wishlist

Tuesday, 25 March 2014

beauty wishlist beauty makeup mode fashion chanel bioderma acqua di parma davines facial roller jade

1. Jade facial roller/Ebay HERE, 2. conditioner/Davines HERE, 3. eyeshadow/Chanel “Tissé Mademoiselle”, 4. facial cleanser/Bioderma HERE, 5. handcreme/Aesop HERE, 6. edp/Acqua Di Parma HERE, 7. matte top coat/Chanel, 8. makeup brushes/Chanel HERE

Jeg ville ikke have noget imod, at alle disse lækkerier fra collagen stod på mit badeværelse. Forresten har jeg en god nyhed til Jer – det franske skønhedsmærke Bioderma kommer til Danmark her til april hos udvalgte apoteker. De fleste modeller og makeupartister sværger til Bioderma, da det er effektivt, men stadig meget mildt og skånsomt og desuden fungerer det både som ansigtsrens og makeupfjerner. Bare et lille tip! Hvad er Jeres fortrukne beautyprodukter? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wouldn’t mind having all these nice beauty products in my bathroom! :) I’ve been wanting the perfume for SO long and also the makeup brushes from Chanel. What are your favorite products when it comes to beauty? Please tell!

 

blogstats trackingpixel

23 Thoughts on “Beauty wishlist

 1. Trine Juel on 25 March, 2014 at 15:17 said:

  Mm ja lækre produkter! Jeg har også den fine øjenskygge fra Chanel, den er så fin og nem at bruge både til hverdag og fest.

  Mit absolut Ynglings produkt må være MAC Face and Body. Det er en Foundation som dækker meget let og giver en skøn glød. Og så er den perfekt til ben og arme hvis man skal i byen eller være fin. Og den smitter ikke af :)
  Jeg købte for nylig en primer fra Dior, et af deres nye produkter. Den hedder glow maximizer – light boosting primer. Den giver en fantastisk glød og holder hele dagen. Den kan også bruge på kindbenene som highlight :)

  Knus Trine

 2. Camilla on 25 March, 2014 at 16:23 said:

  Hvad er en Face roller? :-)

  • passionsforfashion on 25 March, 2014 at 17:07 said:

   Det er til at massere ansigtet med – det skulle efter sigende give en flot hud og hvis man gør det jævnligt, skulle man få færre rynker. Så jeg var da nødt til at bestille vidunderet her til eftermiddag, så må vi se om det virker (selvom jeg ikke har nogen rynker endnu, haha). Det skulle desuden øge blodcirkulationen i huden og give mere glød.

 3. Cecilie on 25 March, 2014 at 16:30 said:

  Kommer Bioderma til Danmark?! Årh det har jeg ønsket det ville længe, jeg er nemlig selv stor fan af det! Tusind tak for tippet om, at det kommer til Danmark! :-)

 4. Amalie Dusine on 25 March, 2014 at 17:53 said:

  På mit toiletbord står en masse ting, men favoritten er helt sikkert min duft, oud’ish, fra zarkoperfume (som iøvrigt er Danmarks første parfumehus. Ret sejt) :) kan iøvrigt varmt anbefale chanels topcoat. Neglene bliver bare SÅ fine! Og så en god creme fra REN.
  Deres produkter er bare fantastiske :)

  Ved man hvor bioderma vil blive forhandlet?

  • passionsforfashion on 26 March, 2014 at 13:15 said:

   Uh, lækkert! Den parfume har jeg faktisk aldrig hørt om. Den må jeg lige prøve at lægge mærke til i parfumeafdelingen næste gang. Fedt med top coaten! Har netop købt den, så håber den lever op til forventningerne. :) Jeg er faktisk også ret vild med REN! Lyder som om vi har samme smag, haha..

   Nej, ikke præcis hvilke apoteker – jeg læste bare at det ville komme på udvalgte. :) Vi må på jagt.

 5. Fine sager – jeg overvejer at investere i Chanel-øjenskyggen.

 6. Angela on 29 March, 2014 at 22:30 said:

  Bioderma kan evt. købes her: http://www.escentual.com/bioderma/bioderma013/
  Desuden får man en ekstra 250 ml Bioderma med ved køb af en! Tilbuddet gælder resten af marts, så skynd jer! :)

 7. Pingback: Beauty tip: facial roller | passionsforfashion

 8. Pingback: MÆRKELIGE EBAY KØB #1 | My CMS

 9. Delal on 7 December, 2015 at 20:10 said:

  Hej
  Hvor kan man købe chanel Brush ?

  Bh Delal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu