I selv til nogen bryllupper i år og i så fald – hvad skal I have på? :) Fyr endelig løs! Det er sjovt at høre, hvilke tanker I har gjort jer mht. valg af tøj og smykker som gæst til et bryllup. Sidste år var jeg i øvrigt til bryllup hos min skønne veninde Marie-Louise – se hvad jeg havde på HER.

line@2x

One of my closest friends, Cille, has just told me, that she is getting married in 2016! I’m so happy for her! I have already started to think of what to wear for her wedding even though I have some time to consider it. It is indeed difficult to get dressed for a wedding, because the rules are strict. You can not wear white, nor black, preferably not thigh-length and you can’t wear a dress so beautiful, that it outshines the bride herself, of course. And then the jewelry has to fit the clothes as well.

I have been asked to style some beautiful jewelry from Bybiehl and because of the upcoming wedding and since several of you have asked for inspiration for what to wear for a Summer wedding, I have chosen to combine the jewelry in a context that would suitable as a wedding guest.

I have chosen to put together an outfit that would be appropriate for many different types of weddings as it is neither too fine or too “boring”. It can instantly be dressed up with a pair of heels and some fine jewelry like these or dressed down with a pair of flat shoes. I have chosen to combine it with delicate silver jewelry to match the hardware on the leather jacket and bag and to get an exclusive and feminine expression. It’s important to chose some jewelry that stands out a bit, but not take all the attention from your clothes. I’m especially fond of the eye-catching “Swan bangle” that both can be worn for parties and everyday use and the slender “Iris collection” with genuine diamonds. You can find all the beautiful jewelry that I’m wearing right HERE.

modeblog1