tail

Sunday, 19 January 2014

topsy tail

YouTube Preview Image

Hej piger! Jeg prøvede mig frem med en ny udgave af den såkaldte “topsy tail” i går, som jeg tidligere har vist Jer en anden udgave af HER,  og her er resultatet – en triple topsy tail! Det ser måske kompliceret ud, men som I kan se i videoen, er det faktisk ret simpelt. Det tager ikke mere end 5 minutter at lave. Jeg ved ikke helt, om man kan fornemme det i slutningen af vidoen, men jeg rusker håret lidt op til sidst, så det ikke sidder så stramt og “pænt”. Håber I kan lide frisuren? :) Se mine tidligere håropsætninger HERHERHER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hi girls! I tried to make a different version of the so-called “topsy tail” yesterday and here is what I ended up with – a triple topsy tail! It’s actually much easier to make, than what it looks like and it doesn’t take no longer than 5 minutes to create. I don’t really now if it shows, but I loosen up the hair a bit in the end go the video, so it doesn’t look too neat. Hope you like it? :) See my previous hair updos HEREHEREHERE and HERE.

 

modeblogprisen

blogstats trackingpixel

31 Thoughts on “Triple topsy tail

 1. Så fedt med nye nemme frisure!
  Jeg manglede lige noget nyt :)

  http://yasminmeree.blogspot.dk

 2. Så fedt med nye nemme frisure!
  Jeg manglede lige noget nyt :)

 3. Ih, hvor er det fint! Elsker den frisure :-D Har ofte lavet en enkel topsy, men tre er jo ligeså nemt!

  http://stainsofpaint.blogspot.com

 4. Tina Hoffbeck on 19 January, 2014 at 14:58 said:

  God søndag!

  Meget sød og yndig måde at sætte hår på:-)
  Det var også populært i 1980érne, der kunne man få en lille plastik bøjle at gøre det med, smart:-)

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 23:02 said:

   Tak og i lige måde. Ja, dem kender jeg godt. Sådan en havde jeg selv :) Men det er faktisk ganske nemt uden også :)

 5. Julia on 19 January, 2014 at 15:17 said:

  Hej Christina,
  Der er nogle rigtig gode film du laver :)
  Jeg tænkte på, hvilket program bruger du til at redigere dine film i?
  Jeg skal nemlig selv til at lave en film i forbindelse med et eksamensprojekt, og har ikke så meget forstand på den slags :)
  VH Julia

 6. Ih, hvor er det fint! Ret godt alternativ til den ellers lidt kedelig hestehale. Det må blive et projekt jeg kaster mig ud i løbet af min ferie :)

 7. gorgeous hair idea :) love your blog,it’s brilliant

 8. Rigtig sød frisure!!! Det er altid skønt med lidt inspiration!! Jeg ender alt for tit med en kedelig hestehale :S

 9. Hej Christina. Virkelig flot hverdagsfrisure!
  Jeg har lige et spørgsmål til noget helt andet – ved du hvad den skrifttype hedder dit navn er skrevet med i din header? Har ledt overalt men kan simpelthen ikke finde ud af det, skal nemlig have en tatovering med netop ovestående skrifttype. Håber du ved det :)

  //Christina

 10. Henriette J on 19 January, 2014 at 19:16 said:

  Super sød frisure – den må jeg hellere prøve kunsten efter :-)
  Hvis jeg må spørge, hvilket program bruger du til at lave videoer med?
  Jeg har selv bloggen http://www.bloggeronheels.dk og jeg vil utrolig gerne vise min læsere videor – men indtil videre har jeg kun brugt programmer, hvor man kan vise hele videoer. Men jeg vil gerne at jeg kan klippe i videoen :-)

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 22:50 said:

   Mange tak, Henriette. Fin blog i øvrigt :)
   Jeg bruger Imovie – det er super! Men det kræver at man har Mac.

 11. Ej det er da lige op opsætning for mig! :)
  Jeg har rigtig langt hår, men er så dårlig til at sætte det og det her ser nemt ud, eller du får det i hvertfald til at se sådan ud ;)

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 10:35 said:

   Fedt! Det er jeg glad for :) Det kan faktisk også være svært at sætte hår, hvis det er meget langt, men denne opsætning ville nok fungere fint :)

 12. Trine Juel on 20 January, 2014 at 17:29 said:

  Hvor er det fint – tak for inspirationen, det altid godt. Bruger du meget tid på at eksperimentere selv eller har du steder hvor du finder inspirationen? :)

  Er vild med det!

  Knus og god aften – Trine.

  • passionsforfashion on 20 January, 2014 at 22:38 said:

   Mange tak, Trine.
   Jeg finder på mange af dem selv og henter inspiration på Pinterest.com – kan bruge tiiimer derinde! ;)

 13. Julia on 20 January, 2014 at 20:15 said:

  Hvilket program redigerer du de film, som du laver, i? :-)

 14. så fin en frisure, afprøvede den i dag :)
  du må endelig blive ved med at blogge om måder at sætte håret på, det har virkelig hjulpet mit ellers livløse har og stritøre :)

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  • passionsforfashion on 24 January, 2014 at 15:36 said:

   Åååh, hvor er du bare sød :) Dejligt at høre. Jeg blev også født med stritører, men mine strittede altså så meget, at jeg fik lagt dem ind. Det kan ellers se ret charmerende ud synes jeg :)

 15. Christina on 26 January, 2014 at 14:36 said:

  Fantastisk flot hår! Og fin frisure :)

  Hvor og hvordan får du det klippet og farvet?! (og hvor ofte måske?) Og hvilke produkter bruger du i hverdagen? Her tænker jeg både på shampoo/balsam, hårkur, leave-in treatments, olier osv?! Kunne godt tænke mig noget lignende nemlig, men synes det er svært at få håret til at se så naturligt ud som dit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu