bras

Sunday, 2 December 2012

1. nude backless bra, 2. black backless bra, 3. nude, backless, strapless bra, 4. black, backless, strapless bra

Flere af jer her spurgt, hvad jeg gjorde med bh, da jeg havde min pailletkjole på med bar ryg til julefrokost. Sandheden er den, at jeg ingen havde på, hehe.. Det var simpelthen ikke muligt i den kjole. Men havde jeg set disse bh’er i tide, var jeg klart sprunget på en af disse. Jeg faldt over dem på ASOS i går og jeg synes virkelig de er smarte. De har ingen strop der går rundt om ryggen, men bare noget klister af en art i siderne til at holde dem fast – virkelig godt alternativ til de der klistrende kyllingefilleter, haha! Kender I dem? Jeg tror jeg skal have fat i en af disse til næste gang.

I just stumbled upon these cool backless and strapless bras on ASOS the other day. I really like the idea, that they’re backless, which makes it possible to wear a bra underneath a cocktail dress or a top with low back! I think I have to get one for my sequin dress! :)

blogstats trackingpixel

41 Thoughts on “Backless, strapless bras

 1. Sofie K on 2 December, 2012 at 18:50 said:

  Hej Christina. :-) Kunne du ikke lave en guide til nogle flotte nytårskjoler? Det kunne være rart med lidt inspiration!
  Super lækker blog, som jeg elsker at følge, btw!

 2. Simone on 2 December, 2012 at 19:19 said:

  Jeg ved de har nogle gode og billigere her: http://www.misslux.dk/unbra-silicone-bh.html

  Bare lige et lille tip ;-)

 3. Ja guide til nytårs kjoler under 500 kr. ville være rart…
  Btw. prøv og kig inde på Ebay efter de der bh’er. Jeg købte sådan en silikone dings som man kan købe på Nelly for 200 og noget, men jeg fik den til 33 kr. Så det er altså et kig værd derinde :-)

 4. De er altså super smarte. Har bare ikke helt turde sætte min lid til dem. Haha. Måske man skulle prøve!
  Godt tip i hvert fald <3

  /C

 5. Kristine Louise Christensen on 2 December, 2012 at 19:50 said:

  Hej :-D

  Jeg er ejer af en af disse bh’er (en af dem uden stropper – som på billede 3 og 4) og er desværre ikke særlig glad for den, Iden og opfindelse er jo genial – men efter en gangs brug er “klister” som skal holde den oppe helt “opbrugt”, modsat kyllingefilleterne som kan bruges igen og igen…

  Jeg synes lig jeg ville dele min erfaring.
  Tak for god læsning på bloggen!

  -Kristine

 6. Uh, tror jeg skal have fat i en black backless, strapless bra! Og ja, den er virkelig et godt alternativ til “kyllingefilleterne” haha ;-)

 7. Vil lige fortælle, at en unbra fungerer rigtig godt! De sidder super godt fast og har slet ingen stropper overhovedet! :)

 8. Hej Christina,

  jeg købte de stropløse (modellen til højre), da jeg skulle finde en løsning til den buksedragt – http://passionsforfashion.dk/tag/buksedragt/ du sidste år inspirerede jeg til at købe. Jeg tænkte også, at de var skide smarte, men de fungerer simpelthen ikke i praksis. Det klister, der sidder på, holder slet ikke og giver ingen bevægelsesfrihed eftersom man er nød til holde armene tæt langt siden for at få det til at klæbe. Og jeg har bitte bitte små bryster, så det er absolut ikke her problemet ligger. Men måske har de forbedret dem, det skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.

  VH. Anne

  • passionsforfashion on 3 December, 2012 at 01:36 said:

   Hej Anne,

   Æv, hvor ærgerligt, men tak for info – så tror jeg da ikke, at jeg vil købe en alligevel. :( Er det helt den samme fra samme mærke og det hele?

   xx C

  • Hej Christina,

   ja, den jeg købte, var helt magen til og fra Fashion Forms. Også købt på Asos. Jeg har dog ikke prøvet dem med strop om nakken, måske de er bedre, da den trods alt har lidt at holde sig oppe med – udover klister!?

   Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer, hvis du investerer i en :)

   • passionsforfashion on 9 December, 2012 at 00:30 said:

    Okay.. Ja, kan godt være at det ville være bedre med en strop omkring nakken.. Jeg overvejer stadig :) Tak for info ihvertfald.

 9. Hvis du køber sådan en bh, ville det være lækkert med et review af den :) Det virker jo super smart

 10. Pernille on 2 December, 2012 at 21:07 said:

  Må indrømme, at jeg sidder her og griner højlydt af, at du beskriver de selvsiddende bh’er som klistrende kyllingefileter! Hvor er det dog en perfekt beskrivelse, hahahaha. I øvrigt vil jeg lige benytte lejligheden til at sige, at du gør et fantastisk stykke arbejde med din blog. Du har virkelig den mest gennemførte blog med de mest gennemførte indlæg, jeg nogensinde har set!

  • passionsforfashion on 3 December, 2012 at 01:35 said:

   haha.. Jeg synes det beskriver dem meget godt ;)
   Hvor er det bare virkelig pænt sagt, jeg takker mange gange <3 Det betyder rigtig meget at høre!

 11. That is so convenient!
  Perfect for backless dresses and tops!

  xoxo The Daily Fashion Drug

 12. Caroline on 2 December, 2012 at 22:10 said:

  Hej Christina :)

  Du har vel ikke linkene til nogen af disse flotte bh’er? :)))

 13. Camilla L on 2 December, 2012 at 22:47 said:

  Hvis du køber en, så del endelig ud af, hvordan de sidder! Det ser dælme smart ud – hvis de da bliver siddende, hvor de skal:)

 14. Hej Christina
  Tusinde tak for tippet, de ser jo super smarte ud!
  Hvis du køber en, må du meget gerne lige skrive om de er gode :)
  Glædelig 1. advendt

 15. Joanie on 3 December, 2012 at 00:01 said:

  Super! Er de normale i størrelsen?

 16. maiken jochimsen on 3 December, 2012 at 11:43 said:

  jeg har selv købt en inden på asos, og de er normale i størrelsen :)

 17. Caroline Jensen on 3 December, 2012 at 18:32 said:

  Hej :-)

  Jeg har lige bestilt et par bordeaux leopardbukser, efter du har vist dem her på bloggen mange gange. men jeg har ingen ide’ til hvad jeg skal sætte dem sammen med her i den kolde vinter tid.
  jeg håber lid på du måske vil lave et indlæg? hvor du evt. har bukserne på forsat god 3. december :-)

 18. Fedt indlæg! :) Vil gerne høre tilbagemelding om hvordan du synes de virker!! De der kyllingefiletter falder nemlig af så snart man begynder at svede, så jeg endte også uden bh haha…

 19. Mille on 4 December, 2012 at 16:27 said:

  Hvis man ikke har større bryster end at man kan “go comando”, uden at de er all over – så er det da det man skal :)

 20. Fik du nogensinde købt en af dem? For i så fald vil jeg meget gerne høre hvad du syntes om den, da jeg overvejer at købe en selv! :-)
  PS. Elsker din blog!

 21. bh uden ryg og andet tilbehør. Vi tager afstand fra 'made in China' bh uden ryg. Tjek videoen for at se, hvor nemt det er at anvende bh uden ryg.

 22. Det er god hjemmeside. Tak for dette indlæg. Højkvalitets bh uden rygog andet tilbehør. Vi tager afstand fra 'made in China' bh uden ryg. Tjek videoen for at se, hvor nemt det er at anvende bh uden ryg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu