reflections

Monday, 20 January 2014

Det er vist ved at være på tide, at kigge tilbage på året der gik og reflektere lidt over tingene. Der er sket enormt meget i 2013 – det har både været et spændende, begivenhedsrigt, travlt og yderst lærerigt år på mange måder. Ved udgangen af året havde bloggen rundet 2.700 indlæg, 89.000 kommentarer og ca. 1 million unikke besøgende i løbet af året. Tænk at I er 1.000.000 mennesker, der har klikket Jer ind på min blog i 2013? Det kan jeg næsten ikke forstå! :) Men jeg er enormt taknemmelig og meget ydmyg over, at I har lyst til at læse med her hos mig! Meget mere end I aner! ♥
christina dueholmI starten af året sagde min veninde Nicoline til mig: “Christina, det her år skal være vores år, det har jeg bestemt mig for!”. På mange måder føler jeg, at det er gået i opfyldelse, men det har også krævet hårdt arbejde… Lad os se på lidt af det der er sket i år, som også I har været med til at gøre til en realitet. ♥

Jeg har virkelig fået lov til at udleve min drøm om at bruge min uddannelse som designer – at tænke kreativt på en anden måde. 2013 var året hvor jeg kunne skrive hele 3 designsamarbejder på cv’et. Det var virkelig “a dream come true” at få lov til at få sine idéer ud i verden. Jeg må stadig knibe mig selv i armen nogen gange. Jeg føler mig ekstremt heldig!
designsamarbejde copyJeg designede i 2013 hele to tasker for det danske taske og accessory mærke, Markberg. En rummelig hverdagstaske og en crossbody bag! Er det ikke enhver piges drøm, at få lov til at designe sine egne tasker? Jeg blev ihvertfald meget glad, da der dumpede en mail ind fra Markberg med overskriften: “Designsamarbejde?”. Det er sådan en fed fornemmelse at se sit eget design hænge i butikkerne! Og ikke mindst en kæmpe 3 meters poster i Magasin med mig og tasken! Surrealistisk…
markberg1markberg2Derudover designede jeg en tøjkollektion for 2ND DAY! Det var virkelig også et drømmescenarie for mig. Jeg har arbejdet hos Day Birger et Mikkelsen i over 3 år, men det var selvfølgelig i forbindelse med bloggen, at jeg fik denne mulighed. Det var virkelig, virkelig fedt at få lov til og ikke mindst at se piger på gaden gå rundt i ens eget design! Jeg glemmer heller aldrig synet af alle de mennesker der væltede ind i Day Birger et Mikkelsens flagship store, da vi åbnede til lanceringen af min kollektion. Vildt.
2nd daySidst men ikke mindst designede jeg Iphone/Ipad covers for Nordic Concept, som bliver solgt i Inspiration! Det var også virkelig en spændende mulighed og jeg fik lov til at tænke kreativt på en helt ny måde! Jeg får stadig helt gåsehud, når nogen af Jer søde læsere tagger mig på Instagram med Jeres nye cover :)
ipad-covers iphone-covers2013 var også et år fyldt med en masse spændende rejser. Jeg var i New York med British Airways, i Antwerpen med Visit Flanders, i Goa med min mor, i Puerto Banus med pigerne, i Barcelona med Christoffer, i Hamburg med min mor og 3 gange i Stockholm i forbindelse med bloggen. Jeg elsker virkelig at rejse! Ja, hvem gør ikke det? ;)
GOAnew york copyI løbet af året blev det også til en del spændende samarbejder. Blandt andet med Gina Tricot i Stockholm, hvor vi skulle filme en video til deres sommerkampagne.
ginatricotphotoshoot-gina-tricotbomberjakke

YouTube Preview Image

Desuden havde jeg et større samarbejde med Pantene kørende, hvor jeg (og forhåbentlig også Jer) blev en del klogere på hår og hvordan det behandles bedst muligt.
fashionblogpantene treatoverJeg nåede også at vise Jer over 180 outfits i løbet at året og her er nogle af dem…
leopard-bagzarapart-two-sweater1hoss-intropiavinterfrakkesandro-shoeshoss-intropia pantsasos-sweatshirtisabel-marant-hm-topveromodasatchel-bagparttwoHM-leather-bagblue-flowersblomstret-sætkaren-by-simonsenfloral-jeanschunky-sweater2013 var også året, hvor jeg sagde min kontrakt op hos Bloggers Delight og rykkede over til det svenske blognetværk, Spotlife, for at danne fællesskab med nogle af skandinaviens største bloggere som Angelica Blick, Fotballfrue og Blondin Bella. Det var en stor beslutning, men det føles helt rigtigt og jeg er glad for, at jeg tog det valg, selvom jeg også var glad for at være hos Bloggers Delight. “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving“.

Det lyder måske som om, at 2013 kun har været en dans på roser, men det har virkelig krævet hårdt arbejde. Der har været mange, mange søvnløse nætter og aflyste aftaler for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det har været benhårdt arbejde. Der er så meget mere i det end “bare” at lave indlæg til bloggen. Ved siden af bloggen har jeg også arbejdet for Day Birger et Mikkelsen som husmodel. Men det har også været sjovt, selvom det har været hårdt! Jeg ELSKER det jeg laver og jeg er så evigt taknemmelig for, at det kan lade sig gøre. Jeg håber, at 2014 bliver ligeså spændende og begivenhedsrigt, jeg håber på endnu flere spændende samarbejder og en masse godt indhold at dele med Jer. Af hjertet tak fordi I følger med! You’re the best! ♥

 

 

blogstats trackingpixel

63 Thoughts on “2013, reflections

 1. Når du sådan lige remser det op, så kan jeg slet ikke forstår hvordan du kan ha så mange flere timer i døgnet end os andre? ;) Haha. Hold op hvor har du præsteret meget i løbet af 2013! Jeg satser til gengæld på at 2014 bliver mit år ;)

  • passionsforfashion on 24 January, 2014 at 15:48 said:

   Haha.. Jeg sover heller ikke så meget, som så mange andre ;) Ej, men hvis man lister det op, lyder det måske også af meget. Men hvis du selv listede op, hvad du havde lavet i 2013, så var listen sikkert også overraskende lang :)

 2. Det er da os der takker for at kunne følge med!! :-)

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 19:22 said:

   Hvor er du bare sød <3 Tusind tak skal du have.
   Har lige surfet din blog igennem – hvor er den fin og personlig :)

 3. Stine on 20 January, 2014 at 18:30 said:

  Søde Christina, kan det ikke passe jeg hat set dig i sådan nogle hvide shorts/nederdel fra Zara her på bloggen? Hvis de tilfældigvis er en str.s og du kunne finde på st sælge dem, så må du endelig sige til

 4. Stine on 20 January, 2014 at 18:32 said:

  Søde Christina, de hvide shorts/nederdel fra Zara du har på på billedet. Hvis de tilfældigvis er en str.s og du kunne finde på st sælge dem, så må du endelig sige til

 5. Like the photos, stunning

 6. Dominique on 20 January, 2014 at 18:55 said:

  lovely pictures!! And ofcourse, outfits are amazing!

  http://www.dominiquecandido.blogspot.com

 7. Den crossbody bag er på min “2014s Musthave’s” liste. Tror endelig, jeg har besluttet mig for, at jeg skal have den i Animal Black Hair. <3
  Men jeg må sige, at alle dine designs er lækre :D
  Og så vil jeg lige indskyde, at du er en stor inspirationskilde stilmæssigt for mig – synes, du har sådan en flot stil og så er du simpelthen bare så pæn, Christina. Din blog er også en af mine absolutte favoritter. Håber, at 2014 vil blive lige så godt, hvis ikke bedre, end 2013! <3

  http://satinawandel.dk

  • passionsforfashion on 26 January, 2014 at 18:41 said:

   Hvor er det SØDT sagt! Det er jeg mega mega glad for at høre ;) Tusind tak! Er meget beæret ;) <3

 8. Dit liv og din succes som blogger er virkelig en stor inspiration for os små putter, der lige er startet :-) du fortjener helt klart alt det gode der er sket for dig i 2013. Håber på meget mere i 2014<3

 9. Det har været dit år med alle de fantastiske ting du har oplevet og opnået :)

 10. Stine on 20 January, 2014 at 19:55 said:

  Søde Christina, hvis du vil sælge dine fine hvide shorts/nederdel fra Zara er jeg super interesseret:-)

  • passionsforfashion on 24 January, 2014 at 15:49 said:

   Hej Stine,
   Desværre ikke :) Du kan finde dem på Ebay til INGEN penge! Sendte dig et link i en anden kommentar! :)

 11. Helene on 20 January, 2014 at 19:56 said:

  Hvor er det et hyggeligt indlæg! Selvom det har været et hårdt år er det fantastisk at følge! :)

 12. Hej Christina,
  Vil bare fortælle dig, at du er en kæmpe inspiration for mig. Din blog er simpelthen af så høj kvalitet, og jeg kan bruge flere timer på at klikke rundt herinde og lade mig inspirere af dine altid smukke og professionelle billeder. Sindssygt flot “arbejde”!
  Tak!
  God aften til dig :-)
  Mange hilsner Anne

  • passionsforfashion on 26 January, 2014 at 18:42 said:

   Tuuusind tak<3
   Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du kan lide mine billeder. Jeg går nemlig meget op i at tage dem :)
   God aften <3

 13. Gorgeous!!!

 14. Sikke et dejligt opsamlende indlæg, især for en af dine nyere læsere :-)
  Dine inspirerende indlæg, gudeskønne stil, fine og velopsatte billeder og den skønne måde du fremstår på som en glædesfyldt, billedskøn og unik person gør virkelig, at man nyder at følge dig hver dag :-)

  • passionsforfashion on 26 January, 2014 at 18:43 said:

   Åårh altså, mange tak skal du have. Sikke et kompliment! Det varmer helt vildt meget! Dejligt med en ny læser <3 Velkommen til.

 15. Louise on 20 January, 2014 at 21:13 said:

  Du har godt nok været produktiv i 2013!
  Wow, jeg bliver helt forpustet af alle de ting du har nået ;)

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 22:46 said:

   Tak :) Ja, det har været et sjovt, men travlt år :) Tiden er bare fløjet afsted. Hvis du listede alle de ting op, som du selv nåede sidste år, så ville det nok også blive til en del :)

 16. Du ER heldig Christina, men held hænger jo som oftest sammen med både hvor dygtig man er og hvor meget man knokler for at nå sine mål! Der er ingen tvivl om, at du er en dygtig designer! Men du knokler også!

  De oplevelser og al den CV-relevante erfaring du har fået i år er fuldt fortjent! Jeg er virkelig imponeret!

  Tak for en fantastisk blog Christina – Jeg glæder mig til at følge med endnu et år! Og ikke at glemme – Tak fordi to yderst lækre tasker lige nu pynter på mit tøjstativ!

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 21:51 said:

   Årh altså. Tak søde Ida. Hvor blev jeg glad for din kommentar! <3
   Du har godt nok også ydet en flot indsats med din blog i år! ;) Følger flittigt med :)

 17. Sofie Christensen on 20 January, 2014 at 22:07 said:

  Det ser ud til, at du har haft et fantastisk år, og det har været skønt at følge med på sidelinjen her på bloggen : ) For en 16-årig pige fyldt med fremtidsdrømme som mig er det utrolig inspirerende at følge med i din spændende hverdag : )
  Du virker som et utroligt sødt og sympatisk menneske, der er helt nede på jorden, og du er derfor et forbillede, som jeg selv og mange andre kan se op til både på det personlige og stilmæssige plan. For god stil det har du om nogen! Hvis der opstår tøjkrise om morgenen, kan man altid tjekke dine seneste outfits og finde inspiration, der kan bruges i sit eget tøjvalg : )
  Jeg får slet ikke kommenteret nok og rost din fede stil, flotte lejlighed og gode humør, men her var chancen for at få det sagt : )
  Fortsæt det gode arbejde med bloggen, vi er mange det elsker at følge med!

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 22:37 said:

   Hej Sofie,
   Din kommentar varmer HELT VILDT! :) Tusind mange tak for de søde ord. Det betyder så meget at høre! ;) Hvor er jeg glad for, at jeg kan være med til at inspirere dig!
   Du gjorde lige min aften meget bedre ;)
   Tak fordi du kigger med. Det er læsere som dig der gør det sjovt at blogge.
   xoxo Christina

 18. Så fint det hele:-)
  Får man stadig noget af din kollektion fra 2nd day?

 19. Du er bare så sej Christina!! Det er vildt fedt at se alle de ting du har opnået i 2013 – det er virkelig flot, du kan godt være stolt. Jeg elsker at følge med på dig blog, det er super inspirerende… man får selv helt lyst til at følge sin egen drøm… og det er da ikke lige frem dårlig indflydelse, vel ;) Du laver de fedeste design og så har du jo fantastisk smag… du er bare super inspirerende… glæder mig til fortsat at blive inspireret i 2014 :)

  Mvh. Anja N

 20. Mutter on 20 January, 2014 at 23:51 said:

  Flot, flot indlæg ! Sjovt med tilbageblik på året der gik, der er sørme mange fine outfits..Vi, der er nær dig, ved hvor meget sjæl du lægger i Bloggen, men også hvor meget du brænder for den, håber 2014 bliver et mindst ligeså godt år med masser af udfordringer og dejlige oplevelser..

 21. Hold da op! Det er godt nok sejt og meget inspirerende! Held og lykke i 2014 – keep up the good work ;-)

 22. Sikke et fint tilbageblik! Det er virkelig et spændende år du har haft. Glæder mig til at følge med i endnu et :-) Dine outfit billeder er meget inspirerende :-)

 23. Al din succes er beløning for dit hårde arbejde. Du er en smuk inspirerende kvinde:) wish u the best :)

 24. Katrine on 21 January, 2014 at 14:06 said:

  De sorte solbriller du bærer på ét af de sidste billeder, hvor er de fra? Dem i cateye stil :-)

 25. Imponerende og hvor lægger du bare meget arbejde i det. Vi nye og små bloggere kan blive virkelig inspireret af at kigge din vej. Din blog er meget visuel og det gør den meget nem at gå til. Er vild med dine billeder som er meget professionelle og som man kun kunne ønske sig selv. Har du nogen gode råd til at få taget flere outfit billeder, hvis man ikke lige har en som kan hjælpe med det dagligt.
  Godt arbejdet.
  Mvh Mette

  • passionsforfashion on 26 January, 2014 at 18:46 said:

   Hej Mette,
   Mange, mange tak skal du have :) Dejligt at jeg kan være med til at inspirere dig <3 Betyder meget!
   Mht. outfitbillederne – det er selv en stor udfordring for mig, at finde en der kan tage dem, mens det stadig er lyst udenfor. Men ellers kan det være en god idé at få veninder til at tage dem, når man alligevel er sammen. Ellers kan et kamerastativ med fjernbetjening være en løsning :)
   xx Christina

 26. Congrats on your great year! I have been following you for quite a while now and its great to see you develop and take on new challanges! Here´s to an even more amazing 2014!

  Eva

 27. Therese on 21 January, 2014 at 19:22 said:

  Jeg kommenterer aldrig på blogs, men nu bliver jeg bare nødt til at hylde flid, talent og hårdt arbejde! Jeg befinder mig i en helt anden branche end dig, men jeg har dyb respekt for hvad, du har opnået. Det er virkelig godt gået – respekt!

 28. Mary-Liz on 22 January, 2014 at 19:17 said:

  Hold da op, det må jeg sige med din refleksion over 2013.
  Du har godt nok opnået rigtig meget og udviklet dig og lært så meget nyt.
  Det er meget flotte tal for din blog. Stort tillykke.

  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 29. congrats on a successful and happy 2013! May 2014 be event better! I love your looks and style!

  Angie | http://www.thefashionfuse.com/

 30. Stine L. on 23 January, 2014 at 21:53 said:

  Hvor er den fine blå knit fra? :)

 31. Katrine on 11 February, 2014 at 13:09 said:

  Jakken på disse billeder: http://passionsforfashion.dk/files/2014/01/asos-sweatshirt.jpg hvor er den fra? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu