Bellevuebox

Tuesday, 20 November 2012


Kan I huske, at jeg tidligere har omtalt Bellevuebox? Og skrev at I snart ville få chancen for at vinde noget derfra? :) Jeg har i samarbejde med Bellevuebox nu fået muligheden for at udlodde et gavekort på 1000 kr. til en heldig læser her på bloggen! Lækkert ikke? :)

Bellevuebox har lidt til enhver smag og et hav af forskellige gavekort – f.eks. brunch, hotelovernatning, massage, ansigtsbehandling, biograftur, cafebesøg, sportsoplevelser og meget mere! Oplagt julegaveidé, hvis I spørger mig :)

Det eneste I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar med, hvilken Bellevuebox I vil bruge gavekortet på, hvis I vinder. I må gerne nævne flere :)

Konkurrencen slutter på mandag d. 26. november, hvorefter jeg trækker en heldig vinder. Jeg håber I har lyst til at lege med. Held og lykke allesammen!

blogstats trackingpixel

751 Thoughts on “Vind gavekort til Bellevuebox

 1. Helena on 20 November, 2012 at 22:30 said:

  Sikke en lækker præmie! Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på ‘Middag for to med vin’ og bruge den på en hyggelig date. Krydser fingre!

 2. Jeg ville helt klart vælge en et hotelophold, for at få så meget som muligt ud af det, og så er jeg vild med at man nu også kan vælge ophold i udlandet! Selvom at jeg nok ville vælge et her i Danmark når det kun er 1 overnatning ;)

 3. Anna Lise on 20 November, 2012 at 22:37 said:

  Hotelophold for to :) Så ville jeg tage min søde mor med, det trænger hun til.

 4. Kimmie Bull Bruhn on 20 November, 2012 at 22:37 said:

  Hvis jeg vandt ville gerne på en “middag for to med vin” eller “Brunch”

 5. Uh, jeg ville gerne bruge et sådant gavekort på en brunch med min veninde. Jeg er udenlands hele året, mens hun rejser væk efter nytår og seks måneder frem. Men i juleferien er vi begge hjemme, og det ville da være fedt at kunne invitere hende ud på brunch :-)

 6. Mette Lindberg on 20 November, 2012 at 22:37 said:

  Jeg vil helt klart bruge den til et hotelophold med middag.

 7. Julie Jensen on 20 November, 2012 at 22:37 said:

  Den her konkurrence kommer som kaldet!!
  Min kæreste har aldrig nogle ønsker til hverken jul eller fødselsdag, og jeg vil jo gerne give ham noget personligt som han vil blive glad for.. Et hotelophold eller en miniferie ville være perfekt! :-)

 8. Nikoline on 20 November, 2012 at 22:38 said:

  jeg har svært ved at vælge, men tror i sidste ende jeg ville bruge gavekortet på en velvære pakke til både ham og hende :-)

 9. Mmm på den ene side, kunne jeg godt have lyst til at fyre det hele af på et hotelophold med middag. På den anden side kunne man også få 4 x brunch for to – det kunne også være hyggeligt!
  Sikke en god gave!

 10. Jeg ville bruge gavekortet til en forkælelsesdag til min mor og mig! For min mor fortjener virkelig en dag med forkælelse!
  Især med alt hvad hun har gjort for mig, og andre!

 11. Jeg ville benytte lejligheden til at give min fantastiske mor en masse selvforkælelse, som hun virkelig fortjener! Hun kæmper altid for alle andre, og tænker på alle andre – før hun tænker på sig selv.

  Og det er bestemt en lækker præmie hun kan benytte sig af efter alt julestress der jo kommer meget snart!

  Krydser fingre :)

  Knus en pige på SU

 12. Adelina on 20 November, 2012 at 22:39 said:

  Hold da op, en fed konkurrence! Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på “Hotelophold med middag”, som jeg ville dele med min kæreste. Det ville være rart at komme lidt væk fra hverdagen og slappe af og nyde hinanden på et lækkert hotel :-)

 13. Jeg ville vælge et hotel ophold med middag eller en champagne brunch. Så kan jeg enten forkæle kæresten eller en god veninde :)

 14. Johanne on 20 November, 2012 at 22:39 said:

  Jeg ville bruge gavekortet til et hotelophold til mig selv og min dejlige kæreste, som har haft alt for travlt på det sidste… :-) Fed konkurrence!

 15. Kimmie Bull on 20 November, 2012 at 22:40 said:

  Hvis jeg vandt ville jeg invitere min kæreste på en “Middag for to med vin” eller “Brunch”

 16. Sofie Marie on 20 November, 2012 at 22:40 said:

  Hej virkelig fed præmie :-) krydser finger. Kunne rigtig godt tænke mig at få en ansigtsbehandling sammen med en veninde, et lækkert cafebesøg med mine venner eller en fed sportsoplevele med 1 dejlig person…. :-)

 17. Caroline W on 20 November, 2012 at 22:40 said:

  Jeg ville være ‘Forkælelse til hende’. Jeg har simpelthen været SÅ stresset på det sidste, pga skolen. Jeg har ikke været ved frisøren i halvandet år, og min hud er gået amok pga stressen over lektierne. En god omgang forkælelse er virkelig noget jeg trænger til!

 18. Caroline Holmgaard Skov. on 20 November, 2012 at 22:40 said:

  Skide lækker præmie!
  Hvis jeg vandt en Bellevuebox ville jeg helt sikkert bruge den sammen med en veninde, enten på en hotelovernatning eller på massage. Det kunne bare være super hyggeligt. ;)

 19. jeg ville elske at tage min søde søster med ud til en Champagnebrunch.. men sådan et “luksusophold” lyer sørme heller ikke dårligt! :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

 20. Anna Lunden on 20 November, 2012 at 22:41 said:

  Jeg ville bruge gaven på en sportsoplevelse, måske noget faldskærmsudspring, da min far i gennem længere tid har været meget syg. Og nu når han også lige er fyldt 50, men pga. sygdom ikke har kunnet fejre det, synes jeg han kunne fortjene sådan en gave. Han har altid ønsket sig at tage mig med ud og prøve det og det kunne være virkelig rart at opfylde en af hans største ønsker!

 21. Camilla on 20 November, 2012 at 22:41 said:

  Hvis det nu var mig der vandt, så ville jeg bruge gavekortet på “Action” og måske “Brunch”. Hvis jeg kan finde penge til det, ville jeg måske købe “Adventure” – elsker oplevelser!
  Dejlig blog du har :)

  http://whynotablog.bloggersdelight.dk

 22. Jeg ville bruge gavekortet på enten en middag for to eller forkælelse til hende!

 23. Christine Colind on 20 November, 2012 at 22:42 said:

  Sikke et lækkert giveaway!
  Jeg ville enten bruge det på, forkælelse til hende. Trænger til en lækker forkælelse, og blive gjort lækker.
  Jeg ville også blive glad for en Action, som du ville give til dig kæreste! Den ville jeg også bruge på min kæreste, og give ham en fed oplevelse.
  Men det ville også være lækkert med en luksus middag :-)
  hav en dejlig dag!

 24. Maria Jessen on 20 November, 2012 at 22:42 said:

  Helt sikkert hotel med min dejlige kæreste ;-)

 25. Jeg vakler lidt mellem en champagnebrunch og et hotelophold. I hvert fald skulle det være en rigtig hygge-gave til min søde mor, der har haft alt for meget at se til de sidste år, og som aldrig bruger penge på sig selv. Det ville være så vidunderligt at kunne overraske hende på den måde!

 26. Victoria Jensen on 20 November, 2012 at 22:44 said:

  Jeg ville købe “forkælelse til hende” og forære den til min søde mor, der går en masse igennem. Siden jeg er flyttet hjemmefra er det ikke just blevet nemmere, når man både skal klare en husholdning og en syg familie.
  Desuden ville jeg købe “Cafébesøg med bio for to” og invitere min bror med. Vi ser ikke så meget til hinanden for tiden, så det ville være en hyggelig måde at få set hinanden lidt på :-)

 27. Cille M on 20 November, 2012 at 22:46 said:

  Jeg ville helt klart vælge et af hotelopholdene.
  Så ville jeg invitere min veninde, kæreste eller mor med mig. De er der altid for mig og støtter mig i alt hvad jeg gør. De har udentvivl fortjent det, hver og en :-)

 28. Carina on 20 November, 2012 at 22:46 said:

  Jeg vil helst sikkert tage min kæreste med på hotelophold for to med middag :) Der er sjældent vi har tid og penge til at lave sådan nogle ting sammen, så jeg krydser mine fingre!

  Tak for endnu en dejlig konkurrence :)

 29. Nicoline on 20 November, 2012 at 22:46 said:

  Jeg ville bruge bellevueboxen på et hotel ophold med middag.
  Min kæreste og jeg har virkelig brug for at komme lidt væk og mærke kærligheden, så jeg håber jeg vinder ;)

 30. Pernille Hallen on 20 November, 2012 at 22:47 said:

  Hej Christina :)

  Jeg håber rigtig meget at vinde gavekortet, da jeg så vil have et tilskud til at kunne glæde min mor med en tur i en luftballon i form af “Adventure” boxen. Det er noget hun altid har ønsket sig at prøve, men da hun altid har stillet sine egne behov og ønsker efter min søster og mine, er det ikke gået i opfyldelse. Derfor synes jeg, at hun har fortjent denne gave som tak for hendes evige støtte, kærlighed og omsorgsfuldhed.

  Hilsen Pernille Hallen

 31. jeg vil bruge det på et hotelophold med middag, Min kæreste og jeg trænger til lidt forkælelse sammen, da vi desværre ikke ser hinanden så tit.

 32. Jeg ville i hvertfald vælge hotelopholdet til 699,- http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold.aspx
  Og så ville jeg enten tilføje noget velvære til hende eller en champagnebrunch. Lækker idé og lækker konkurrence.

 33. Kathrine Nottelmann on 20 November, 2012 at 22:48 said:

  Lækker præmie!
  Hvis jeg vandt en Bellevuebox skal min mor forkæles, med noget massage og ansigtsbehandling osv.. Fordi det har hun virkelig fortjent. Hun er den bedste!

 34. Pia Christoffersen on 20 November, 2012 at 22:49 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på et hotelophold – Min kæreste og jeg har ikke været på ferie i over et år, fordi han lige inden sommerferien fik nyt arbejde, som det ikke har været muligt at holde ferie fra endnu. Så det ville være helt perfekt hvis jeg kunne overraske ham med en lille tur væk sammen en weekend. Det trænger vi til!

 35. Jeg ville helt sikkert bruge den på min mor, hun er altid så stresset og prøver at gøre alt for os løber fra det ene sted til det andet. Jeg synes hun fortejner en julegaver, hvor hun rigtig kan få slappet af. Jeg elsker min mor over alt på jorden, hun er måde en mor og en far for min bror og jeg. Jeg synes virkelig hun skulle få æren af at komme til at slappe lidt af og komme lidt væk med alt det stress :) Kh. Melissa (mors lille dejlige datter)

 36. Christina on 20 November, 2012 at 22:49 said:

  Fantastisk konkurrence! Jeg ville vælge “forkælelse til hende” eller “hotelophold med middag” sammen med min veninde. Det ville være en dejlig måde at koble af på :)

 37. Maria Camilla on 20 November, 2012 at 22:49 said:

  Hotelophold med middag lyder skøn! Kunne også finde på at bruge det på en “forkælelse til hende”

 38. Ville nok vælge hotel ophold, og bruge det på min kæreste og jeg, da vi aldrig har været på sådan en ‘get away’ da der ikke rigtig har været penge til det, så ville elske at overraske ham med sådan en gave :-)

  Vh Rikke

 39. Sikke en lækker konkurrence :) Jeg ville elske enten at kunne invitere min søde kæreste på hotelophold med middag eller få en wellnessoplevelse sammen – begge dele for at få et pusterum i en travl hverdag. Uhh hvor ville det faktisk være super skønt :)

 40. Jeg vil gerne have et gavekort på massage, eller cafétur :-)
  Rigtig lækker giveaway!

 41. Jeg ville klart vælge et hotelophold til 699, og så enten tage til Stokholm eller Hamborg. Det ville jeg nok supplere med enten noget velvære til hende (læs: mig :) ) eller en champagnebrunch.
  Lækker idé og lækker konkurrence

 42. Pernille Hallen on 20 November, 2012 at 22:52 said:

  Hej Christina :)

  Hvis jeg er så heldig at vinde gavekortet skal det bruges på et tilskud til “Adventure” boxen og en tur i luftballon til min mor. Det er et ønske hun har haft så længe jeg kan huske, men da hun altid har stillet hendes egne behov og ønsker efter min søsters og mine, er det ikke sket endnu. Hun har støttet os gennem såvel som op- samt nedture og bidraget med omsorg, støtte og masser af kærlighed. Derfor mener jeg, at hun har fortjent at få et af hendes ønsker og drømme opfyldt.

  Hilsen Pernille Hallen

 43. Lækker konkurrence! Og en længeventet :-)
  Synes faktisk det hele lyder super fedt, men hvis jeg skal nævne nogen ting jeg ikke ville have noget i mod at få en box til må det være: cafebesøg, brunch, hotelovernatning, ansigtsbehandling, biograftur og massage.

  //Amalie

 44. Mathilde Henriksen on 20 November, 2012 at 22:52 said:

  Jeg ville klart vælge at købe “Forkælelse til hende”, da jeg trænger til at blive løsnet op. Lige nu arbejder jeg meget, og har derfor brug for lidt selvforkælelse – nogen gange er det tilladt ;-)
  Ellers ville jeg vælge hotelopholdet for at få en hyggelig weekend i rolige omgivelser, med én man holder kær!

 45. Amanda Flensted on 20 November, 2012 at 22:52 said:

  Jeg vil vælge enten en brunch, et hotelophold eller en ansigtsbehandling. Det kunne være så fedt at overraske sin veninde med det!

 46. Nikoline on 20 November, 2012 at 22:52 said:

  Jeg tror jeg ville bruge gavekortet på en hotelovernatning eller på et cafébesøg + biotur sammen med min kæreste eller veninde :-)
  Det ville være en ret god julegave!

 47. Josefine F M on 20 November, 2012 at 22:52 said:

  Den der ‘Champagne brunch’ med veninden eller ‘Action’ lyder ikke så dumt! ‘Forkælelse til hende’ kunne jeg også godt bruge! Der er da mange spændende og lækre ting, ville da ikke have noget imod at vinde sådan et lækkert gavekort! ;-)

 48. Ej hvor lækkert! Oplagt julegave :)

  Jeg vil gerne have: forkælelse til hende. Så kan min mor få sig en super god julegave! <3

 49. Jeg ville vælge hotelophold med middag og vin, eller en storbyferie og forærer til min mor i julegave. Hun har været meget igennem de sidste par måneder grundet tabet af hendes bror, og er nu blevet sygemeldt. Så det ville gøre mig og hende fantastisk glad hvis jeg kunne forære hende dette!

 50. Så en skøn konkurrence! Min kæreste og jeg har været sammen 10 (!!) år her midt i december, så ville vælge enten et hotelophold med middag eller en champagnebrunch + adventurepakken og fejre dagen med ham :)

 51. Oplevelsesgaver er noget af det bedste ;)
  Jeg kunne især godt tænke mig følgende:
  Hotelophold med middag
  Velvære for hende
  Krop og sjæl
  forkælelse for hende

  kys og kram fra Sofia

 52. Anna Thomsen on 20 November, 2012 at 22:54 said:

  Det her er en virkelig god giveaway :D!! Jeg ville nok bruge den på lidt forkælelse. evt. noget brunch eller en cafetur med veninderne.
  Hav en fantastisk dag :)

 53. Caroline on 20 November, 2012 at 22:55 said:

  Jeg ville bruge det på noget selvforkælelse med min mor, og så har jeg altid drømt om at flyve i helikopter, og prøve at se nogle velkendte byer fra oven :)

 54. Det kunne ikke være dårligt at vinde sådan en Bellevue Box.
  Jeg kunne godt tænke mig den der hedder “En middag for 2 med vin” som jeg kunne dele med min hårdtarbejdende kæreste.
  Ellers kunne jeg også godt bruge boxen “Forkælelse til hende” og så ville jeg tage en tur i Helle Thorup spa….ahhh.

 55. Jeg ville helt klar bruge den på en actionoplevelse eller “forkælelse til hende” :)

 56. Malene on 20 November, 2012 at 22:58 said:

  Uh, det lyder slet ikke dårligt! Jeg ville helt sikkert bruge den på “Hotelophold med middag”-boxen og overraske min kæreste med den. En tur til Malmø efter endt eksamen ville da være helt okay! :).

 57. Frederikke Møller on 20 November, 2012 at 22:59 said:

  Åhh hvor skønt! Jeg ville bruge det på en lækker brunch i indre by med et par savnede veninder. Det er bare noget af det hyggeligste!

 58. Sikke en god konkurrence!
  Jeg ville helt sikkert invitere min kære mor eller veninde ud på middag, da de altid er der for mig :)
  P.s det er en fantastisk blog.

 59. Lækker konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg gerne benytte lejligheden til at invitere min kæreste på en lækker middag og hotelophold – derfor vil den bellevue box passe perfekt! Trænger virkelig til et lille tilflugtssted med hygge :-)

 60. Nikoline MH on 20 November, 2012 at 23:01 said:

  Jeg elsker god mad og film. Derfor ville jeg bruge det på en middag og en biograftur :)

 61. Julie ottosen on 20 November, 2012 at 23:01 said:

  Min kæreste og jeg har fem måneders dag den 26, så ville være en oplagt ide at fejre det med ‘middag for to med vin’. :))))))

 62. Katrine on 20 November, 2012 at 23:02 said:

  Jeg ville endten vælge action eller hotelophold for 2 med middag! Begge oplevelser skulle nydes med min dejlige kæreste!

 63. Jeg ville give mine forældre et hotelophold med middag. Det kunne være fantastisk, at forkæle dem på den måde :)

 64. malene on 20 November, 2012 at 23:02 said:

  Uuuuuh, hold da op en lækker giveaway!!
  Altså stod det til mig ville jeg helt klart ønske mig boxen “krop og sjæl” – den lyder simpelthen alt for lækker :-)
  Kram

 65. Mathilde O. on 20 November, 2012 at 23:02 said:

  Jeg ville helt klart bruge gavekortet på hotelovernatning for 2, så kæresten og jeg kunne komme lidt ud :)

 66. Det kunne jeg dælme godt bruge :)
  Jeg ville nok vælge en champagne brunch og et hotel ophold som jeg ville tage min bedste veninde med på når hun kommer hjem fra Asien efter vi ikke har set hinanden i fire måneder! det ville være en dejlig måde at komme ind på livet af hinanden igen..

 67. Charlotte Louise on 20 November, 2012 at 23:03 said:

  Middag for to! Så kan jeg give min kæreste en lækker middag når han får sit kørekort – det fortjener han! Og så kan jeg håbe på, at han gider at køre mig rundt, haha ;)

 68. Dejlig præmie! :)
  Mig og min kæreste vil nyde godt af at bruge kortet på et hotelophold i Danmark. Efter et par måneder hvor der er gået lidt for meget hverdag i den, trænger vi til at genfinde gnisten og være überromantiske!

 69. Lækkert, lækkert!
  Hvis jeg vandt ville den bedste gave nok være cafebesøg, brunch eller en helaftensoplevelse, det er altid så hyggelig! :-)

  Knus
  Clara

 70. Mary Jeyaratnam on 20 November, 2012 at 23:04 said:

  Jeg vil elske at bruge sådan en gavekort til “Forkælelse til hende”, eller en “Action oplevelse”.

 71. Ih skøn konkurrence, jeg ville helt klart vælge hotelophold med middag for 2, til at forkæle min mand med. Han arbejder så meget, og trænger til nogle dage væk, i selskab med mig <3

 72. laila bindzus on 20 November, 2012 at 23:05 said:

  det ville da være skønt hvis man kunne vinde enten til et hotel ophold eller noget wellness ,så håber og trykker fingre får lidt held min vej

 73. Hvis jeg var verdens heldigste, ville jeg vælge “storbyferie i Europa” og selv spytte de sidste penge i, så min dejlige kæreste kunne få en lækker (og meget velfortjent) julegave :)

 74. Dejlig præmie! :)
  Kæresten og jeg vil nyde godt af at vinde et gavekort til et hotelophold i Danmark. Efter et par måneder hvor der er gået lidt for meget hverdag i den, trænger vi til kvalitetstid hvor vi kan genfinde gnisten og være überromantiske!

 75. Emilie on 20 November, 2012 at 23:06 said:

  Fed give-away!! Hvis jeg skulle vælge nogle skulle det være hotelophold med middag, tur i gondol eller action! De ville være perfekte til en tur med kæresten eller veninden.

 76. “Et hotelophold for to med middag”, som jeg ville give til min kæreste inden jeg tager ud og rejser i 4 måneder, så jeg kan få sagt ordentligt på gensyn :):)

 77. wow! i love it!

  xoxo from rome
  K.
  kcomekarolina.com

 78. Malene Christine on 20 November, 2012 at 23:08 said:

  Ej, hvor fedt!
  Hvis jeg vandt, ville jeg øjeblikkeligt give min far et gavekort til en actionoplevelse! Han har en lille drøm om, at prøve at flyve med en helekopter. Hvis der skulle være et par hundrede kroner tilbage, ville jeg inviterer min skønne mor på brunch. Hun er ikke ligeså eventyrlysten, men derfor skal hun jo ikke snydes ;)

 79. Marie-Louise on 20 November, 2012 at 23:08 said:

  Lækker konkurrence! Vinder jeg, vil du gøre min kæreste og jeg MEGET glade! :) Vi har nu været væk fra hinanden i 11 måneder, pga. hvert vores semester i udlandet – først mig, nu ham. Nu venter jeg bare på, at han kommer hjem til februar. Derfor ville et ‘Hotelophold for 2 med middag’ være en perfekt “start”, når vi endelig kan være sammen igen – og en skøn julegave til ham! :)

 80. Hvis jeg skulle vinde, kunne jeg rigtig godt tænke mig at bruge gavekortet på en “Middag for 2 med vin” box. Kan nemlig se at man kan komme på Søgaards Bryghus i Aalborg, som min kæreste har talt meget om. Han har altid sagt at når vi endelig blev færdige med studiet og ikke levede af SU, så ville han invitere mig derhen.

  Derfor kunne det være skønt at bruge sådan et gavekort på ham. Han har trods alt flyttet til København for min skyld :D

 81. Sikke en skøn giveaway!
  Jeg tror, at jeg ville give mine forældre Hotelophold med middag, Champagne Brunch, Middag for to med vin eller Cafébesøg med bio for 2!
  Er nemlig i tvivl om, hvad de skal have i julegave, og dette er jo en super oplagt idé! Hvis der var mere tilbage på gavekortet, ville jeg nok bruge det på Forkælelse til hende, for det ville være skønt her midt i den kolde tid :-)
  Krydser fingre!

 82. Camilla Larsen on 20 November, 2012 at 23:11 said:

  Jeg ville dele de 1000 kr. ud, så der både var til cafehygge med søster, champagnebrunch med veninden – og måske lidt velvære til mig selv;)

 83. Rebecca Sørensen on 20 November, 2012 at 23:12 said:

  Jeg vil så gerne vinde Lykken er: Forkælelse til hende, til min mor for hun er den mest fantastiske mor. Og hun giver den bedste massage så det er da den perfekte måde og give hende en omgang god massage der forhåbentlig er bedre end hendes massage. Plus det ville være så dejligt at kunne give hende en ordentlig gave til jul fremfor de der sølle kreative ting jeg laver hvert år hvor hun lader som om hun er glad men egentlig ikke er det. Så PLEASE PLEASE, søde Christina åhh lad mig vinde en onece in a lifetime oportunity til min mor!! :D <3

 84. Melissa Bolvig on 20 November, 2012 at 23:12 said:

  Jeg ville formentlig bruge gavekortet til boxen “forkælelse til hende”. Min travle hverdag og studie-økonomi rækker ikke langt – så det ville blive en festdag for mig :-))

 85. Sådan en action box ville jeg gerne vinde :-)

 86. Nanna Sørensen on 20 November, 2012 at 23:14 said:

  Fantastisk giveaway :)
  Hvis jeg fik muligheden for at få fingerne i en Bellevuebox ville jeg enten vælge; Middag for 2 til min kæreste og jeg, vælge motorsport til min kæreste eller far, cafébesøg med bio for 2 til min mor og jeg eller velvære for ham til min lillebror der godt kunne bruge noget massage, den stakkel har vokseværk hehe :)

  God aften :)
  Hilsen Nanna

 87. Katrine Garbrecht on 20 November, 2012 at 23:15 said:

  Jeg ville helst sikkert vælge et hotelophold for to, og så inviterer min veninde med. Jeg er nemlig så heldig, at have fået lov til at bo hos hende midlertidigt indtil jeg finder en ny lejlighed, så vi deler 50 kvm 2 mand, og det er overhyggeligt:-) Hun er den bedste i verden!

 88. Jeg ville nok vælge hotelophold med middag til in og min skønne kæreste.
  Eller også skulle det være velvære til ham og velvære til hende, så kunne min kærste se hvad det er, som er så skønt ved at blive forkælet med en ansigtsbehandling :)

 89. det skulle i hvert fald være actionoplevelsen, som jeg ville give min brormand :)

 90. Jeg ville helt sikkert tage min mor med på en spa dag. Det fortjener hun helt sikkert, og det ville være en fantastisk oplevelse!

 91. Freja B. Rasmussen on 20 November, 2012 at 23:18 said:

  Uh fedt! Jeg ville vælge actionboxen og invitere mine veninde på helikoptertur. Hun har altid gerne ville prøve det, og den eneste gang hun har fået lov, var hun pumpet på smertestillende efter et styrt på ski. Efterfølgende fortalte hun, at hun havde gjort alt hvad hun kunne for at se ud, men måtte ikke rejse sig fra båren. Vil gerne overraske hende!!!!

 92. Sikke dog en flot konkurrence! Den vil jeg være med i ;-)

  Min kæreste og jeg har til Januar været kærester i 10 år. Det har givet mange fantastiske minder og ikke mindst, en smuk datter!
  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg forkæle min kæreste med et Hotel Ophold, Miniferie eller Luksusophold – det har han i den grad fortjent <3

  Med Venlig Hilsen
  Mette.

 93. Tanja Jensen on 20 November, 2012 at 23:21 said:

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg helt sikkert bruge gavekortet på en hotelovernatning sammen med kæresten. Det har været en forfærdigelig tid, efter jeg mistede min mor til kræft for 3 måneder siden, så jeg vil nyde at få et lille break fra hverdagen!

 94. Rebecca Wolfram on 20 November, 2012 at 23:21 said:

  Jeg ville klart vælge at give min kæresten enten en actionoplevelse eller også ville jeg tage ham med på et hotelophold. Det ville begge være noget vi kunne opleve sammen og få et minde ud af.
  Super fedt koncept de kører, og utrolig lækker giveaway!

 95. Janne j on 20 November, 2012 at 23:23 said:

  Ville bruge det på forkælelse til hende! Elsker at blive forkælet ;)

 96. Jacqueline on 20 November, 2012 at 23:24 said:

  Helt klart velvær/forkælelse til hende også give det til min mor.. hun har igennem længere periode været meget syg og vil gerne forkæle hende

 97. Jeg er slet ikke i tvivl… jeg ville vælge hotelopholdet – og jeg ved præcist hvem jeg vil ha med.
  Jeg har en veninde der altid er der for mig mig, og fuldstændigt tilsidesætter sig selv, hvis hun kan se jeg har brug for hende.
  Hun har skændes med hendes far, som hun ellers ikke har snakket med i et halvt år, de sidste par uge og det har taget hårdt på hende.
  Jeg ville elske at kunne forkæle hende med denne oplevelse og give hende denne gave, for at vide hende at jeg virkeligt sætter stor pris på at have hende i mit liv!

 98. http://www.bellevuebox.dk/produkt/middag/brunch.aspx En lækker bruch jeg kunne dele med en veninde ville ikke være værst!

 99. Super fed giveaway!
  Jeg vil helt sikkert bruge det på, enten forkælelse til hende eller luksusophold. :)

 100. Pernille on 20 November, 2012 at 23:31 said:

  Jeg vakler mellem Action og Forkælelse til hende. Håber jeg vinder! :D

 101. Cecilie F. on 20 November, 2012 at 23:31 said:

  Jeg ville bruge det på et hotelophold med min søde veninde, der har været så grusomt meget igennem.

 102. Julie Bang on 20 November, 2012 at 23:31 said:

  Jeg ville vælge “hotelophold for 2 med middag” og dele oplevelsen med ham jeg er forelsket i. Han rejser snart til København og efterlader mig her i Jylland, så jeg ville elske at dele en speciel oplevelse med ham inden han rejser afsted! Håber håber håber på at vinde, det ville betyde vidunderligt meget :-)

 103. Olivia on 20 November, 2012 at 23:32 said:

  Jeg er en 15 årig pige, og jeg går i niende klasse. Jeg arbejder fast og passer også børn, men regnskabet med julegaverne der skal købes, går dog alligevel ikke op…

  Jeg ville enten bruge gavekortet på en ‘Middag for 2 med vin’ – eller ‘Hotelophold med middag’ box. Den ville selvfølgelig være til mine forældre, da jeg ville elske at kunne vise hvor meget jeg sætter pris på dem.

  Jeg håber virkelig at jeg kan vinde :-)

 104. Camilla K on 20 November, 2012 at 23:32 said:

  Jeg ville bruge den på noget middag for 2. Ikke fordi jeg har en kæreste at spise romantisk middag med, men fordi jeg elsker mad og synes det er super fedt at man kan komme til andre byer og prøve deres restauranter og på den måde at prøve noget nyt! Ville helt sikkert hive min mor med, som en lille ekstra fødselsdagsgave til hende (-:

 105. Fed konkurrence!

  Jeg vil nok bruge gavekortet til noget “Action” eller “Adventure” til min far. Da vi begge elsker noget der udfordrer os. Jeg og min far elsker oplevelser. Det bliver den fedeste julegave i år for ham. :-))

 106. Jeg ville vælge “hotelophold med middag” og invitere min kæreste med, som jeg først ser til jul efter fire måneder adskillelse :)

 107. Helt sikkert en middag for 2..! Det er småt med pengene i øjeblikket og jeg trænger til at komme ud at spise med en af mine piger :D

 108. Annesofie on 20 November, 2012 at 23:41 said:

  Som fattig studerende kunne jeg godt tænke mig at forkæle mig selv.. så ville bruge den på “forkælelse til hende” :)

 109. Sådan en box med sportsoplevelser, ville da være den perfekte gave til min far, der fylder 60 år i januar :)

 110. Katrine v on 20 November, 2012 at 23:44 said:

  Helt klart forkælelse til hende – trænger, som alenemor til to :S

 111. Julie M. on 20 November, 2012 at 23:44 said:

  Uha uha, der er jo så mange fine bokse! Og forresten suuuper skøn konkurrence :-)
  Men altså først og fremmest ville jeg nok vælge: Action oplevelse, da jeg synes det kunne være super super fedt! Har altid ønsket at flyve i helikopter!!!!! Nå, ellers skulle det være hotelophold for 2 med middag, da det kunne være et super godt veninde-alternativ eller mor-datter alternativ. Det lyder rigtigt lækkert og som en super dejlig oplevelse.
  Jeg har valgt tre som jeg synes kunne være super lækre – det kunne de alle sammen men skidt pyt. Den tredje er, Cafébesøg med bio, som ville være det ultimative veninde hygge, bl.a. en super lækker gave eller noget. Men ja, nu krydser jeg da alt hvad jeg kan på den her, fordi hoooold da op, hvor ville det være fantastisk at få en box til en af de tre, eller bare til en af alle de muligheder de! Knuuus Julie :-)

 112. Mette Marie on 20 November, 2012 at 23:46 said:

  Det ville være perfekt at kunne give min kæreste et “Hotelophold for 2 med middag” fra Bellevue Box i julegave. Det kan godt være lidt hårdt for forholdet med en stresset hverdag hvor budgettet er stramt, og sådan en tur ville give den perfekte mulighed for bare at være os to :)

 113. Nanna lund hansen on 20 November, 2012 at 23:48 said:

  Super lækker konkurrence!
  Jeg ville endten bruge den på forkælelse til hende, cafetur med bio eller luksus middag, da jeg virkelig trænger til at forkæle mig selv, da jeg går og passer min mor fordi hun er meget syg, så har ik så meget tid til mig selv.. Så elsker jeg at komme i biografen og på cafe, hvor jeg kunne tage en veninde med og til sidst elsker jeg også at spise ude, men har aldrig råd til det da jeg er på kontanthjælp..

  Krydser fingre for jeg vinder!!!

 114. Linnea on 20 November, 2012 at 23:48 said:

  Jeg ville vælge en middag og måske en brunch i selskab med min kæreste. Det er en stresset tid for os begge lige nu, og det ville være rart med lidt ekstra forkælelse, når vi når ud på den anden side.

 115. Jane S on 20 November, 2012 at 23:53 said:

  Mmmm… Ville helt sikkert vælge “Hotelophold med middag” og invitere kæresten med. Så ville vi kunne få en hyggelig oplevelse sammen hvilket vi trænger til :) .. Hvis han ikke er i humør til det, bliver det en “Forkælelse til hende” som nu også havde været lækkert :)

 116. Jeg har lige givet min mor “en middag for to” i fødselsdagsgave – pudsigt. Jeg ville rigtig gerne nyde et hotelophold med middag for to. Så kan jeg få et pusterum fra studier og min kæreste fra arbejdet :-)

  Hav en fortsat god dag!

 117. Jeg er en ret “piget” pige, men en gang I mellem elsker jeg bare virkelig, at være drenget og prøve noget sjovt! Jeg ville nok bruge gavekortet på en af actionoplevelserne sammen med en veninder, eller måske på et hotel ophold med min mor fordi jeg elsker hende højt og vi kunne få det så hyggeligt. :)

 118. Caroline on 21 November, 2012 at 00:00 said:

  Jeg er helt enig – det er en super gaveidé!
  Hvis jeg selv fik en ville jeg helt klart vælge en tur på vandscooter eller en tur i helikopter – for hvor tit gør man lige det?! Det ville være alt for sjovt at få lidt spas og action proppet ind i en til tider grå og kedelig hverdag :)

 119. Jeg er en ret “piget” pige, men en gang i mellem kan jeg godt godt lide, at lave noget sjovt og have lidt gang i den. Så jeg ville nok bruge gavekortet på en af actionoplevelserne sammen med en veninde, eller måske på et hotelophold for min mor fordi jeg elsker hende højt og jeg ved vi ville få det rigtig hyggeligt. :)

 120. Jeg vil gerne vinde et gave kort til et cafébesøg, har en søster som pt gør alt for mig så vil gerne kunne give hende lidt igen :)

 121. Hov jeg tror jeg kom til, at skrive to :) du kan bare slette den ene kommentar :)

 122. Emma G on 21 November, 2012 at 00:03 said:

  Forkælelse til hende lyder ikke som nogen dårlig idé :) Det kunne være dejligt at blive forkælet.

 123. Uden tvivl ansigtsbehandling – det ville være tiltrængt selvforkælelse her i eksamensperioden :)

 124. Stinne on 21 November, 2012 at 00:12 said:

  Jeg har faktisk lige siddet og kigget på hjemmesiden tidligere idag.
  Min kæreste mistede for et par år siden sin mor, og mistede så for 10 dage siden sin far. Så jeg overvejede at købe nogle bokse. Jeg ville vælge evt hotelopholdet for 2, men nok helst aktion oplevelsen, så han kan komme ud at føle sig lidt i live, det fortjener han :-)

 125. Ville enten give ham – et hotelophold i julegave!
  Eller give min mor og hendes nye mand en oplevelse – de ønsker sig aldrig noget så ville være den perfekte gave til dem!

 126. Først – sikke en skøn giveaway!! Hvis jeg var det heldige vinder ville jeg vælge, champagne brunch sammen med min mand. Vores forhold kunne godt bruge lidt holde-i-hånd-tid! Efter vi blev tre i vores familie, har det mest været Guldklumpen alt har drejet sig om.
  Når manden er blevet forkælet, må det være min tur med en gang forkælelse til hende :-)
  /Camilla

 127. Line Andersen on 21 November, 2012 at 00:21 said:

  Jeg ville vælge et hotelophold med middag:
  http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx

  MIn kæreste og jeg har begge travlt for tiden, så efter jul kunne det være rart at trække stikket ud og bare nyde hinanden.

 128. Hej! Rigtig fed giveaway!

  Jeg ønsker mig inderligt at komme lidt væk fra det hele og få hverdagen lidt på afstand. Med det mener jeg måske et weekendophold med min søster eller lignende. Der har simpelthen været så meget her på det seneste og har inden for det sidste år oplevet mere end nogen person burde..

  Men held og lykke til alle!

  Fortsat god dag :-)

 129. Så ville jeg gerne overraske min kæreste med massage, middag eller hotel ophold !! Det har han virkelig meget fortjent, han er den bedste far for vores børn og han er den skønneste kæreste og passer på mig imens jeg er pt sygemeldt med stress <3 det ville være så dejligt at gi ham noget at glæde sig til og kun OS 2 – uden børn for nogle timer :-)

 130. Fed giveaway!

  Jeg skriver på min søsters vegne, da jeg synes hun fortjener denne præmie ligeså meget som mange af jer andre.

  Hun har igennem det seneste oplevet flere tab end nødvendigt, udover det gennemgår hun teenage årene, som vi jo alle ved er hårdere når man befinder sig i dem..

  Derfor kunne jeg egentlig godt tænke mig at vinde boxen med weekendopholdet idet hun trænger til at komme lidt væk og bare nyde det hele.

  Håber hun vinder!

 131. Jeg er i gang med at skrive min afsluttende bachelor som skal afleveres lige inden jul .. jeg tror derfor at hvis jeg er så heldig at vinde, at jeg vil bruge gavekortet på mig selv som belønning ;) derfor må det være Forkælense til hende og måske Afslapning hjemme – den virker også som en god ide :)

 132. Louise E. on 21 November, 2012 at 00:48 said:

  Jeg går efter “Forkælelse til hende”! Lige hvad jeg og min moder har brug for :-)

 133. Champagnebrunch eller Hotelophold tror jeg :D

 134. Alle boxene er jo fyldt med lækkerier!:-) tror jeg ville vælge cafe og bio, og købe to styk, og tage afsted med tre veninder – det er da hygge på den bedste måde! :)

 135. Åhhh wauw…. det gad jeg godt vinde:) Min kæreste ville elske action, jeg ville elske afslapning og forkælelse….

 136. Nina N on 21 November, 2012 at 01:32 said:

  Ville nok købe hotelophold med middag. Trænger så meget til at komme lidt væk og bare slappe af – også selvom det kun er for en nat.

 137. Hvis jeg vinder vil jeg vælge Motorsport boksen og give den til min far..
  Han er tidligere rally og gokart mester, men nu har han sit eget firma og sjældent tid til at gøre sådan nogle ting. Han vil elske denne boks og at kunne være den der giver ham den ville være fantastisk !!

 138. Hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg bruge den på Storbyferie i Europa boksen.. Jeg har læænge gerne villet på storbysferie men kommer det aldrig.. Så helt sikkert den boks! Jeg krydser fingre :)

 139. Anne Sofie on 21 November, 2012 at 05:25 said:

  Sikke en god konkurrence!

  Jeg ville vælge “Forkælelse til hende” og forære den til min fantastiske mor! (:

 140. Kathrine Holm on 21 November, 2012 at 05:58 said:

  Jeg ville arrangere en massage og ansigtsbehandling for min bedste veninde og jeg og have en total tøse-slappe-af-dag :-)

 141. CamillaMB on 21 November, 2012 at 06:20 said:

  Jeg ville vælge et hotelophold, og så bruge det på HOTEL DGI-HUSET i Herning sammen med min søde kæreste. Der har vi været engang før, og det er skønne faciliteter, med mulighed for at være aktiv hele dagen, så kan man nyde en skøn middag og hinanden om aftenen, Det giver sådan et dejligt (tiltrængt) boozt til parforholdet :-D Og så er Herning ikke en helt dårlig shopping by ;-)

 142. Ville helt sikkert bruge det på et hotelophold. Vi trænger til at komme afsted uden barn og inden nr. 2 melder sin ankomst ;)

 143. Marlene on 21 November, 2012 at 06:40 said:

  Til et dejligt hotelophold :)

 144. Simone E. F. on 21 November, 2012 at 06:48 said:

  Hvis jeg vinder, vil jeg helt sikkert bruge Bellevueboxen på en lækker behandling som massage eller ansigtsbehandling. Lige for tiden er mit budget meget stramt, da jeg skal fire måneder ud og rejse, og derfor har to jobs, for at spare penge op. Så en lækker behandling er der bestemt ikke råd til, men har nok aldrig haft mere lyst til det :-)

 145. Simone S on 21 November, 2012 at 06:55 said:

  Dejlig konkurrence!
  Jeg ville vælge hotelophold med middag (så jeg kan invitere min søde veninde lidt ud – hun gør så meget for mig, men har nogle gange svært ved at gengælde det)
  Ellers ville jeg vælge Forkælelse til hende – så man kan blive mere afslappet og her i den hårde vinterperiode.

 146. Channe Chalotte on 21 November, 2012 at 06:57 said:

  Jeg ville bruge denne mulighed for at give min kæreste en drømme-julegave: En oplevelse med en hurtig bil! Han har snakket længe om det, og det kunne bare være fantastisk at se ham finde den pakke under træet i år.
  Hvis jeg skulle tænke på mig selv, ville jeg give mig selv forkælelse fra top til tå! Jeg er lige blevet sygemeldt pga. stress og det ville min krop og mit sind nok have rigtig godt af :-)

  Rigtig god konkurrence!

 147. Jeg ville elske boxen forkælelse til hende. Det er lige hvad man trænger til i denne kolde tid :-)

 148. camilla on 21 November, 2012 at 07:04 said:

  Jeg ville give min kære broder motorpakken.
  Han er der altid for mig,
  og hjælper mig uanset hvad jeg har brug for hjælp til.
  Syntes det ville være en fantastisk måde at takke ham på! <3<3

 149. Tanja mathiasn on 21 November, 2012 at 07:12 said:

  Helt fantastisk præmie!!! Syntes den adventspakke lyder rigtig spændende!!! Og ellers cafe besøg med bio, forkælelse til hende og hotelophold med middag:) mvh. Tanja mathiasen jan-mathiasen@stofanet.dk

 150. Pernille L on 21 November, 2012 at 07:19 said:

  Hvis jeg vinder, vil jeg købe på et ‘Hotelophold’. Det skal enten være hans julegave eller fødselsdagsgave i januar… Det kunne være SÅ skønt oven på vores begges eksamensperioder, at komme lidt væk og nyde hinanden :-) Derudover ville jeg give mine svigerforældre et ‘cafébesøg’ i julegave, for det synes jeg de fortjener, eftersom de ikke har taget sig tid til hinanden i langt tid pga. husbyggeri..

  Tænk hvis man var så heldig :-)

 151. Et hotelophold til mine dejlige forældre, fordi de har støttet mig igennem et lang sygdoms forløb! En måde at sige tak på…
  http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx?utm_source=Frontpage&utm_medium=Salgsplaceringer&utm_campaign=A-placering

 152. Laura G. on 21 November, 2012 at 07:24 said:

  Jeg ville helt sikkert forære min kæreste et hotelophold med to overnatninger – både han og jeg trænger til at komme væk og slappe af! :)

 153. Maja K on 21 November, 2012 at 07:30 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på min mor, der lige er kommet ud af en hård depression. Det har hun virkelig brug for!

 154. Daisy Hilbrands on 21 November, 2012 at 07:31 said:

  Jeg vil helt klart vælge Forkælelse til hende, er i gang med at skrive speciale og der ikke meget overskud til andet…

 155. Anna Fog on 21 November, 2012 at 07:33 said:

  Massage, Brunch, hotelovernatning og sportsoplevelse
  :-))

 156. Sarah B. on 21 November, 2012 at 07:36 said:

  Hvis jeg vandt vil jeg vælge Action oplevelse og champagnebrunch. Så ville jeg invitere min kæreste med til en hyggelig dag.

 157. Sarah B. on 21 November, 2012 at 07:37 said:

  Hvis jeg vandt vil jeg vælge en action oplevelse og en champagnebrunch og så invitere min kæreste med til en hyggelig dag.

 158. Sarah Blitz on 21 November, 2012 at 07:38 said:

  Hvis jeg vandt vil jeg vælge en action oplevelse og champagnebrunch og så vil jeg invitere min kæreste med til en hyggelig dag.

 159. Cecilia on 21 November, 2012 at 07:40 said:

  Åh, sådan en forkælelsesbox til hende ville jeg ikke sige nej til :)

 160. Pernille M on 21 November, 2012 at 07:42 said:

  Det kunne være rart med noget afslapning, en hotelovernatning, ansigtsbehandling eller massage. Efter jeg lige er flyttet er det ved at være tiltrængt :-D

 161. Sikke en skøn konkurrence!
  Jeg ville bruge noget af gavekortet på et hotelophold og invitere min kæreste med til enten Berlin eller Hamborg :)

 162. Louise Andersen on 21 November, 2012 at 07:47 said:

  Jeg ville helt klart vælge Velvære for hende og cafebesøg med bio.

 163. Hvis jeg er så heldig, at vinde, så vil jeg bruge det på disse oplevelser eller, som en julegave til min søster, som lige har født:
  Massage, ansigtsbehandling, biograftur, cafebesøg eller sportsoplevelser.

  VH Tina

 164. Hvor skønt!
  Jeg ville bruge gavekortet som hjælp til en hyggelig weekeden med min søde mor. Efter t have set dit indlæg fra dit og din mors wellnessophold i vejle, blev jeg super inspireret til t gøre det samme.
  og så har jeg fødselsdg på mandag, så det kunne da være lækkert med en lille fødselsdagsgave ;)

 165. Jeg ville vælge hotel-med-middag, og give det til min kæreste. Vi har begge mega travlt med studie og arbejde osv. lige pt, så det er ikke meget tid vi får til hinanden. Derfor ville vi nyde godt af en lille tur bare for os :)

 166. Malene on 21 November, 2012 at 07:57 said:

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på “hotelophold for 2” og give det til mine forældre, som i den grad fortjener at komme lidt væk sammen efter et hårdt år med min mors sygdom.

 167. Kathrine s on 21 November, 2012 at 08:03 said:

  Jeg ville vælge cafebesøg for to med bio eller middag for to med vin, så jeg kan forkæle min kæreste lidt :)

 168. Janne Kornum on 21 November, 2012 at 08:04 said:

  Hvor er det en lækker konkurrence!
  Jeg vil rigtig gerne vinde en biograftur, men det gør mig egentlig ikke så meget, hvilken det bliver – de lyder jo alle vildt lækre!
  Knus.

 169. Anne K.L. on 21 November, 2012 at 08:09 said:

  Jeg ville bruge boksen på min far som lige har mistet hans far – altså min farfar. Min far ville elsker action boksen.

  Ellers ville jeg bruge boksen på min mor, da hun også lige har mistet hendes far – min morfar… Et hotelophold ville være perfekt, så kunne mine forældre tage af sted sammen og slappe af :-)
  Min familie har haft et hårdt år….

 170. Jeg ville helt vildt gerne vinde bellevueboxen med hotelophold for 2.

  Hvis jeg vandt ville jeg give den til min storebror og hans kæreste… de var for nylig på ferie, hvor de bare oplevede den ene skuffelse efter den anden. De fik ikke lov til at bo på det hotel de havde bestilt, fik med nogle meget uhjælpsomme rejseguides at gøre, og i det hele taget fik de vidst bare ikke den romantiske ferie de havde fortjent. De er fattige studerende ligesom mig selv, så en ommer var ikke helt muligt..

  De er altid vildt gode til at finde på gaver til mig, og ville så gerne give lidt igen i år, og sådan en bellevuebox ville vidst lige være sagen ;-) En champagnebrunch eller cafebesøg ville selvfølgelig heller ikke være dårligt! :-)

 171. Nana kyhn on 21 November, 2012 at 08:09 said:

  Jeg ville give min kæreste et hotel ophold(og bede ham om at tage mig med:-b). Vi har droppet julegaver, da vi ikke har særligt mange penge når jeg er på su:-/ men tænker at det ville være en god måde at sige “tak skat, fordi du har udholdt dårlig økonomi i 2 år, og elsker mig ubetinget”.. Øj, hvor ville jeg gerne vise ham min “taknemmelighed” for ikke at gøre det til en faktor overhovedet!:-)

 172. Dianna Jensen on 21 November, 2012 at 08:09 said:

  Det er så fedt med dine små lækre konkurrencer, jeg ville SÅ gerne vinde denne her ;-) Jeg ville vælge en hotelovernatning, da jeg i forvejen er på jagt efter det, til min kære fader i julegave;) Så det ville jo gøre det fantastisk nemt med denne boks;) Tak for en fed blog. God dag Kh Fra Aalborg..

 173. Joseifne on 21 November, 2012 at 08:10 said:

  Jeg vil gerne give mine forældre et hotelophold med middag i julegave, så de kan komme væk og slappe af.

 174. Monica L on 21 November, 2012 at 08:16 said:

  Helt klart hotelovernatning eller massage! :)

 175. sine laura on 21 November, 2012 at 08:18 said:

  Hej.
  Åh ha, super god idé!
  Men hvad skal man dog vælge? alt er jo i princippet lækkert, men vil nu prøve at holde mig til 3 forskellige:
  1. Hotel – giver mulighed for at komme lidt ud, og evt. se noget af danmarks natur og komme væk fra skole, eksamen etc. kunne være super hyggeligt at tage min roommate med og få en hyggelig overnatning ud af det.
  2. Middag – her har man jo oplagt muligheden for at kunne vælge lidt flere, hvilket ville være perfekt til en studerende der gerne vil lidt ud og så også med forskellige venner/veninder, derfor synes jeg helt klart at denne skal komme som nummer 2.
  3. Livsstil – jeg har aldrig været typen der har fået så super meget op i at tage på spa ophold etc. (nok mest fordi jeg aldrig har haft råd til dette) og derfor kunne dette være den oplagte mulighed for at prøve det og evt. få blod på tanden til mere.

  Dette er mine bud på hvorfor jeg gerne ville vinde, og hvad de forskellige skulle bruges til (:
  God onsdag.
  Mvh.Sine

 176. joan jensen on 21 November, 2012 at 08:20 said:

  jeg har aldrig fløjet nok mest fordi jeg frygter det meget..
  så en tur i helikopter kunne måske hjælpe på det..

 177. Sigrid Haugaard on 21 November, 2012 at 08:21 said:

  Jeg ville bruge boksen til en julegave til mig selv… ville ønske mig en ansigtsbehandling, da jeg elsker den form for selvforkælelse :)

 178. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg bruge gavekortet på den her http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx, og så forære den til mine forældre. De laver nærmest aldrig noget selv mere, og kunne godt trænge til at komme på en lille weekend for sig selv :)

 179. MetteK on 21 November, 2012 at 08:24 said:

  Den der “helaftensoplevelse” lyder slet ikke skør – så kan man både forkæle kæresten eller familien, og gøre en normal aften lidt mere speciel :)

 180. Alina Bak Koch on 21 November, 2012 at 08:26 said:

  Hvis jeg vinder ville jeg utroligt gerne have et hotelophold med middag til mig og en veninde! Jeg er utroligt meget på arbejde her for tiden og jeg ville gerne kunne forkæle og overraske min veninde med et hotelophold i julegave! Så nu er der ikke andet at gøre end at krydse fingre! ;) <3

  http://blackxsplash.blogspot.dk

 181. Charlie on 21 November, 2012 at 08:26 said:

  Jeg ville vælge et hotelophold med middag, kunne være så dejligt at stikke af hjemmefra med kæresten for en nat! :-)

 182. Cecilie on 21 November, 2012 at 08:27 said:

  Jeg ville elske at spise brunch eller give mine forældre et hotelophold, så det er hvad jeg ville bruge gavekortet på – hvis jeg skulle være så heldig at gå hen og vinde ;)

 183. Sabina on 21 November, 2012 at 08:28 said:

  Helt klart hotelopholdet med middag. Min søde kæreste har været så forstående og støttende her de sidste 6 mdr, hvor jeg har skrevet speciale, selvom jeg stort set ikke har haft tid til at se han og følge med i hans liv. Hvor ville det være dejligt at komme lidt væk sammen uden forstyrrelser af nogen art :)

 184. Camilla Dam-Johansen on 21 November, 2012 at 08:29 said:

  Vil bruge det på et hotelophold til min mor og mig :)

 185. Celine on 21 November, 2012 at 08:30 said:

  Jeg ville bruge gavekortet sammen med min mor. et skulle helt klart være ren afslapning. Hun har 50 års fødselsdag i dag, og det ville være rigtigt dejligt at kunne forkæle hende (og mig) med noget ren afslapning!

 186. Actionboksen!! og så ville jeg vælge prøvedykket :D

 187. Marie Palle on 21 November, 2012 at 08:36 said:

  Jeg vil bruge gavekortet til en forkælelsesdag til min søde mor. Hun har været en super god mor mens jeg var i Uganda og havde brug for hjælp. Altid klar til at chatte med mig når jeg havde brug for det. Og så arbejder hun alt for meget, så vil gerne give hende en dag hvor hun kan bare slappe af og nyde livet. Fx hotelovernatning, massage eller ansigtsbehandling. :)

 188. Anne Sofie Christensen on 21 November, 2012 at 08:38 said:

  Årh! jeg ville elske at kunne give min mor et hotelophold med middag! min mor rejser 250 dage om året så det er ikke særlig meget jeg ser hende, det ville være den perfekte gave!

 189. Jeg er slet ikke i tvivl!
  Den Bellevuebox som jeg ønsker mig allermest er en tur i luftballon. Min kærester og jeg har en aftale om, at vi skal giftes i en luftballon, så måske det bliver en realitet med sådan et gavekort :)

 190. Ville helt klart vælge “Hotelophold med middag” da vores andet barn er på vej og vi godt kunne bruge lidt kæreste-tid inden :)
  – Christina C

 191. Sikke en fin konkurrence :-) Jeg kunne bedst tænke mig at vinde et gavekort til enten brunch eller et cafebesøg. Begge dele er blevet nedprioriteret længe, fordi SUen ikke er så glad for det :-) Men det kunne være super fedt at vinde!

 192. Nikoline on 21 November, 2012 at 08:44 said:

  Jeg ville bruge det på champagnebrunch eller et hotelophold:)

 193. Anne-Sofie on 21 November, 2012 at 08:47 said:

  Lækker konkurrence :)
  Jeg ville klart vælge noget forkælelse af en art – fx deres hotelophold inkl. middag eller deres forkælelse for ham og hende. Efter et travlt år må det være helt på sin plads, at give lidt igen til min kæreste og mig selv :)

 194. Amalie B. on 21 November, 2012 at 08:47 said:

  Jeg ville elske at give mine forældre en Bellevuebox til en hotelovernatning.
  For en gangs skyld fortjener de at slappe af og nyde hinandens selskab – det er der nemlig ikke meget tid til i en stresset hverdag med vidt forskellige arbejdstider.
  I mellemtiden mens de er væk, ville jeg invitere tøserne på middag og nyde deres selskab! :o)

 195. Mette Andersen on 21 November, 2012 at 08:49 said:

  Ville vælge forkælelse til hende, det kunne min mor og jeg godt bruge :) Især fordi min mor arbejder så hårdt for tiden, så det ville rart at komme lidt væk fra hverdagen og bare slappe af :)

 196. Jeg ville nok vælge forkælelsen til hende og give min søde veninde en oplevelse for livet. Hun er så berigede og boblende fantastisk, og så har hun altid hjulpet og støttet mig.
  Ellers ville jeg tage actionboxen og rocke røven ud af bukserne med min lækre bror. Han fortjener det, da han altid forkæler mig som var jeg hans prinsesse.

  Håber du finder en værdi vinder
  Kram Sofie

 197. Astrid skov on 21 November, 2012 at 08:52 said:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg elske et hotelophold med middag. Det ville jeg give til min storesøster:)

 198. emilie on 21 November, 2012 at 08:52 said:

  hvis jeg vinder ville jeg vælge hotelophold med middag, og give det til mine forældre, fordi de virkelig fortjener en hyggelig pause fra hverdagen :)

 199. Céline on 21 November, 2012 at 08:54 said:

  Hvis jeg vandt ville jeg invitere min fantastiske kæreste med på hotelophold :)))

 200. Altså, 1000 kroner er jo flere box’es!
  Så jeg ville nok købe to gange champagne brunch: både til min mor og jeg og til min veninde og jeg plus en lækker middag for to til min kæreste og jeg så de mennesker omkring mig jeg holder mest af også kunne få gavn af godterne!

 201. Rikke Vester on 21 November, 2012 at 08:57 said:

  Sikke en fin præmie…Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg invitere min elskede mand på et hotelophold..Med to børn og nye husejere er der ikke meget tid og penge til at forkæle hinanden og dyrke det at være kærester. det ville give et ordentlig skud energi på mange konti…Jeg krydser…

 202. Camilla on 21 November, 2012 at 08:57 said:

  Jeg ville vælge hotelophold med middag og overraske min kæreste. Tror lige det er hvad vi begge to har brug for efter en hård eksamensperiode!

 203. Charlotte Kunnerup on 21 November, 2012 at 08:58 said:

  Jeg har de dejligste bedsteforældre man kunne ønske sig, og som altid har været der for mig. I den forbindelse kunne jeg rigtig godt tænke mig at give dem noget igen og vise dem hvor meget jeg egentlig sætter pris på dem. De har diamantbryllup her i næste uge, hvorved det altså ville være en oplagt mulighed at supplere min gave med et lækkert hotel ophold for 2 eller måske forkælelse til hende til min mormor! Så det er hvad jeg formentlig ville vælge af bokse :-)

 204. Et hotelophold ville være den perfekte måde at komme lidt væk fra hverdagen på! Ellers er en omgang “forkælelse til hende” heller ikke dårligt til at få en lille pause med mor eller veninden <3 Og man skal selvfølgelig aldrig kimse af en hyggelig tur i biografen med veninderne :)

 205. Josefine on 21 November, 2012 at 08:58 said:

  Lækker konkurrence!
  Hvis jeg vandt ville jeg nok vælge hotelophold med middag eller en actionoplevelse :)
  Hilsen Josefine

 206. Sophie on 21 November, 2012 at 09:00 said:

  Jeg ville vælge hotelopholdet – siden min kæreste og jeg er flyttet sammen og startet på nye studier har vi haft rigtigt travlt og det ville være fantastisk at have en weekend hvor vi bare skulle være sammen

 207. Sofie Østergaard on 21 November, 2012 at 09:00 said:

  Jeg ville genre vinde brunch, hotel ophold eller middag. Det ville være rigtig lækkert med en lille luksus-treat!

 208. Anne Krogh Gade on 21 November, 2012 at 09:02 said:

  hvis jeg vandt ville jeg købe en bellevuebox til overnatninger på et lækkert hotel til mine forælder og jeg vil nok også smide lidt ekstra penge oveni for at få det bedste. de har længe brugt alle deres penge på mig og mine søskende for at give os det bedste, og sjældent købt noget til dem selv, så jeg ville rigtig gerne forkæle dem lidt !

 209. Dejlig giveaway :)

  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg helt sikkert smide lidt flere penge i og købe hotelophold med middag og vin eller storbyferie i Europa. Jeg ville så bruge en af disse oplevelser i selvskab med min kæreste. Vi ville have rigtig godt at lige kæreste hygge da vi det sidste lange stykke tid har brugt alt vores fritid sammen til at totalt renovere vores lejlighed.

 210. Mette WK on 21 November, 2012 at 09:05 said:

  Jeg ville helt klart købe noget med spa. Jeg besøgte Vejlefjord samme dag, som du var på Comwell i Vejle (og ja, vi havde overvejet Comwell – og ville ret gerne have hilst på dig ;-)), og det er TOTALT vanedannende. Og så vil jeg have mine søstre med <3

 211. Clara Søbæk on 21 November, 2012 at 09:08 said:

  Jeg er en hårdtstuderende gymnasiepige, der kun lige præcis har råd til at købe lidt julegaver til familien en gang om året, og der bliver derfor sjældent tid til forkælelse til mig selv. Da min familie og jeg ikke befinder os i den bedste situation, når det kommer til økonomien, ville det være perfekt at få et lille pauserum væk fra alle bekymringerne og få lidt selvforkælelse, hvilketjeg har hårdt brug for.

  Jeg ville derfor blive overlykkelig, hvis jeg vinder en “forkælelse til hende” boksen eller “champagne brunch” boksen. Forresten er det et ret så genialt koncept.

 212. Agnethe Nielsen on 21 November, 2012 at 09:09 said:

  Lækkert med en konkurrence! Der er en masse gode muligheder, så det er meget svært at beslutte sig. Men jeg tror, jeg ville vælge brunch eller cafebesøg og biograf. Så ville jeg give det til min søster i julegave, for vi begge elsker at spise ude :)

 213. Jeg ville elske at vinde: hotelophold m. middag for to – så min kærestemand og jeg kan nyde lidt tid sammen :-)

  //Mathilde

 214. Forkælelse til hende…Åhh, jeg kunne godt bruge at forkæle mig selv lidt! Så hvis jeg vinder denne skønne konkurrence, ja så skal jeg forkæle mig selv, det trænger jeg til! Har knoklet på jobbet de sidste måneder, 50-60 timer om ugen – det skal ikke lyde som brok, for jeg er glad for mit arbejde, men altså det kunne da være rart at der også var lidt tid til afslapning :)

 215. julie olsen on 21 November, 2012 at 09:16 said:

  Ville vælge hotelophold med middag!

 216. Jeg ville vælge 3 gange champagnebrunch og invitere mine søde ‘madklub’-veninder :-) De bedste oplevelser er jo dem, der deles.

 217. Jeg ville vælge et hotel ophold og brunch til dagen efter :-)
  Siden min kæreste og jeg fik tvillinger for snart et år siden, er det godt nok ikke blevet til meget kærestetid, VI TRÆNGER TIL DET!! :-)

 218. Jeg ville helt klart bruge gavekortet på et hotelophold/ wellnessophold, da mig og min kæreste længe har snakket om at forkæle hinanden lidt, men der kommer hele tiden noget uventet op så vi har ikke haft råd når vi endelig har fået sparet op (og det er ikke let på SU)
  Derfor ville den falde i rigtig god jord her :-)

 219. Ville virkelig gerne vinde gavekortet, så jeg kan bruge den på en fed action/sportsoplevelse sammen med min kæreste. Han er en rigtig sportsfreak og jeg elsker også selv at gøre noget vildt engang i mellem, så det ville være en super lækker ting at kunne give ham :-) Det kunne da også godt blive til en tur i en ferrari – det ville både han og jeg elske!

  milleogmette.blogspot.dk

  – Mette Hede

 220. Jeg ville vælge 3 gange champagnebrunch, så jeg kan invitere mine søde ‘madklub’-veninder :-) De bedste oplevelser er jo dem, der deles.

 221. Nynne k on 21 November, 2012 at 09:22 said:

  Jeg ville enten vælge en “Hotelopholds-box” og bruge med mor, da jeg har enormt travlt med studie og hun som sygeplejerske dagligt har overarbejde og stress. Derfor tror jeg, vi kunne nyde godt af lidt kvalitetstid og forkælelse med hinanden :-)

 222. Kristina on 21 November, 2012 at 09:26 said:

  Jeg ville vælge brunch eller noget massage og dele den med nogle veninder og bare hygge :)

 223. Cathrine on 21 November, 2012 at 09:28 said:

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge boksen med min søde kæreste. Evt. Tage en tur i gondol eller et hotel ophold med middag. Har selv overvejet at give ham et gavekort i julegave, men ville være fantastisk hvis man vandt det!

  Det ville være vidunderligt, at kunne dele en oplevelse med en man har nær. Han fortjener det også 100 %. Men hvem har ikke også lyst til at slappe af, selvom det kun er for en nat.

 224. Line hv on 21 November, 2012 at 09:29 said:

  Årh hvor lækkert!
  Der er mange gode muligheder, men med to små børn og en travl hverdag vil en storbyferie med min mand være et tiltrængt afbræk:)
  Krydser fingre:)

 225. Tina Hjortkær Nielsen on 21 November, 2012 at 09:30 said:

  Sikke en lækker gave…. Og der er jo noget for enhver smag:-) Dog ville mit valg helt sikkert falde på hotelophold for to med middag. Der har været knald på herhjemme den sidste tid, så lidt kvalitetstid uden børn, ville være helt fantastisk, at kunne overraske min kærste med!!

 226. Malene on 21 November, 2012 at 09:34 said:

  Jeg ville nok enten vælge et hotelophold eller cafébesøg med bio :-)

 227. Hej passions for fashion :-)

  Jeg vil meget gerne vinde hotelophold med middag, fordi jeg gerne vil give mine forældre en god oplevelse, efter at de har taget sig af mig det sidste halvandet år, mens jeg har været alvorlig syg. Jeg er ved at være rask igen og vil gerne belønne mine forældre for alt de har gjort for mig. Jeg kunne ikke have overlevet forløbet uden dem.

  Tak for din gode blog og jeg håber, du vil tage mig i overvejelse.

  Mvh. Emilie Nilsen
  milleogmette.blogspot.com

 228. Sabrina on 21 November, 2012 at 09:36 said:

  Hvis jeg skulle vælge en Bellevuebox, ville det blive denne: http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx
  Pengene til julegaver er små i år, og det kunne derfor være lækkert at kunne forkæle min kæreste med sådan en box! :-)

 229. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på forkælelse, som jeg ville bruge på min kæreste og jeg, så vi kunne komme væk fra hverdagen og hygge os sammen.

 230. Camilla Urban on 21 November, 2012 at 09:38 said:

  Uha.. Jeg ville elske at vinde et gavekort til bellevuebox. Jeg ville bruge gavekortet til en storbyferie eller et lækkert hotelophold :) Det ville være en dejlig pause fra studiet!
  Ellers ville jeg vælge cafe og bio, det er jo altid hyggeligt!

 231. Marie Jans on 21 November, 2012 at 09:41 said:

  Hvis jeg vandt ville jeg tage min kæreste med på et hotelophold for 2 med middag. Det er nogle uger siden sidst, at det kun har været os to sammen. ville være den perfekte julegave :-)

 232. Pernille on 21 November, 2012 at 09:42 said:

  Jeg ville klart vælge hotelophold for 2 med middag med kæresten ;-D

 233. Sally Hylby on 21 November, 2012 at 09:42 said:

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge det på en overnatning og middag for 2. Og så ville jeg give det til mine forældre, så de kunne få noget lidt ekstra, da de altid giver og gør rigtig meget for mig.
  Kærlig hilsen Sally.

 234. Jeg trænger i den grad til at komme på en lille ferie… Så det skulle være miniferie el hotelophold -med vin:-)

 235. Caroline K on 21 November, 2012 at 09:44 said:

  Årh, det lyder fantastisk! Jeg ville vælg 3 x velvære for hende, og så invitere min mor og søster med :-)

 236. Ville helt klart give min kæreste en action-tur! Vi har haft så meget, at lave her på det sidste med nyt job, ny lejlighed, ny by osv., og hans måde at koble af på, ville klart være med et adrelinsus! Så det ville jeg klart vælge :-) (Og så selvfølgelig også forkælelse til hende – man er vel lidt glad for sig selv!)

 237. Marie Thybo Andersen on 21 November, 2012 at 09:48 said:

  Jeg ville tage på hotelophold med min skønne søster, der er fattig studerende på SU – lige hvad hun har brug for :-)

 238. Maria M. on 21 November, 2012 at 09:48 said:

  Jeg ville gerne bruge det på et ‘Hotelophold med middag’, da jeg står og skal give kæresten en fødselsdagsgave og vi længe har haft brug for at komme lidt væk og nyde hinanden, så det ville være helt perfekt!

 239. Emma T.H on 21 November, 2012 at 09:52 said:

  Skøn konkurrence! Hvis jeg vandt ville jeg højest sandsynligt bruge det på noget som kunne forkæle mig selv og mine veninder/mor/søster.. Massage eller ansigtsbehandling kunne være dejligt!

 240. Katrine N. on 21 November, 2012 at 09:53 said:

  Jeg ville uden tvivl vælge ‘Middag for 2’, eller ‘Middag for 2 med vin’.

  Jeg vender snart hjem fra Spanien hvor jeg har boet i 1 år, med min kæreste. Han flytter dog ikke med, da han stadig har arbejdsprojekter her. – Så derfor, når han engang i mellem er hjemme, ville det være dejligt med en hyggelig middag. Bare nyde hinandens selskab, inden han igen skal afsted til Spanien :-)

 241. Tine Richter Jakobsen on 21 November, 2012 at 09:56 said:

  Jeg ville vælge et hotel ophold med middag til mine forældre. De har været en kæmpe hjælp og støttte gennem det sidste år hvor jeg har været syg og kæmper for at blive rask igen. Det ville betyde rigtig meget for mig at kunne sige tak til dem med denne bellevue box, nu er det deres tur til at slappe lidt af.

 242. Jeanette on 21 November, 2012 at 09:56 said:

  Uuh ikke værst – ville jo være genialt til Julegave ;)
  Men vil nok købe boksen med Motorsport, som jeg tror min kæreste vil elske ! For de sidste 300 kr vil jeg købe cafebesøg, så man kunne komme ud og spise sammen efter oplevelsen med de vilde biler ;)

 243. Lærke on 21 November, 2012 at 09:56 said:

  Jeg ville vælge hotelopholdet med middag, og invitere min kæreste med.
  Det fortjener han, da han igennem længere tid har været der for mig og selvom han har siddet til eksamen, har han kunne have overskud til at tage sig af flytning og skumle håndværkere.
  Derudover synes jeg, det lyder virkelig lækkert og jeg synes det er dejligt, at man selv kan vælge hvor i landet, man vil bruge det.

 244. Julie Green on 21 November, 2012 at 09:58 said:

  Helt klart hotelophold, så mig og min mor kunne få en alene weekend sammen et lækkert sted <3 Det ville være den bedste julegave til hende!

 245. Jeg ville bruge gavekortet på et hotelophold med middag til mig og min kæreste. Jeg har aldrig penge til at give min kæreste noget og han betaler altid for mig, så jeg synes han fortjener det :) + han arbejder så hårdt.

 246. Camilla on 21 November, 2012 at 09:59 said:

  Jeg ville så gerne kunne glæde min kæreste med en oplevelse. Det skulle helt klart være et hotelophold til Malmö, hvor vi forelskede os og havde de bedste dage nogensinde! Det ville være fantastisk at komme dertil igen :)

 247. Henrik Teglborg on 21 November, 2012 at 10:02 said:

  Den ville nok blive brugt på/med kæresten.. Tror det mest romantiske ville være Champagne Brunch eller en Tur i Gondol :-)
  Selvom en alm Brunch heller ikke ville være dårligt ;-)

 248. HelleB on 21 November, 2012 at 10:03 said:

  Ville elske at kunne give min dejlige kæreste et gavekort til enten motersport eller action. Der er ikke meget action i hverdagen med husrenovering, regninger og hverdagens trummerum. Han fortjener det SÅ meget :-)

 249. Maria Brødbæk on 21 November, 2012 at 10:03 said:

  Jeg ville super gerne vinde, massage, biograftur eller cafébesøg, det ville være oplagt til en rigtig hyggelig mor-datter tur!:-)

 250. Charlotte Due on 21 November, 2012 at 10:06 said:

  Ville vælge en af hoteloplevelserne, så min kæreste og jeg kunne få bare en lille bitte pause fra stort hus-renoverigsprojekt! :-)

 251. Caroline T on 21 November, 2012 at 10:08 said:

  Hej ;)

  Jeg ville bruge boxen til en massage til min mor eller måske en brunch. Min mor fortjener det da hun i flere måneder tog orlov fra sit arbejde, for at passe min kræft syge mormor. Min mormor klarede den ikke og min mor var tilbage på arbejde en uge efter. Derfor vil jeg gerne give min mor en forkælelse for det store arbejde hun har gjort mod min søde mormor.

  En lille sød historie fra Caroline :)

 252. Hej Christina!

  Jeg vil rigtig gerne vinde et gavekort til en Bellevue box – fordi jeg så ville bruge gavekortet til at forkæle min hårdtarbejdende kæreste med et Luxusophold på et luxuriøst hotel med fuld fokus på afslapning – det trænger han til!

  Håber du får en god konkurrence :-)

  De bedste hilsner fra en trofast læser
  /Mette

 253. Maja M on 21 November, 2012 at 10:13 said:

  Uhh en fed konkurrence! Jeg vil vildt gerne vinde enten “Champagne brunch” eller “Forkælelse til hende”. Har rigtig mange eksaminer først i januar – så hvor ville det være lækkert at have lidt forkælelse at se frem til, når eksamens-ræset er overstået!

 254. Maria Tipsmark on 21 November, 2012 at 10:14 said:

  Hvis jeg blev den heldige vinder af denne fantastiske giveaway, så skulle den uden tvivl gå til den dejligste storesøster, da hun trænger til lidt selvforkælelse (massage, ansigtsbehandling …) efter hun er blevet mor.. :)

 255. Hotel ophold for to med middag, lyder ret fantastisk (-:
  Jeg elsker at komme lidt væk. Sikke en flot præmie.

  //Mathilde fra bloggen
  http://www.mathilde-broedsgaard.dk

 256. camilla on 21 November, 2012 at 10:15 said:

  Gavekortet til ferrari eller lamborghini til min far og/eller et cafebesøg eller massage til min mor :)
  Eller også et hotelophold for dem begge, det fortjener de :)

 257. Marlene K on 21 November, 2012 at 10:17 said:

  Hej Christina :-)
  Jeg vil super gerne vinde en bellevuebox så jeg kan få noget kvalitetstid med min søde kærester, da jeg snart rejser på en 3,5 måneders rejse ud i den store verden og bare efterlader ham hjemme i kulden.
  Et hotel ophold med noget middag inkluderet ville være en perfekt måde at få sagt “på gensyn” på :-)

  Mvh Marlene.

 258. Jeg ville bruge det til et hotelophold – og hive manden med til Berlin :-)

 259. Jeg ville bruge den på et “velvære for ham” og “velvære for hende” gavekort til hhv. min mor og min far. Det ville være en perfekt gave i en stresset hverdag for dem begge :)

 260. Charlotte on 21 November, 2012 at 10:20 said:

  Uh – meget svært valg! Kan kun presse det ned til enten segway eller rappelling! Begge dele kunne være SÅ sjovt og grænseoverskridende! Kh. Charlotte

 261. Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på den der hedder “forkælelse til hende”. Jeg ville forære den til min veninde, som lige nu lever af instant kaffe og cup-nudler på læsesalen, da hun læser op til en stor eksamen :)

 262. simone on 21 November, 2012 at 10:21 said:

  Jeg ville bruge det på et hotelophold til mig og min kæreste, bare for at fejre kærligheden :)

 263. Jennifer Hansen on 21 November, 2012 at 10:23 said:

  Jeg ville helt sikkert bruge et gavekort på at overraske min kæreste med en sportsoplevelse. Han er bare så sød og støttende overfor mig, som er ledig. Det kan af og til betyde humørsvingninger og uretfærdige udbrudt. Så jeg synes han har fortjent lidt ekstra kærlighed.

  /Jennifer

 264. Sandra Olsen on 21 November, 2012 at 10:24 said:

  Jeg ville elske at vinde! Jeg er i forvejen stor fan af disse gavekort, som jeg selv giver som gaver i stor stil..
  Personligt ville jeg bruge gavekortet til hotelovernatning og en actionpræget oplevelse.
  Min kæreste og jeg går en arbejdsrig periode imøde, så hvem kunne ikke bruge en weekend i januar på at pleje hinanden :-)

 265. Maria Kjær Nørgaard on 21 November, 2012 at 10:25 said:

  Jeg ville uden tvivl vælge en actionoplevelse, som jeg ville dele med mine to brødre, der stadig bor hjemme. jeg flyttede selv hjemmefra sidste år, og ser dem alt for sjældent – desværre!

  Maria

 266. Camilla Mols on 21 November, 2012 at 10:28 said:

  Lækker konkurrence :-) Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet til at forkæle mine forældre – det fortjener de! Action pakken til min far, eller et hotelophold med middag og vin til dem begge :-)

 267. Victoria Jensen on 21 November, 2012 at 10:28 said:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et gavekort til en middag, brunch eller i noget i den stil, så jeg kan invitere min søde kæreste ud, da min SU ikke rækker så langt :(

 268. Jessica S.Nielsen on 21 November, 2012 at 10:28 said:

  Hej Christina :)

  Hvis jeg vinder gavekortet til Bellevuebox vil jeg give min kæreste et velfortjent hotelophold i rolige omgivelser. Han har lige haft fødselsdag og derfor vil det være rigtig lækkert og oplagt at give ham en uforglemmelig gave hvis jeg vinder gavekortet :-)

  De kærligste hilsner fra

  Jessica :)

 269. Stinne Astrup on 21 November, 2012 at 10:29 said:

  Jeg vil helt klart bruge gavekortet enten på en sport eller action pakke, også vil jeg give den til min kæreste! Eller også ville jeg bruge den på et hotelophold eller noget wellness, som jeg kan give min skønne mor :-)
  Jeg håber rigtig meget at jeg vinder! :-)

 270. Andrea Paus on 21 November, 2012 at 10:32 said:

  Jeg ville vælge forkælelse til hende :-)

 271. jeg ville helt klart vælge adventureboxen! det er mange spændende ting i den som jeg ville elske at oplevele alene eller sammen med en god veninde!

 272. Pernille Lysgaard on 21 November, 2012 at 10:33 said:

  Hejsa.
  Jeg ville bruge det til et cafébesøg med min søde mor.

  Det ville hun elske.

 273. Skøn konkurrence!
  Jeg ville bruge en Bellevuebox på en massage, til min mor (også håber jeg, at hun vil invitere mig med). Det kunne vi godt bruge :-)

 274. Skøn konkurrence
  Jeg ville give en bellevuebox til min mor, en massage (også må hun gerne invitere mig med!) :-)

 275. Tanja Just on 21 November, 2012 at 10:37 said:

  Jeg vil helt klart bruge det på et hotelophold med middag til mine forældre.

  De arbejder begge meget hårdt, med fuldtidsarbejde, butik og minkfarm, så der er ikke meget tid til at holde ferie, så det ville være en oplagt gave til dem :)

  Krydser fingre for jeg vinder :)

 276. Nina Nielsen on 21 November, 2012 at 10:38 said:

  Jeg ville vælge ”Forkælelse til hende” eller ”Action” :-)

 277. Alle kunne vel godt bruge en ansigtsbehandling og massage engang imellem :-)

 278. Jeg ville bruge det på et hotelophold for 2 inkl. middag, et cafébesøg med bio for 2, en tur i badeland eller champagne brunch :-) Der er så mange fede oplevelser :-)

 279. caroline on 21 November, 2012 at 10:43 said:

  jeg ville vælge “forkælelse til hende” så jeg kunne tage min storesøster med på en hyggelig tur inden hun efter jul tager et halvt år til USA :-)

 280. Christina on 21 November, 2012 at 10:47 said:

  Jeg kunne godt tænke en Bellevue box livsstil :-)

 281. Christina on 21 November, 2012 at 10:48 said:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en bellevue box livsstil.

 282. Nikoline V. on 21 November, 2012 at 10:50 said:

  Perfekt giveaway. Og så især her op til jul – en lille julegave til sig selv ;-) Jeg ville enten bruge Bellevueboxen til enten at få en ansigtsbehandling, for at få renset min hud fuldstændig. Ellers skulle det være massageboxen , som jeg ville give til min mor. Hun sætter hele vores nye lejlighed i stand helt selv, og kunne vist godt have brug for lidt forkælelse ;-)

 283. Camilla julie on 21 November, 2012 at 10:53 said:

  Jeg ville blive så glad for, at vinde et hotelophold for 2 :-)
  Skøn skøn konkurrende – og selvfølgelig skøn blog! Jeg læser den fast, hver eneste dag :-)

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx?utm_source=Frontpage&utm_medium=Salgsplaceringer&utm_campaign=A-placering

 284. Jeg vil så meget hoppe ud af en flyver og ind i et nyt & bedre 2013

 285. Ragnhildur J on 21 November, 2012 at 10:55 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på min mor og hendes mand, som har haft et rigtigt hårdt år med sygdom mm. i familien. Jeg ville give dem et gavekort på middag for to med vin (849,-) – så de kunne få en aften ude, kun de to.

  Det resterende beløb ville jeg bruge på at invitere min altid så søde kæreste ud på en kop kaffe, lidt kage og masser af hygge :-) (149,-)

  Håber jeg kan få lov at forkæle dem jeg holder allermest af!

 286. Jeg ville bruge gavekortet til en spa-weekend med min søde søde mor!

 287. Stine B on 21 November, 2012 at 10:56 said:

  Hotelophold med middag…!

  Kunne være dejligt at komme lidt væk med kæresten… synes verden er lidt stresset lige nu – så en god undskyldning for at være lidt alene med kæresten uden dårlig samvittighed i form af arbejde, skole eller rengøring, ville være pragtfuldt :)

 288. Sidsel Kjær on 21 November, 2012 at 10:57 said:

  Jeg ville vælge Adventspakken, der skaber øjeblikke af lykke. Så kunne min kæreste og jeg nyde hinanden og de dejlige oplevelser i december måned sammen, uden at vores kontoer bliver røde.. Vi har køb deres brunch én gang før, og det var en god deal for os.. Jeg krydser fingre! <3
  God dag!

 289. Hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg bruge gavekortet på et hotelophold med middag til mig og min dejlige kæreste. Jeg er på S.U og har aldrig penge til at give min kæreste noget. Han er så gavmild, og jeg synes det er hans tur til at blive forkælet. Det synes jeg han fortjener.

 290. Jeg vil forære min søde mand en action- og sportsoplevelse :-)

 291. Annemette on 21 November, 2012 at 11:02 said:

  Jeg ville enten bruge det på et hotelophold eller en aktion oplevelse. Det giver mulighed for at få at få en fed oplevelse og prøve noget jeg ellers aldrig får taget sig sammen til.

 292. Jeg ville dele ud af glæderne til min søster og min kæreste. Jeg er i skrivende øjeblik på udveksling i det store udland og har været væk i 3 ½ måneder når jeg kommer retur i december – så en lækker brunch date eller lignende med kæresten ville være fantastisk… Min kære søster er gravid og skal føde til feb, så ville forære hende lidt forkælelse….

 293. Majken on 21 November, 2012 at 11:04 said:

  Jeg ville super gerne vinde et hotelophold med middag, det ville være den perfekte julegave til min kæreste. Vi trænger til lidt kvalitetstid sammen :-)

 294. Karina on 21 November, 2012 at 11:11 said:

  Jeg ville bruge det på Hotelophold for 2 med middag, og forære det til min lillesøster, som snart bliver 18 :-) det ville være den perfekte gave til hende :-)

 295. Sofie Golbert on 21 November, 2012 at 11:12 said:

  Uhh det lyder spænende!! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve at vinde den der hedder forkælelse til hende, så jeg kunne tage på et kurophold, med min bedste veninde. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, og det kunne være en fed venindetur! :-)

 296. Ida Andersen on 21 November, 2012 at 11:15 said:

  Jeg ville uden tvivl, selv købe 20 sæt Cafébesøg med bio for 2 til hver af mine forældre. Da pengene er små fortiden og desværre ikke har penge til julegaver, så dette ville være en perfekt julegave til dem! :)

 297. Stine E on 21 November, 2012 at 11:15 said:

  Iiiiih! Fin konkurrence :-)
  Helt klart “middag for 2” :-)
  Min kæreste og jeg har aldrig været ude at spise, og det er vist på tide, eftersom vi snart har været sammen i et år! :D

  Knus

 298. Frida Dalgaard on 21 November, 2012 at 11:16 said:

  Jeg ville bruge gavekortet til en rigtig tøsedag med min storesøster som kommer hjem til foråret efter en 5 månderes rejse i indien. Det ville være en perfekt julegave når vi skal ned og besøge hende så har hun noget at glæde sig når hun kommer hjem. Så jeg ville bruge gavekortet på brunch, biograf og lækker mad. Hun ville blive så glad!

 299. jeg kunne godt tænke mig at give min kæreste en bellevue box til action så han kan komme ud og køre noget lamborghini :-) !!

 300. Pernille Hansen on 21 November, 2012 at 11:24 said:

  Jeg dater i øjeblikket en fyr ( kæreste Who knows:-), hvilket er vildt dejligt. Men synes det er på tid at jeg gør noget lækkert for ham, da han konstant er så hjælpsom og sød mod mig. Ville bruge gavekortet på en Aktionpakke eller noget velvære for ham:-)

 301. Jeg vil helt klart vælge den der hedder “Action” – og give den til min kæreste og håbe på han tager mig med ud, da jeg eeeelsker fart over feltet :D

 302. Jeg ville bruge det på et hotelophold, som jeg ville nyde sammen med min kæreste :-) Det ville jo være en helt fantastisk oplevelse!

 303. Cecilia Swensson on 21 November, 2012 at 11:32 said:

  Jeg vil gerne have et “Hotelophold med middag”, hvis jeg vinder :-)

 304. Jeg ville bruge det til at forære mine forældre et hotelophold eller en middag med vin. Det kunne være rart at have muligheden for at give lidt ekstraordinært igen, i forhold til alle de år hvor de har gjort alt for mig og min bror.

 305. Jeg ville bruge gavekortet til et hotelophold eller en storbyferie til mig og min kæreste. Vi arbejder begge en del, og i december kommer vi næsten ikke til at se hinanden pga. ekstra arbejde, så lidt forkælelse og en fælles oplevelse i det nye år kunne være skønt :)

 306. Anne-Sofie K. on 21 November, 2012 at 11:42 said:

  Hej Christina
  Det er jo en fantastisk konkurrence, som jeg meget gerne vil vinde!
  I løbet af det sidste år har min mor både mistet sin far og været igennem en lang sygdomsperiode. Så jeg ville uden tvivl bruge gavekortet på en omgang massage eller ansigtsbehandling til hende, så hun kan blive forkælet ovenpå et hårdt år!

 307. Amanda on 21 November, 2012 at 11:45 said:

  Jeg vil gerne have muligheden for at give mine søskende et hotelophold. De er så fantastiske og har gjort SÅ meget for mig :)

 308. Line L on 21 November, 2012 at 11:50 said:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg bruge gavekortet på et hotelophold med middag til mig og min søster. Jeg er på S.U og har aldrig penge til sjov og spas. Det kunne blive super hyggeligt, med en rigtig tøsetur og det synes jeg hun fortjener. :-)

 309. Katrine Nielsen on 21 November, 2012 at 11:50 said:

  Bellevuebox er virkelig den perfekte julegaveide, og hvis jeg vinder skal den helt sikkert bruges som gave til min mor, som fortjener noget rigtig godt som f.eks. en super god massage eller hotel/spa oplevelse :-)

 310. Ann-Cathrine on 21 November, 2012 at 11:54 said:

  Jeg ville enten have “Forkælelse til hende” og tage min mutti med :) da hun og jeg har brug for forkælelse. Ellers “Hotelophold for 2 med middag” til min kæreste og jeg, da vi begge er på SU og derfor ikke har mulighed for at tage ud og rejse.

 311. Jeg ville vælge hotel ophold med middag, action, eller forkælelse til hende

 312. Camilla S. A. on 21 November, 2012 at 11:57 said:

  Fin og anderledes give-away! Det er jo godt med nogle oplevelser – det er altid den bedste gave, man kan få, mener jeg :)
  Jeg ville nok give min lillesøster en “forkælelse til hende”-box, eller et “cafébesøg”, eller måske en action-box til min storebror, og give ham en fed oplevelse!
  Eller måske en “adventspakke” – der er jo mange muligheder :)

 313. Shilan on 21 November, 2012 at 11:59 said:

  Jeg kunne godt tænke mig den boks med afslapning :) Jeg ville give den til min mor, som har fortjent den. Hun bruger ikke en krone på sig selv, og hun har virkelig fortjent det:) Det ville kun være bonus, hvis jeg kunne komme med :)

 314. Malene S on 21 November, 2012 at 12:01 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på en “tur i Gondol” eller “Hotel med middag” eller “Velvære for hende/ham”, også ville jeg forære det til mine dejlige forældre, det er vidst på tide at give noget af det tilbage som de har givet mig igennem alle årene! :)

 315. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde boksen “Forkælelse til hende” eller “Champagne Brunch”. Begge dele kunne være en fantastisk, afslappende og luksus oplevelse midt i den travle juletid eller en god start på det nye år.

 316. Mille P on 21 November, 2012 at 12:03 said:

  Jeg ville helt klart forære min mor den, der hedder Forkælelse til hende. Hun har fødselsdag i starten af december, så det kunne uden tvivl være en helt perfekt gave :-)

 317. Det er superfedt at du udlodder konkurrencer som dennne :-) Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, vil jeg bruge det på et hyggeligt brunchbesøg, men nogle jeg særligt holder af :-)

 318. Åh, jeg ville vildt gerne vinde en Bellevuebox med et lækkert hotel/middag ophold til mine forældre. Synes de fortjener en mega lækker julegaver, fordi de er så søde, dejlige og støtter mig hele tiden. Men med min SU har jeg desværre ikke råd til at give dem sådan en dyr julegave – men hvor ville det være dejligt at kunne gøre det!
  Knus Thea

 319. Aviaaja on 21 November, 2012 at 12:06 said:

  Jeg ville bruge det på Middag for 2 med vin eller Cafébesøg med bio for 2.

 320. Hvor lækkert! :-) Jeg kunne godt tænke mig et hotel ophold for 2, eller noget med action!

  KH Stine

 321. Jeg ville helt sikkert vælge et hotelophold med middag, også give det til mine forældre i julegave. Og dermed sige tak for alt det de gør for mig! :-)

 322. Kunne godt tænke mig at vinde et hotelophold for 2 med middag :-)

 323. Julie Nielsen on 21 November, 2012 at 12:12 said:

  Jeg ville helt klart vælge pakken med bio for 2 efterfulgt af café besøg, og så forære det til min dejlige kæreste når vi har 3 års dag her til december. For da jeg er ved at tage kørekort har jeg ikke råd til at give ham en en middag på en lækker restaurant som vi har gjort de sidste to år. Så den ville jeg helt sikkert vælge

 324. Maiken on 21 November, 2012 at 12:14 said:

  Hvis jeg vandt ville jeg give min kæreste et ophold for to et sted. Til min fødselsdag i september brugte han næsten alle hans penge på en tur til London for to til mig i gave. Desværre har ingen af os særligt mange penge, da vi skal flytte sammen til sommer og derfor sparer alle vores penge op. Vil bare gerne have chancen for at give ham en gave der er lige så fin som den han gav mig, og så er det noget jeg ellers slet ikke ville have råd til. Krydser fingre!

 325. Helene on 21 November, 2012 at 12:14 said:

  Jeg ville vælge hotelophold med actionoplevelse og brunch med bobler. Brunch vil jeg forære til mine forældre i julegave, så det kan få noget specielt i år, som de vil huske. :) Actionoplevelsen vil jeg bruge på mig selv, da jeg elsker at få adrenalinkicks ;)

 326. Ninna Andersen on 21 November, 2012 at 12:15 said:

  Jeg ville vælge hotelophold for 2, så min kæreste og mig kunne komme afsted på hyggetur :-) Eller måske action pakken, det ville være en ideel gave til min kæreste :-)

 327. Cecilie Venning on 21 November, 2012 at 12:15 said:

  Vi er hårdt ramt af krisen, og derfor er vores julegavebudget meget lavt i år. Jeg vil gerne forære mine forældre noget specielt i julegave, som tak for alt det de i tidernes løb har foræret mig. Jeg er taknemmelig for hver eneste lille ting de har gjort for mig, og vil gerne vise dem min evige taknemmeligved ved at overraske dem med sådanne en fantastisk gave. Jeg ved at de ville blive rigtig glade for en god middag sammen, eller et hotelophold, da de skal have lov til at nyde hinandens selskab.

 328. Jeg ville bruge gavekortet til et hotelophold for to, og så ville jeg tage min bedste veninde med. Jeg har forsømt vores venskab lidt det sidste års tid, så det ville være en oplagt mulighed for at komme lidt væk og have noget kvalitetstid sammen, det er vist tiltrængt.

 329. Marie VJ on 21 November, 2012 at 12:20 said:

  Hotelophold med middag. Forkælelse og kvalitetstid har min søde mor fortjent! At jeg selv får del i godterne, er jo kun en bonus ;-)

 330. Hvis jeg vinder vil jeg gerne have “Hotelophold for to, med middag” eller “Middag for to, med vin” .
  Kunne være dejligt at forære mine søde forældre en tur hvor de kan være hygge sig lidt med hinanden. :)

 331. Marika Larsen on 21 November, 2012 at 12:24 said:

  Jeg ville bruge det på Hotelophold for 2 med middag, :-)
  Så kunne jeg invitere kæresten ud og lave noget..

 332. Jeg ville bruge det til noget afslapning til min mor. Hun giver altid fede gaver, selvom hun ikke har pengene til det ;) Hun fortjener noget massage eller andre afstressende ting :)

 333. Mia Vestergaard on 21 November, 2012 at 12:26 said:

  Det må helt klart være Bellevue Hotelophold!
  Her op til jul står jeg og mangler en rigtig fin gave til mine forældre, som bare har fortjent at blive forkælet. Jeg flyttede hjemmefra i sommers, og har kun set dem 1 gang siden da, og næste gang bliver i juleferien. De har udelukkende hjulpet og støttet mig, og derfor ville sådan en gave være helt perfekt til dem :)

 334. Jeg ville helt sikkert bruge det til et hotelophold til mig og min forlovede. Det er sjældent vi har råd til noget som helst af den slags, da su’en ikke rækker, men det ville være skønt!

 335. Josefine MK on 21 November, 2012 at 12:31 said:

  Jeg ville bruge det på et hotelophold, som jeg ville nyde sammen med min kæreste :-) Det ville jo være en helt fantastisk oplevelse!

 336. Christine on 21 November, 2012 at 12:32 said:

  Jeg ville klart bruge det på brunch, ansigtsbehandling, cafétur eller en biograftur. Jeg har hørt, at den nye Twilight skulle være god.. ;)

 337. isabella on 21 November, 2012 at 12:34 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på en middag for to til nogle jeg holder af. Det er en oplagt mulighed for at give god julegave.

 338. Kerstine on 21 November, 2012 at 12:39 said:

  jeg ville bruge gavekortet på enten, Storbyferie i Europa til min søster og mig, da søs sidder med eksamens opgave, og dermed trænger til at komme væk når hun er færdig.

 339. Lise Lund on 21 November, 2012 at 12:40 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på et lækkert spaophold og komme lidt væk fra arbejde og alt skolearbejdet :)

 340. Hotel ophold for to med middag – sammen med min mor, er flyttet hjemme fra, så alene tid er ikke noget vi har sammen. Så det ville helt bestemt blive en fantastisk oplevelse :D

 341. Jeg ville bruge gavekortet på en Motorsport, velvære for hende eller et hotelophold for to med middag. Det er jo svært at vælge én! : D xoxo

 342. Louise on 21 November, 2012 at 12:43 said:

  Jeg ville bruge den til en helikoptertur, til mig og min søde ven, som fortjener det :-)

 343. Amanda on 21 November, 2012 at 12:43 said:

  Uhha. Jeg ville nok vælge “Forkælelse til hende” og “cafébesøg”

 344. Amalie on 21 November, 2012 at 12:48 said:

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bruge bellevueboxen som julegaven til kæresten. Enten skulle det være en form for adventure oplevelse, ellers skulle det være et lækkert hotelophold, hvor jeg selv kunne spæde lidt til.
  Lækker konkurrence :)

 345. Astrid Bjørn Eriksen on 21 November, 2012 at 12:49 said:

  – Forkælelse for hende
  – Storbyferie i Europa
  – Luksus ophold

  Kunne rigtig godt tænke mig en af disse oplevelser!
  Jeg er studerende på Århus Universitet, så jeg har ikke råd til sådanne lækre sager når jeg lever på SU :-)

 346. Bettina Josefsen on 21 November, 2012 at 12:50 said:

  Uh hvis jeg vandt, så ville jeg forkæle mig selv og min kæreste, måske med massage, spaophold, lækker middag eller lignende. Vi har en travl hverdag, så det kunne vi helt sikkert godt bruge :)

 347. Storbyferie med min kæreste, vi har pt en ret hård og krævende tid på vores studie, og økonomien er som studrende ikke i top.. så et sponsoreret afbræk i hverdagen vil være så skønt så skønt :)

 348. Hannah on 21 November, 2012 at 12:56 said:

  Jeg har en barndomsdrøm om at flyve i luftballon, så jeg ville nok spæde lidt til gavekortet og tage en tur op over skyerne.
  Ellers trænger jeg virkelig til lidt (faktisk meget) god gammeldags afslapning, så jeg kunne nok også finde på at tage en lige så stresset og meget sød veninde med på en lille weekendtur på et spahotel.
  Kommer desuden i tanke om en kollega, der også kunne bruge lidt aflastning, hende kunne jeg nok også finde på at give lidt god karma i form af massage(:

 349. Signe Hansen on 21 November, 2012 at 12:56 said:

  Bellevuebox er en fantastisk opfindelse. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så er der ingen tvivl om, hvilken jeg ville vælge. nemlig et hotelophold til min mor og jeg, faktisk også det som du har været på, blev virkelig inspireret :-) en perfekt julegave!

 350. Jeg ville nok enten bruge den på Forkælelse til hende til min mor som arbejder rigtig meget og sjældent har tid og overskud til sådan noget. Ellers ville jeg bruge den på Middag for 2 til mine forældre.

 351. Mette A on 21 November, 2012 at 13:00 said:

  Ville bruge den på Hotelophold for 2 med middag. Perfekt julegave til mine forældre, det trænger de til efter renovering af vores underetage. :)

 352. Jenny C. on 21 November, 2012 at 13:00 said:

  efter at være blevet alene og ensom ville jeg nok bruge det på enten at glæde en i min familie eller lidt selv forkælelse,fx. spa, eller måske middag, eller cafebesøg.

 353. Katrine Søs Hyldgaard Hansen on 21 November, 2012 at 13:02 said:

  Jeg synes det er en fantastisk ide at give en gavekort til Bellevuebox!
  Hvis det var mig der vandt det, ville jeg nok bruge det på spa, massage, eller måske en hotelovernatning med min dejlige kæreste. Han fortjener det virkelig, fordi han er så fantastisk og jeg ville ønske at jeg havde pengene til det, men det har jeg ikke desværre, da jeg lige har mistet mit job.

 354. Caroline B on 21 November, 2012 at 13:04 said:

  Hvis jeg vandt, ville en brunch, massage eller cafebesøg med min gode veninde! Skylder hende en treat, fordi hun har det rigtig hårdt for tiden, så ville være skønt at kunne forkæle hende lidt! :-)

 355. Caroline B on 21 November, 2012 at 13:06 said:

  Hvis jeg vandt, ville jeg vælge brunch, cafebesøg eller massage, med min gode veninde, da hun har det rigtig hårdt for tiden! Så ville være lækkert at kunne forkæle hende lidt :-)

 356. Celina on 21 November, 2012 at 13:09 said:

  Jeg ville helt klart invitere min mor med på et dejligt hotelophold med middag. Da hun virkelig trænger til noget forkælelse, og at komme væk fra det hele og lade tankerne lede hen på noget andet, efter nogle hårde måneder med skilsmisse.
  Dette er noget jeg desværre ikke selv har råd til, da jeg er fattig studerende. :)

 357. Louise on 21 November, 2012 at 13:18 said:

  Jeg ville bruge gavekortet til et spaophold til min mor, som fortjener lidt forkælelse (:

 358. Catharina on 21 November, 2012 at 13:20 said:

  Min mor fylder snart 50 år, så tror jeg ville forkæle hende med
  “Forkælelse til hende” eller måske med “Hotelophold med middag”.

 359. CamillaB on 21 November, 2012 at 13:23 said:

  “Storbyferie i Europa” eller “Hotelophold med middag og vin” med ham den dejligste jeg kender !!! Som alle andre par i en travl hverdag, ville vi elske at have tid til, at sidde og kigge hinanden dybt i øjnene, over et glas dejlig vin i skønne omgivelser, langt væk fra hverdagens stress, jag og forventninger. Og da min kæreste er fantastisk til at lave overraskelser til mig, ville jeg synes det var fantastisk, at få muligheden for at overraske ham! <3

 360. Tenna Donslund on 21 November, 2012 at 13:27 said:

  uh, hotelophold for to med middag kunne være rigtig fedt. en dejlig tur med kæresten måske :)

 361. Louise Hansen on 21 November, 2012 at 13:28 said:

  Jeg ville vælge middag for to med vin, så jeg kunne invitere min søde veninde ud og spise en lækker middag. Jeg blev færdiguddannet i sommers og har svært ved at finde et job, og hun har bare været så sød til lige at give lidt ekstra når vi en sjælden gang tager ud. Jeg ville gerne kunne give noget tilbage :)

 362. Camilla on 21 November, 2012 at 13:33 said:

  Jeg ville nok vælge et hotelophold eller en storbyferie sammen med min kæreste :-)

 363. Line R on 21 November, 2012 at 13:34 said:

  Jeg ville helt klart bruge gavekortet på en lækker brunch og en middag med min kæreste. Har ligget med efterårssyge i snart 2 uger nu, og han forkæler mig hver eneste dag. Så at give ham lidt forkælelse tilbage fra mig burde være på sin plads;)
  Hilsen Line

 364. Emma Paaske on 21 November, 2012 at 13:43 said:

  Hvis jeg vandt Bellevueboxen ville jeg helt klart vælge en gang massage med min mor for det har hun fortjent. Hun arbejer nemlig rigtigt meget i julen og er næsten aldrig hjemme og derfor har hun så meget tid til at nyde julen og alt det hyggelige ved julen.,
  Så synes jeg hun fortjerner det, men da jeg ikke har råd til at give hende det vil det her være en fantastisk mulighed!
  Det kunne også gå til et ophold det kunne også være rigtigt dejligt!
  Men rigtig fed idé :-))

 365. Camilla Ejby CHristiansen on 21 November, 2012 at 13:44 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på et hotelophold for to med middag, så jeg kunne give det til mine søde forældre eftersom de har hjulpet mig så meget på det seneste, og gerne vil give dem noget igen :)

 366. Jeg ville enten vælge “middag for to med vin” eller “hoteloplevelser for to med middag” – og så ville jeg tage min søde mor med, da hun virkelig trænger til og fortjener noget forkælelse.

 367. Mie Flanding on 21 November, 2012 at 13:47 said:

  Super cool konkurrence. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på en eller anden form for wellness som massage eller ansigtsbehandling sammen med min specialemakker. Vi havde en plan om at skulle det efter vi afleverede vores afhandling, men da vi begge var/er arbejdsløse synes vi ikke rigtig pengene var til det, så vi kom ikke afsted til noget. Men det vil sådan et gavekort kunne ændre, så vi kunne får vores (ifølge os selv) velfortjente afslapning efter nogle meget hårde måneder.

 368. Jeg ville vælge ‘Middag for 2 med vin’

 369. Sofie Nielsen on 21 November, 2012 at 13:52 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på et hotelophold eller ferieophold, så min kæreste og jeg kan nyde en weekend sammen, bare os to :-) Ellers ville jeg bruge det på en actionoplevelse, også med min kæreste – det kunne være en fed oplevelse!

 370. Jeg ville vælge middag for to med vin eller hotelophold, så min kæreste og jeg kunne blive lidt forkælet. Vi er fornyligt flyttet hjemmefra sammen, så der er ikke meget overskud eller penge i hverdag til at gøre noget ekstra hyggeligt :-)

  Super fed konkurrence!

  Hilsen Amanda/Bypons

 371. Marie-Louise Brønager on 21 November, 2012 at 13:52 said:

  Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg vælge “Forkælelse til hende”, “Middag for 2 med vin” eller “Hotelovernatning”.

  Jeg går til dagligt i skole, hvor vi har mange afleveringer for, derudover arbejder jeg næsten hver eneste dag. Jeg har derfor ikke særlig meget tid til mig selv eller til at slappe af og fordi vi nærmer os jul, har jeg et stramt budget. Det kunne derfor være rigtig lækkert at forkæle mig selv lidt med Bellevue boxen “Forkælelse til hende”.

  Derudover har jeg for noget tid siden mødt en rigtig sød fyr, som desværre bor i Jylland. Vi ses derfor sjældent, kun hver 6. uge og da jeg stadig bor hjemme hos mine forældre har ham og jeg ikke særlig meget tid for os selv når han endelig kommer og besøger mig, derfor ville “Middag for 2 med vin” eller “Hotelovernatning” være oplagt, da det ville give os noget med tid sammen alene samtidig med vi får en god oplevelse ud af det!

 372. Anna Christine on 21 November, 2012 at 13:56 said:

  “Storbyferie i Europa” og så ville jeg invitere min søde kæreste med på miniferie :) det trænger vi virkelig til :)

 373. Kathrine Jensen on 21 November, 2012 at 13:56 said:

  Jeg vil bruge gavekortet til et spa ophold til min mor, som trænger til noget forkælelse efter hun nu har været nede med stress og depression i nogle måneder . :)

 374. Louise on 21 November, 2012 at 13:57 said:

  Hvis jeg vandt skulle gavekortet bruges på en “Miniferie”. Min kæreste og jeg er begge på udveksling i to forskellige lande, og en miniferie ville derfor være den perfekte måde at “reunite” :)

 375. Ida Mehl on 21 November, 2012 at 14:03 said:

  Jeg ville helt sikkert vælge Adventure-boxen! Derved kan jeg komme op og flyve i luftballon – noget jeg altid har drømt om.

 376. Jeg ville vælge Hotelophold med middag, det har min kæreste og jeg nemlig snakket om i et stykke tid. Så det ville være nice at overraske ham med det :)

 377. Jeg ville vælge : Middag for 2 med vin – det kunne min kæreste og jeg VIRKELIG godt trænge til – vi er ‘low on cash’ pga. lejlighedssalg – så indtil februar måned kan vi ikke bruge penge på noget som helst – ikke engang julegaver – så denne vil være perfekt i en ellers grå tid :)

 378. Victoria on 21 November, 2012 at 14:14 said:

  Hvis jeg vandt konkurrencen ville jeg invitere en sød fyr jeg ser, med på et romantisk hotelophold med middag og det hele. Det kunne være dejligt at dele sådan en oplevelse med ham for det fortjener han virkelig!

 379. Kristina on 21 November, 2012 at 14:14 said:

  Helikopteroplevelse over København! Nøj det ville være smukt :)

 380. Simone Werner Hovind on 21 November, 2012 at 14:16 said:

  Jeg ville bruge gavekortet til et spaophold til min mor, som fortjener lidt forkælelse (:

 381. Jeg ville vælge Hotelopholdet med middag og vin for to og betale resten selv eller også lidt Forkælelse til Ham. Jeg ville invitere min kæreste med på turen, da han har fortjent lidt afslapning oven på et hårdt år med ny arbejdsplads, der viste sig at have et virkeligt dårligt arbejdsmiljø (4 sygemeldinger blandt 12 ansatte – én der har sagt sin stilling op, ventet 4½ måned på erstatning, hvilket betød han havde dobbelt-arbejde) Derudover brækkede han armen ved et cykelstyrt, så nu har han fortjent lidt luksus.
  Jeg er desværre på SU, så jeg har ikke råd til at give ham den store forkælelse, så det her er en fantastisk mulighed. :-)

 382. Joanie on 21 November, 2012 at 14:20 said:

  Jeg ville bruge den fine gave på “Forkælelse til hende” eller en lækker middag med vin for 2. Det er nogle rigtig lækre gaver, de har derinde :)

 383. ville vælge brunch eller et eller andet vildt action :)

 384. Jessica on 21 November, 2012 at 14:22 said:

  Jeg ville vælge “forkælelse til hende”, som skulle være en gave til min kære mor, som aldrig har tid til sig selv i hverdagen, men bruger al sin energi på at hjælpe andre. Eftersom jeg er en fattig studerende, ville dette være en mulighed for mig at give hende tilbage, for så meget hun har givet mig :)

 385. Thilde Hessellund on 21 November, 2012 at 14:22 said:

  Jeg ville bruge det på at invitere mine søde forældre ud at spise, da de er for nærige til at få det gjort (-:

 386. Julia Sørensen on 21 November, 2012 at 14:25 said:

  Jeg tror jeg ville forkæle min søster med hotel og kropophold eller pakken med forkælelse til hende. Kunne være en fed gave at give når det er noget man sjældent har råd til når man er på S.U. :)

 387. Ida Kaaber on 21 November, 2012 at 14:27 said:

  Dejlig blog du har :-)

  Ville helt klart bruge gavekortet på enten et hotelophold med middag til mine forældre, da de virkelig godt kunne bruge weekend helt uden deres teenage unger, eller på en forkælelsespakke til min skønne veninde, da hun virkelig gør min verden et dejligere sted at være!

 388. Henriette on 21 November, 2012 at 14:31 said:

  Jeg ville nok vælge hotelophold og give den til mine forældre fordi de altid er så søde og støttende <3

 389. Jeg ville helt sikkert bruge den på et hotel ophold så min kæreste og jeg kunne komme lidt væk fra studie, job og firma, og bare nyde hinanden http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx?utm_source=Frontpage&utm_medium=Salgsplaceringer&utm_campaign=A-placering

 390. nanna rugholm on 21 November, 2012 at 14:34 said:

  Helt sikkert storbyferie i Europa. Ville være sååå dejligt at kunne tage kæresten med på sådan en tur..

 391. Isabell on 21 November, 2012 at 14:34 said:

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/luksusophold.aspx

  Jeg vil så gerne overraske mine forældre med luksusophold!!! <3 De har sølv bryllup og det er 100 år siden de har lavet noget sammen <3! De ville blive så glade!! Og det ville være fantastisk at kunne give dem sådan en dyr gave, når man normalt aldrig har råd til andet end blomste og biograf billetter! ;-D Håber VIRKELIG du vil vælge mig og mine forældre! :-D <3 Ellers bliver det nok bare til røde roser og pizza ;-D <3 ELSKER DIN BLOG! Du er den eneste blogger hvor jeg elsker alt hvad du har på :-D Det her er absolut min ynglings konkurence du har lavet :-D <3 KNUS ISABELL!

 392. Louise N on 21 November, 2012 at 14:38 said:

  Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg gribe muligheden for at forkæle min storesøster med et spa -ophold. Vi har begge et fortravlet liv som godt kunne trænge til lidt forsødelse og nærvær;)

 393. Isabell on 21 November, 2012 at 14:40 said:

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/livsstil/velvaere-for-hende.aspx
  Min mors mangler virkelig noget forkælelse! Hun gør aldrig noget for sig selv. Og jeg ville elske og forkæle hende med noget forkælelese! <3 Knus Isabell

 394. Victoria on 21 November, 2012 at 14:48 said:

  Mærkelig combi, men jeg elsker action og afslapnings så selvfølgelig skulle det enten være action boden eller bogen til hende. ;)

 395. Sara M. on 21 November, 2012 at 14:48 said:

  “Storbyferie i Europa” med min søster, da det er længe siden, vi har været på en søster-ferie og det kunne være mega lækkert at komme afsted :)

 396. Sofie Forslund on 21 November, 2012 at 14:49 said:

  Jeg ville bruge pengene på en “forkælelse til hende”, eller en champagne brunch. Min nære veninde, der har haft det mindre hård her på det sidste, ville elske at få en lille overraskelse :)

 397. Camilla Zedlitz on 21 November, 2012 at 14:50 said:

  Jeg elsker disse konkurrencer – mulighed for at gøre en glad! :-) Hvis jeg vandt, ville jeg vælge action boksen og champagne brunch boksen, så jeg rigtig kunne forkæle min søde kæreste :-)
  Jeg krydser fingre :-)

 398. Katrine on 21 November, 2012 at 14:50 said:

  Jeg ville helst vilde enten en lækker brunch, hotelovernatning, massage, ansigtsbehandling eller en sportsoplevelse.. Alle disse ting ville være en oplagt gaveidé til at dele med folk, man holder af.

  Jeg ville tage brunchen med enten mor eller far. Hotelovernatning, massage og ansigtsbehandling med min bedste veninde eller min skønne mor. Og så sportsoplevelsen med min bedste ven eller fantastiske lillebror. Når man har folk, man elsker, så er det de små og oplevelsesrige minder, man husker. Derfor er Bellevueboxen lige det, jeg ønsker at give til dem, jeg holder af..

 399. Sofie Hansson on 21 November, 2012 at 14:52 said:

  jeg ville vælge brunch, hotelovernatning, ansigtsbehandling, cafebesøg – ja faktisk ved jeg slet ikke hvad jeg skulle vælge da de alle lyder så gode/spændende! men en ting er sikkert, jeg skal bruge boxen med en sød veninde ved min side :-)

 400. Pernille N on 21 November, 2012 at 14:52 said:

  Uuu, hvor lækkert!
  Ville klart tage “Storbyferie i Europa”, med kæresten – det ville være så hyggeligt <3

 401. Sikke en lækker konkurrence :-)
  Hvis jeg var den heldige, ville jeg helt sikkert vælge enten storby-ferie i Europa eller hotelophold med mad og vin. Et dejligt afbræk i en ellers travl hverdag :-) Hurra for Bellevue-box!

 402. Maria Schmidt on 21 November, 2012 at 15:12 said:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge gavekortet på at købe Bellevueboxen med “kro ophold for 2”, da jeg frygtelig gerne vil forære den til mine kære forældre i julegave. De gør alt for mig, så det ville være fantastisk at kunne give dem noget til gengæld ❤❤❤

 403. Camilla B. K. Hansen on 21 November, 2012 at 15:13 said:

  Jeg ville bruge det på enten, massage, biograftur eller noget café besøg tror jeg! :)

 404. Jeg ville vælge adventskalenderen til min mor, fordi jeg synes hun fortjener lidt forkælelse, og noget at glæde sig til:-)

 405. Det ville da være skønt at vinde en middag for to med vin eller champagnebrunch :)

 406. Catharina B on 21 November, 2012 at 15:20 said:

  Jeg ville nok vælge storbyferie i Europa eller Action pakken! Det lyder alt sammen fedt!

 407. Olivia on 21 November, 2012 at 15:23 said:

  Jeg ville vælge “forkælelse til hende” og give den til min dejlige mor, som i øjeblikket stresser i sin søgen på nyt job eller “storbyferie i Europa” til min mor og jeg, så vi kunne få en hyggelig miniferie og få shoppet igennem!

 408. jeg har ikke altid været den bedste til at give min ældste og bedste veninde gaver, så jeg tænker at dette kunne være en god mulighed. Det er hendes fødselsdag i julen, vi er begge studerende og knokler løs uden en øre på lommen, så et dejligt spa ophold, ville da gøre det hele lidt bedre :) kys

 409. Jeg ville helt klart købe 2 x Hotelophold (http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold.aspx)

  Ganske simpelt fordi min kæreste og jeg skal være forældre til juni, men der skal jo også stadig være plads til ‘os voksne’, så jeg vil invitere ham på en overnatning i Malmö nu og så igen når den lille er blevet stor nok til en nat uden mor og far :)

 410. Anne Wissing on 21 November, 2012 at 15:26 said:

  Cafébesøg med bio for 2 eller Hotelophold med middag :-)

 411. Jeg ville nok vælge et “Hotelophold med middag” og bruge den sammen med en veninde, jeg ikke har set længe. Hun skriver speciale og jeg knokler med studiet, så det ville være et perfekt afbræk. Ellers ville jeg bruge det sammen med kæreste af samme grund :)

 412. Wow det lyder som en fed præmie!
  Jeg ville rigtig gerne prøve en “forkælelse til hende” eller “hotelophold for to” hvis jeg bliver den heldige ud af de mange. :-)

 413. Darline Hoozee on 21 November, 2012 at 15:35 said:

  Nøj en lækker gave, jamen jeg ville nok også bruge den på et hotelophold, dog ikke med min søde kæresten, men med min skønne mor, hun er blever opereret og har det hårdt for tiden, så hun trænger til lidt forkælelse :)

 414. Amanda Kjær Mejdal Larsen on 21 November, 2012 at 15:35 said:

  Jeg ville give min mor enten et spaophold eller en brunch for 2 så hun kunne tage sin forlovede med. Det ved jeg hun trænger til lige i øjeblikket :-)

 415. Josephine on 21 November, 2012 at 15:36 said:

  Jeg vil bruge pengene til en afslapningsoplevelse for min dejlige og søde morfar. Han har altid betydet meget for mig og jeg syntes virkelig han fortjener at tage en pause fra sit fuldtidsarbejde og tænke lidt mere på sig selv. Han er jo efterhånden en gammel mand!
  Knus // Krydser alle fingre!

 416. Det ville virkelig være en dejlig ting at vinde! Jeg kunne godt tænke mig en middag for 2 med vin sammen med min kæreste. :)

 417. Lone Sørensen on 21 November, 2012 at 15:38 said:

  Jeg ville helt klart vælge ”Forkælelse til hende” og bruge den med med min søster, da vi lige er startet i Fitness sammen og godt kunne bruge en gang massage begge. Men alle oplevelser lyder virkelig lækre! :-)

 418. Jeg ville helst hotelophold + middag… da vi er ved at bygge huset om og begge mine forældre har meget arbejde at se til.. så det ville være fantastisk hvis du kunne få en weekend for dem selv og bare slappe max af.. :)

 419. Jeg ville vælge action pakken og give den til min kæreste, da han altid har drømt om at flyve i helikopter, men bare aldrig har haft råd til det. :-)

 420. Jeg elsker afslapning, så jeg vil nok finde noget inde for den kategori. Ansigtsbehandling, massage eller hotelophold vil jeg nok vælge :-)

 421. Amalie Petersen on 21 November, 2012 at 15:44 said:

  Lækkert! Vil gerne vinde “Action” og “Afslapning” :)

 422. Signe Sofie on 21 November, 2012 at 15:44 said:

  Sport eller hotel ophold tror jeg :-)

 423. Camilla T on 21 November, 2012 at 15:51 said:

  Uuuh, jeg ville vælge Hotelophold med middag. Til min kæreste og mig. Hvor ville det være skønt at kunne invitere ham på hotel (hvilket ikke er noget der sker særlig tit når man er på SU!) og især her i de triste og kolde måneder, ville det være dejligt med en lille treat for 2 :)

 424. Jeg vil helt sikkert købe boksen “Forkælelse til hende”, som min mor skal have og som hun fortjener efter et langt forløb mod kemobehandlinger.

 425. pia sroka on 21 November, 2012 at 16:01 said:

  På en god middag,og biogaftur,det trænger jeg virkeligt til. :)

 426. Jeg vil gerne glæde min dejlige kæreste med et hotelophold for 2. Vi har snart 2 års dag, så det ville være helt perfekt at kunne overraske ham! :)

  Han skal snart udsendes til Afghanistan for 2 gang, så det ville være skønt at tage på et lille ophold sammen bare os to.

 427. Jeg ville vælge “Hotel ophold med middag” . Vil så gerne overraske min søde kæreste, da vi trænger til en kæreste weekend sammen :)

 428. Amalie Poulsen on 21 November, 2012 at 16:05 said:

  Rigtig lækker konkurrence!
  Jeg ville elske at vinde ‘Brunch’, ‘Velvære for hende’ eller ‘Café besøg med bio for 2’! :-)
  knus Amalie

 429. Marie-Louise R on 21 November, 2012 at 16:10 said:

  Sikke en lækker konkurrence! :-)
  Jeg ville vælge hotelophold for to eller miniferie og give det til min kæreste. Han har netop fået en arbejdsskade, så han fortjener lidt forkælelse.

 430. Trine hansen on 21 November, 2012 at 16:11 said:

  Jeg ville bruge det til at forkæle min mand der kommer hjem fra Afghanistan d 10 januar, måske med noget hotel ophold eller lignende, så vi kan få indhentet alt den kærlighed vi er gået glip af i de mange måneder han har været væk .. Derudover afslutter jeg min bachelor når han kommer hjem, så der er masser at fejre :)

 431. Hvis jeg vandt ville jeg vælge hotelophold med middag og tage på en hyggetur med min mor :)

 432. Pernille Johansen on 21 November, 2012 at 16:11 said:

  Åh, jamen allesammen ville jo være overskønne!! Er startet på et nyt, hårdt, men sindssygt spændende job, hvor jeg har valgt at lægge meget tid og mange kræfter i det, hvilket vil sige jeg først har ferie i juni 2013. Så et lille afbræk i hverdagen med en gang skøn massage eller en lækker middag synes jeg ville være mere end velfortjent ;-)

 433. Ibtisam Al S. on 21 November, 2012 at 16:13 said:

  Sikke en fin giveaway! :-)
  Når man ikke har været udenfor DK i flere år så er en storbyferie meget fristende! Men en action bellevue box kombineret med en hel aftensoplevelse er også stærkt fristende:))

  Trænger til noget forkælelse med manden så sådan en gave vil være rimelig låxus ;D

  Krydser fingre og held og lykke til alle :)

 434. Sarah Jensen on 21 November, 2012 at 16:14 said:

  Hel klart Hotel ophold samt middag for to. Jeg skal i praktik i udlandet, og skal derfor undvære, min familie, veninder og ikke mindst min dejlige kæreste. Ville da bestemt forsøde det hele lidt, hvis jeg havde muligheden for at inviterer min kæreste på et ophold hvor vi kun skal koncentrere os om hinanden og hygge os inden vi skal undvære hinanden. MMM det kunne bare være fantastisk.

  – Dog synes jeg der er utallige mange muligheder, og er vild med stort set dem alle. !

 435. Lærke on 21 November, 2012 at 16:15 said:

  Storbyferie i Europa ville være mit første bud, jeg synes både min kæreste og jeg ville have glæde af denne gave. Det kunne være utrolig skønt.
  Nr 2 ville nok være Middag for 2 med vin.

  skøn konkurrence igen igen.

 436. Katrine H. on 21 November, 2012 at 16:15 said:

  Hej! Jeg synes simpelthen, at det er en absolut lækker gaveidé! Jeg ville i hvert fald blive helt vildt glad for at modtage sådan en boks.. :-)
  Hvis det nu skulle være tilfældet, at jeg var den heldige vinder af gavekortet, ville jeg bruge pengene på et hotelophold for to og så give det til mine forældre, da de er de dejligste.. De er er altid, hvis man mangler dem, man ved de aldrig ved svigte en, så jeg ville synes at det vat en hof måde at få plejet dem selv.. Ellers ville jeg bruge det på et cafe + biotur, da jeg lige er startet på efterskole, så det er ikke ofte jeg ser hende, så det ville være en god måde, lige at have noget kvalitetstid sammen.. :-)
  Knus! – Btw, en super god inspirations blog!

 437. Jesper H on 21 November, 2012 at 16:17 said:

  Jeg ville klart vælge “Storby ferie for to”. Her ville jeg tage min kæreste under armen og overraske. Min kæreste er altid så god ved mig, så ville meget gerne gengælde !

 438. Jeg ville helt sikkert hoppe ud af en flyver, ind i et nyt & bedre 2013

  Kys

 439. Simone Lange on 21 November, 2012 at 16:19 said:

  Jeg vil nok vælge “Hotelophold med middag”. Vil bruge det med min kæreste for at fejre at vi har været sammen i et år : )

 440. Hold nu op hvor er det en fed give away. Har tænkt lidt på at købe action boksen, fordi jeg elsker vilde ting. Mit næste skridt er faldskærmshop eller hvad det nu hedder. Det kunne jeg gøre sammen med min far,mig så er der stadig penge til noget hyggeligt med min mor, som champagne brunch. Men det kan selvfølgelig også bruges på andre ting, men en ting er sikkert – min familie skal være med til noget af det. :-)
  Jeg hååååber så meget at eet er mig der vinder denne giveaway.

 441. Jeg vil helt klart bruge gavekortet på et hotelophold!

 442. Nanna Luna on 21 November, 2012 at 16:22 said:

  Jeg tror jeg skulle have en velvære for hende box! Synes godt nok at vinteren og skolen tager hårdt, så kunne godt bruge en dejlig omgang massage! :D Eller (hvis jeg ikke kun skulle tænke på mig selv :P ) skulle jeg nok spise brunch eller på hotel med kæresten .. <3

 443. Jeg ville vælge “Hotelophold med middag” og give den til min kæreste, fordi han har været en kæmpe støtte gennem mine forældres skilsmisse, som har taget rigtig hårdt på mig. Han fortjener at blive forkælet!

 444. Anne Mette Skovby on 21 November, 2012 at 16:24 said:

  Jeg ville sådan ønske at jeg kunne give min kæreste en sportsoplevelse i julegave. Han er så dejlig overfor mig og fortjener kun alt det bedste igen :-) Han er en rigtig vildbasse og elsker sport overalt på jorden. Desværre rækker mit budget kun til mindre gaver. Jeg ved han sætter pris på selv den mindste gave, men jeg ville sådan ønske at jeg for en gangs skyld kunne give ham noget han blev rigtig glad for :-)

 445. Jeg ville nok vælge storbyferie i Europa eller miniferie :-)

 446. Katrine K on 21 November, 2012 at 16:27 said:

  Jeg ville helt klart vælge adventureboksen!
  Alle valgmulighederne giver mulighed for det vilde adrenalinsus, og hvis jeg kunne ville jeg helt klart tage en tur i luftballon! Overvej lige at svæve flere hundrede meter over luften! Det ville være for vildt!

 447. Mmm, sådan et hotelophold for to – enten til mine forældre eller til min kæreste og jeg. Eller måske en champagnebrunch, det har jeg aldrig prøvet!

 448. Ida Nørgaard on 21 November, 2012 at 16:31 said:

  Jeg ville helt klart invitere min rumbo fra efterskolen på en lækker brunch! Vi ser ikke hinanden så tit, men når vi gør, plejer vi at gå all in på lækker mad – så jeg ville elske at tage hende med på café en decemberformiddag!

 449. Anne Katrine on 21 November, 2012 at 16:34 said:

  Jeg ville vælge “Hotelophold med middag for 2”, og tage min kæreste med til lidt forkælelse. Vi har begge lige skrevet bacheloropgaver, så det ville være perfekt med en lille get-away og et afbræk fra hverdag og studier :)

 450. Jeg kunne godt tænke mig “hotelophold med middag” eller “sportsoplevelser”, da jeg rigtig gerne vil forkæle min kæreste her til julen. Han har snakket meget om at han ville have mig med ud og lave en form for sport i vandet, men det er ikke blevet til noget grundet årstiden. Han er ikke den store romantiker, så det ville passe godt med et hotelophold hvor han ikke skulle gøre andet end at nyde oplevelsen. Begge dele er så tiltalende.

 451. Amarins Abma on 21 November, 2012 at 16:37 said:

  Endnu en lækker konkurrence <3
  Jeg ville vælge en tur i biografen eller en middag for 2 og så selvfølgelig tage kæresten med, for det er da vist min tur til at gi' :D
  Ellers ville jeg vælge boxen: Action og så kunne ham kæresten jo få den som en "lille" ekstra julegave!!!!

 452. Jeg ville nok vælge massage eller brunch. Dog er det alt sammen meget fristende og bestemt en god julegaveidé ;-P

 453. Jeg ville nok bruge gavekortet på brunch med en veninde eller hotelovernatning med min kæreste :-)

 454. Christina on 21 November, 2012 at 16:44 said:

  Hotelophold med middag eller Champagne brunch :-)

 455. Jeg ville helt sikkert vælge boxen med “Hotelophold med middag og vin”, pakke den rigtig fint ind og lade den gøre stor glæde hos min mor og hendes kæreste juleaften.

  Glædelig jul herfra – også selv om det måske er lidt tideligt.. men hva’ søren, det er jo snart december ;-)

 456. Emma Vester on 21 November, 2012 at 16:47 said:

  Uhh de er godt nok lækre de bokse. Jeg ville nok vælge “Hotelophold med middag”, hvor jeg ville tage min elskede mor med så vi kunne få lidt kvalitetstid sammen. Så ville jeg nok også vælge “Champagne Brunch” som jeg ville dele med min veninde, som jeg ikke ser så tit! :)

 457. Åh! Lækkert koncept, den med cafe og bio lyder nu meget lækker :) Men beskrivelsen til den med krop og sjæl tiltaler mig nu ret meget… En af de to! :-)

 458. DitteX on 21 November, 2012 at 16:49 said:

  Jeg ville vælge Hotelophold med middag og forkæle mig selv (selvfølgelig sammen med min kæreste) til foråret når min kollega kommer tilbage fra barsel, og jeg igen kan trække vejret og kun har ét job at passe. :)

 459. Olivia on 21 November, 2012 at 16:51 said:

  Jeg ville helt klart vælge hotelovernatning og give den til mine forældre i julegave! :)

 460. Josephine Villumsen on 21 November, 2012 at 16:51 said:

  Hej

  Min mor har været en hård og stressede periode igennem, og hun har ikke ligefrem haft det “nemt”. Jeg vil derfor helt klart bruge mit gavekort på en oplevelse til min mor og jeg, hvor vi ex tager til noget spa eller på et hotelophold, så hun kan slappe af og hygge sig.

  Knus (-:

 461. Maja G on 21 November, 2012 at 16:53 said:

  Jeg ville bruge det på en weekendtur til mine forældre i julegave.. Vi er tre børn og 2 af os er sygdoms ramte og selvom dette er et problem i hverdagen har de været så stor sindet at tage imod et plejebarn :) derfor synes jeg de fortjener en weekend sammen :)

 462. En “Forkælelse Til Hende” er da om noget, en gave jeg godt kunne bruge, men så trækker en “Action oplevelse” også i min lidt vildere side :)

 463. Stine K on 21 November, 2012 at 16:54 said:

  Ihh det er altid sådan nogle fede konkurencer. :D

  Men helt klart noget hotel ophold, med enten veninde eller kæreste, så man kan komme lidt væk fra den “kedelige” hverdag. :p

 464. Jeg ville vælge noget massage.. mig og min kæreste er ikke særlige gode til at give det til hinanden- men vi har tit brug for det!

 465. 2 x hotelophold til mig og min dejlige kæreste, når man har et lille barn og en ny på vej så er det vigtigt at få tid til sig selv og kærligheden.

  Det kan være svært at huske sig selv og sit forhold til tider :)
  Dejlig gave i hvertfald.

  Klem Louise.
  http://www.MissAmour.dk – Lad Kærligheden Blomstre

 466. Pernille Houmark on 21 November, 2012 at 16:57 said:

  Jeg vil helt sikkert vælge en massagebox og dele den med min dejlige veninde – men okay en sportsoplevelse ville da heller ikke være ringe!!! :)

 467. Stine L on 21 November, 2012 at 16:58 said:

  Jeg tror jeg ville bruge gavekortet på enten massage, ansigtsbehandling eller en sportsoplevelse :-)

 468. Josefine on 21 November, 2012 at 16:59 said:

  Jeg ville helt klart vælge “Hotelophold med middag”, hvis jeg vandt – og så give den til mine forældre, som virkelig fortjener lidt luksus efter at have været igennem en hel del det seneste år.

 469. Julie Petersen on 21 November, 2012 at 17:01 said:

  Jeg ville vælge “forkælelse til hende” og give til min kære mor, der stresser rundt og altid gør så meget for at min familie og jeg har det godt.

 470. Camilla Munk on 21 November, 2012 at 17:02 said:

  Jeg vil nok vælge sportsoplevelser eller cafe besøg og så bruge den sammen med min dejlige far, som altid gør så meget for mig. For I år skal det nemlig være min tur til at give ham noget godt. :)

 471. Cathrine on 21 November, 2012 at 17:02 said:

  Lækker konkurrence! Jeg ville vælge et hotelophold, så jeg kunne forkæle min søde kæreste og ikke mindst mig selv lidt.

 472. charlotte B. on 21 November, 2012 at 17:02 said:

  jeg ville vælge enten noget med lidt gang i :) men et afslappene spaophold kunne også være fedt! :)

 473. Søndergaard on 21 November, 2012 at 17:04 said:

  Jeg ville helt klart bruge det til noget massage/ansigtsbehandling og invitere min bedste veninde med, som virkelig fortjener det :-)

 474. super fed blog!
  jeg ville bruge gavekortet på cafébesøg og bio for 2 og så en brunch :)

 475. Astrid Zenth on 21 November, 2012 at 17:06 said:

  Ej en skøn konkurrence!!
  Min kæreste kommer hjem i næste uge, efter at have været et halvt år i Sydamerika med sine venner, et lækkert hotel ophold ville være den BEDSTE måde at få ham for mig selv igen efter så lang tid, og høre om alle hans spændene oplevelser. Tror også han ville blive overrasket og meget glad. KYS

 476. Louise on 21 November, 2012 at 17:07 said:

  Ville vælge hotelophold med middag, eller en middag for to, til mine forældre i julegave. Siden de gør så mig for mig, ville jeg dige tak med en gave. Og denne her er en oplagt gave. Så kunne de tage en pause fra dagligdagen og nyde hinanden. :)

 477. Jeg ville vælge Hotelophold med middag så jeg kan invitere min mor på afslapning. Det fortjener hun!

 478. Katrine Petersen on 21 November, 2012 at 17:09 said:

  Jeg ville benytte den til hotelophold med min søde kæreste :)

 479. Ida Marie on 21 November, 2012 at 17:10 said:

  Åh “storbyferie i europa” ville da være virkelig dejligt, og veltrængt!

 480. Jeg kunne godt tænke mig en box med en hotelovernatning, da min kæreste og jeg har 3½ års dag d. 26. December. Ville elske at give ham en hotelovernatning i gave!

 481. Cecilie on 21 November, 2012 at 17:13 said:

  Jeg ville vælge en actionoplevelse eller forkælelse til hende
  Synes at bellevueboxe er geniale til gaver og overraskelser :-)

 482. Jeg ville vildt gerne vinde en bellevuebox. Jeg ville helst vinde action boxen og så give min storebror en fed julegave-oplevelse :)

 483. Nikita on 21 November, 2012 at 17:16 said:

  Jeg kunne godt bruge lidt ferie og afslapning, så jeg ville nok vælge et af Bellevuebox’s mange hotelophold eller forkælelsesoplevelser for hende :-) Så kunne jeg invitere min søde mor med <3

 484. Jeg ville bruge gavekortet på et hotelophold med min mand. Bare hygge og slappe af uden stress

 485. Jeg ville vælge en helaftensoplevelse og give den til min mor i julegave, da vi ikke så ofte laver sådan noget sammen. Samtidig ville jeg nok købe den der hed Lykken er action og forære min dejlige far, jeg ved nemlig at nogle af de ting i pakken er nogle han vildt godt kunne tænke sig at prøve! :-)

 486. Stine Jensen on 21 November, 2012 at 17:22 said:

  Hej! jeg vil gerne have en middag for to med hotel ophold for min veninde<3 hun knokler hårdt for tiden og har fortjent sådan en fin gave<3 håber jeg vinder :-)

 487. Caroline F.K on 21 November, 2012 at 17:24 said:

  Jeg ville helt sikkert bruge det på et hyggeligt mor datter ophold på et lækekrt hotel :)

 488. Cathrine Pedersen on 21 November, 2012 at 17:25 said:

  Jeg ville elske at kunne tage min skønne veninde Christine med på enten et hotelophold eller til en ansigtsbehandling. Hun er blevet forsømt da jeg er på udveksling i Aberdeen, Skotland, og fortjener derfor lidt ekstra denne jul!

 489. nok et hotel ophold til mine forældre, de her gjordt så meget for mig
  så den her jul kunne det måske blive til en bellevuebox!?

 490. Louise S. on 21 November, 2012 at 17:26 said:

  Jeg vil vælge motorsport, idet det kunne være en perfekt julegave til min far! Eller også velvære til min mor og jeg. Det kunne være rigtig lækkert her i denne kolde tid!

 491. Emma P on 21 November, 2012 at 17:26 said:

  Jeg tror jeg ville vælge ansigtsbehandling til min søde mor. Hun stresser altid rundt for os børn, og hun har brug for at blive forkælet og blive kredset om.
  Ellers kunne et hotelophold også dejligt, da min kæreste og jeg her til decemeber har været sammen i to år, og det kunne være en dejlig måde at fejre sådan en dag på :)

 492. Jeg ville elske at glæde min kæreste med storbyferie i Europa da vi har 3 årsdag til februar og planer om at tage til kærligheds byen Paris :)

 493. hotelovernatning eller massage eller ansigtsbehandling! :-) Jeg har aldrig før haft nydelsen af bare at få en afslappet luksus overnatning på et hotel, og heller aldrig prøvet noget massage eller ansigtsbehandling, eller lign. wellness behandling, og jeg ville super gerne prøve det, så det ville jo være skønt! :)

 494. Lærke on 21 November, 2012 at 17:46 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på adventspakken og så give den til min kære mor. Hun ville blive så glad og så kunne hun bruge den sammen med hendes søde mand. De trænger begge til lidt afslapning og hygge :)

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/produkter/adventspakke-der-skaber-oejeblikke-af-lykke.aspx

 495. Sikke en fin konkurrence! Jeg ville vælge “Hotelophold med middag”, og så nok slæbe en veninde med, eller give opholdet i gave til mine forældre! :-)

 496. Åh hvor ville det være skønt at vinde , ville helt sikkert bruge det på et hotelophold , har så travlt i hverdagen at det ville passe perfekt at komme væk fra det hele et par dage med min søde kæreste :-)

 497. Hvis jeg vandt – skulle det enten være et hotelophold eller sportoplevelse!! Det hele skal opleves sammen med min bedre halvdel. Han fortjener en pause fra ny opstartet virksomhed! <3

 498. Rebecca on 21 November, 2012 at 18:03 said:

  En lækker brunch med veninderne ville være skønt<3

 499. Emma Hansen on 21 November, 2012 at 18:03 said:

  Ville bruge boxen som gave til jul. Måske en hyggelig hotel middag til mine forældre eller massage til min veninde.

 500. Jeg ville bruge gavekortet på noget lækkert som hotelophold, spa, ansigtsbehandling eller massage. Jeg ville faktisk give gavekortet til min fantastiske storesøster til jul, da jeg står uden arbejde og ikke får SU endnu, så derfor kan jeg ikke forkæle hende som jeg ellers plejer :-( Så krydser virkelig fingre, for jeg ved hvor glad hun ville blive for sådan en gave!

 501. Camilla G on 21 November, 2012 at 18:11 said:

  Jeg vil bruge gavekortet på en cafétur sammen med min mor. Vi ser ikke hinanden så tit mere, fordi at vi begge stresser rundt. Så lidt alenetid med hende ville jeg sætte utrolig meget pris på :-)

 502. Maja F. on 21 November, 2012 at 18:14 said:

  Jeg ville forkæle min kæreste og jeg med en miniferie, måske med et luksusophold eller med et lille smut til en skøn europæsik storby!
  Vi bor langt fra hinanden, så en lille ferie med lidt romantik er lige hvad vi trænger til :)

 503. Simone Verona Richardt on 21 November, 2012 at 18:16 said:

  Helt klart en lækker ansigtsbehandling! Er proppet med eksaminer hele November og December måned hvilket kan ses på min hud. Den ville elske lidt velpleje :) eller en hotel overnatning med min søde kæreste inden vi skal være væk fra hinanden i 6 måneder, fra Januar af :) ville være så dejligt !

  Ps tak for sådan en lækker og inspirerende blog! Følger med hver dag :)

 504. http://www.bellevuebox.dk/produkt/underholdning/bellevue-haandbold.aspx

  Skal helt klart have farmand med ind og se håndbold – en sport, som vi begge interessere os meget for!

 505. Jeg ville nok vælge et hotelophold til kæresten og jeg. Han er pt. ude og rejse, og når han kommer hjem, er der ikke meget tid pga. arbejde og meget lidt penge. Så et hotel ophold eller skulle jeg sige et lille “flugtssted” bare for os to :)

 506. Sofie Pio on 21 November, 2012 at 18:29 said:

  Hej søde Christina!
  Jeg er en pige på 13 år som gerne vil give mine forældre en GOD start på julen! Hvis jeg måtte vælge for 1000 kr, ville jeg vælge disse to:

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/livsstil/velvaere-for-hende.aspx

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/livsstil/velvaere-for-ham.aspx

  Lidt velvære for min mor og far, som er to dejlige mennesker, som jeg elsker. At kunne give dem denne oplevelse ville vække en glæde hos mig, som ville være ubeskrivelig! Min mor og far har fablet om spa ophold og massage i jeg ved ikke hvor lang tid, og nu ville de være skønt, hvis jeg endelig kunne give dem det de fortjener! <3

  1000 knus og kram
  Sofie

  PS. Jeg elsker din blog, jeg er kæmpe fan af dig og du er stor inspiration for mig! Især de seneste outfits du har haft på, har gjort stort indtryk på mig, især sættet med den gule trøje og de oversizede ørevarmere og det sæt hvor du havde de efterårsfarvede silke bukser på fra Hoss. Jeg synes alt i alt, du er en super god blogger, og det er jo ikke svært at sætte en finger på din blog! Det er åbenlyst at du har fået så stor succes, for det fortjener du!

  – Jeg håber ikke du er faldet i søvn over al den snak, men det bobler virkelig inden i mig, ved tanken om at vinde! Jeg har aldrig vundet noget før! <3

 507. Sofie K on 21 November, 2012 at 18:31 said:

  Jeg ville helt klart vælge “forkælelse til hende” eller “Hotelophold med middag” kunne være en dejlig pause for alt skolearbejdet som er op til jul!

 508. Hej.
  Jeg fik et sug i maven, da jeg så denne konkurrence, da jeg så gerne vil give min lillebror chancen for at flyve helikopter eller et lille fly. – Så jeg ville vælge action-boxen.
  Min lillebror har altid haft en drøm om at blive pilot, men en fastelavnsfest, hvor han fik en køle i øjet, slukkede hans store drøm, da hans øje blev skadet. Han er så sej, at han har affinder sig med situationen og får det bedste ud af de muligheder han har, men hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne opfylde en lille brøkdel af hans drøm :)

 509. Therese on 21 November, 2012 at 18:50 said:

  Jeg ville helt sikkert vælge: forkælelse til hende. Jeg og min veninde har lige afleveret specialer og trænger i den grad til noget forkælelse:)

 510. Nadia WH on 21 November, 2012 at 18:53 said:

  “Jeg ville vælge “Forkælelse til hende” eller “Middag for to”

 511. Jeg vil bruge gavekortet til “storbyferie i Europa” til min elskede, elskede, mor. Hun fortjener virkelig sådan en tur, hvis jeg vinder. Hun giver mig så meget, og det er nogle gange svært at give igen når man er fattig studerende.

 512. Jeg vil bruge gavekortet på “Forkælelse til hende” til min søde søster, der trænger til at blive forkælet og plejet lidt. Derudover bor vi i hver sin ende af landet og ses derfor ikke så tit, så derfor kunne det være skønt at kunne tilbringe lidt tid med hende – men så ville jeg nok udvide wellnessopholdet med en dag mere ;-)

 513. Anna Christensen on 21 November, 2012 at 18:53 said:

  Hvis jeg vandt, ville jeg købe et hotelophold med middag til mine forældre. Det er udelukkende, fordi jeg synes, de fortjener en hyggelig weekend :-)

 514. Maria Poulsen on 21 November, 2012 at 18:54 said:

  Et hotelophold sammen med kæresten ville da ikke være så ringe… :)

 515. åh, det er svært at bestemme sig!
  Tror jeg ville vælge 2 stk. Velvære for hende – én til mig, og én til min mor i fødselsdagsgave :-)

 516. Maria p on 21 November, 2012 at 18:57 said:

  Jeg ville vælge et hotelophold eller en action oplevelse :)

 517. Sophie on 21 November, 2012 at 18:58 said:

  Jeg ville bruge den på en ansigtsbehandling til min søde roomie fordi hun er så sød og forstående her i eksamensperioden. Det kunne være en god julegave til hende!

 518. Sanne Hjort on 21 November, 2012 at 18:59 said:

  Jeg ville helt klart vælge hotelophold eller forkælelse for hende.. Kunne være rart med noget afslapning i en stresset hverdag. :)

 519. Sanne Hjort on 21 November, 2012 at 19:00 said:

  Jeg ville helt klart vælge forkælelse for hende, eller et hotel ophold.. :)

 520. Jeg ville vælge helicopter-turen, og så ville jeg give den til mine forældre i julegave. De har haft et hårdt og stressende år, med mange udgifter og få oplevelser, derfor synes jeg de fortjener et oplevelse de vil huske tilbage på, og eftersom de begge er helt pjattet med natur, ville en helicoptertur være spot on. Det er dog lidt dyrt for en studerende på lav SU, men selv hvis jeg ikke vinder (hvilket kunne være TOP nice) så køber jeg nok Bellevuebox alligevel, for det fortjener mine forældre.
  Mvh. Ditte, og tak for en skøn og inspirerende blog!

 521. Jeg vil gerne vælge “hotelophold med middag”. Vil tage af sted med min mor. Hun fortjener det.

  Tak for en smuk og inspirationsrig blog, Kære Christina.

 522. Camilla Aagaard Lauridsen on 21 November, 2012 at 19:07 said:

  Forkælelse for hende – trænger så meget til at slappe af. Det er hårdt at gå i 3. g!

 523. Tror aller helst jeg vil vinde middag for 2. Det kunne være dejligt :)

 524. Cecilie on 21 November, 2012 at 19:09 said:

  Jeg villle bruge gavekortet på en storbyferie i Europa, hvor jeg ville invitere min søde kæreste med. Vi skulle have være til Berlin i starten af september, men så kom jeg ind på studie og vi har ikke rigtig fået arrangeret en nu tur. Det kunne være en perfekt julegave til ham :)

 525. Åhh det er jo den skønneste konkurrence :)
  Og der er alt for mange lækre at vælge i mellem, så har virkelig prøvet at begrænse mig til disse lækre muligheder:
  Krop&sjæl, forkælelse til hende, hotelophold med middag og storbyferie i Europa :-)

 526. Cecilia on 21 November, 2012 at 19:12 said:

  Jeg ville vælge et hotelophold eller forkælelse, da jeg ikke har ferie i et helt år og ville have godt af en weekend med fokus på mig selv.

 527. Mille Pullich on 21 November, 2012 at 19:21 said:

  jeg ville vælge, brunch og ansigtbehandling i julegave til min mor og veninde!

 528. Jeg tror jeg ville overraske min kæreste med et “hotelophold for 2 med middag” eller en “actionbox” :)
  Krydser mine små pølsefingre!

 529. Mette Pullich on 21 November, 2012 at 19:21 said:

  jeg ville vælge ansigtbehandling til min mor.

 530. katarina bukilic on 21 November, 2012 at 19:25 said:

  forkælelser for hende! <3

 531. Ville helt klart vælge action- eller hotelpakken

 532. Mariann Boje Jones on 21 November, 2012 at 19:30 said:

  Jeg ville straks omsætte gavekortet til adskillige Champagne brunch m diverse veninder, mand og mor

 533. Kirstine on 21 November, 2012 at 19:32 said:

  der er mange fine og gode valgmuligheder. Jeg ville sikkert vælge et hotelophold :)

 534. Uuuh, et spaophold ville ikke være dårligt, men alt lyder vildt godt! Jeg kan jo ikke vælge :-)

 535. Årh hvor lækkert!! :) Hvis jeg vandt, ville jeg vælge “Middag for to med vin”, “Afslapning” eller “Forkælelse til ham”, til min kæreste :)

 536. Jeg ville bruge gavekortet på en rolig brunchfest for min veninde, der snart kommer hjem fra et rimelig tough arbejdsophold i Afrika. Og slutte dagen af med en gang Krop&Sjæl-meditation. Tænk, at man kan få to lækre oplevelser!

  ps. tak for øreringetippet, de er simpelthen for fine til den pris! Nyd dit nytår!

 537. cecilie Heldorf on 21 November, 2012 at 19:46 said:

  Jeg ville vælge: Hotelophold med middag – og ville forkæle min kæreste der i øjeblikket har så travlt at vi knapt ses, så det ville være dejligt med noget tid sammen :)

 538. hanne w on 21 November, 2012 at 19:47 said:

  Jeg vil spæde til og give mig selv den ultimative julegave (udfordring!)… det skal være en tur i luftballon, fordi jeg altid har drømt om det og har brug for at udfordre min højdeskræk ;)
  nøj hvor jeg håber på at vinde!!!

 539. Hotelophold med middag kunne være rigtig dejligt :-)

 540. Hotelophold +middag med en jeg har kær..

 541. Cecilie Lund Larsen on 21 November, 2012 at 19:55 said:

  Nogle vildt dejlige boxe man kan vælge i mellem!
  Jeg ville bruge gavekortet på et “cafébesøg med bio for 2” og så tror jeg, at jeg ville invitere min tvillingesøster med!
  Ellers ville jeg vælge “En tur i Gondol”, det kunne være vildt sjovt og lækkert at prøve det.

  Mvh Cecilie

 542. L.Æ.K.K.E.R.T! Jeg ville brug gave kortet på en “forkælelse til hende” (eller rettere sagt “forkælelse til mig!”) Og en “brunch” som jeg ville give til min kære mor i fødselsdagsgave :)

 543. Mette Glerup on 21 November, 2012 at 19:59 said:

  Ja, og har glædet mig afsindigt! Hvis jeg er så heldig, går jeg uden tøven efter et hotelophold… Forkælelse sammen med en man holder af, what’s not to like (og så er det bare noget jeg ellers ikke får gjort) <3

 544. Jeg ville bruge gavekortet på hotelophold med middag – ville være fantastisk med en lille get-away :-)

 545. Christina W on 21 November, 2012 at 20:05 said:

  Jeg ville vælge ‘forkælelse til hende’ til min mor, fordi hun fortjener det (der har været rigtig meget sygdom i familien – både hos hendes kæreste og min lillesøster) eller ‘storbyferie i europa’ evt. til min far og mig – også fordi han har haft det hårdt med min søsters sygdom :)

 546. Simone Berthelsen on 21 November, 2012 at 20:05 said:

  Jeg ville helt klart vælge “Hotelophold” så jeg kunne overraske min dejlige kæreste med en romantisk tur. Han fortjener en hyggelig dag og et frisk pust, da han har været igennem nogle hårde tider.
  – Tak for en helt fantastisk blog! :-)

 547. Celina J on 21 November, 2012 at 20:07 said:

  Hvis jeg vandt ville jeg nok bruge det på noget forkælelse som en massage eller måske i stedet en action-oplevelse – det kunne være rigtig spændende! :)

 548. Karoline Jørgensen on 21 November, 2012 at 20:08 said:

  Det ville være den perfekte gave til mine forældre dog er de nok ikke helt til det der afslappet hotelophold, de hælder meget mere til action-oplevelserne! Men jeg ville blive så glad for at give dem den mulighed, de gør alt for mig og har lige betalt og sendt mig på efterskole, så jeg synes virkelig de fortjener det, til de dejligste forældre :-P

  Karoline

 549. Camilla H on 21 November, 2012 at 20:12 said:

  Jeg ville vælge overnatning og brunch og så ville jeg drage til Kbh med min kære veninde, som har brug for omsorg og hygge, efter hun er flyttet omkring 1000 km væk fra mig (og mig savner man jo ;))

 550. Emma Gammelgaard on 21 November, 2012 at 20:16 said:

  åh en boks med forkælelse for hende, kunne jeg VIRKELIG godt bruge. ville være en genial gave til min søde veninde, der lige er kommet igennem sygdomsforløb! en perfekt julegave!

 551. Pernille on 21 November, 2012 at 20:17 said:

  Jeg ville bruge gavekortet på en overnatning/spa, for at forkæle min virkelig gode veninde som i den grad fortjener at blive forkælet.

 552. Julie Nielsen on 21 November, 2012 at 20:17 said:

  Jeg ville helt klart vælge den pakke med biograftur for to med et cafebesøg bagefter, og så ville jeg forære det til min søde kæreste i tre års gave som vi har her den 18. December. Vi plejer nemlig at tage ud at spise på en lækker restaurant, men det har jeg ikke råd til i år, da jeg er ved at tage kørekort. Så der ville da bare være fuldstændig fantastisk at vinde ! :-)

 553. Kristina Bech Iversen on 21 November, 2012 at 20:18 said:

  Helt sikkert Action boksen.
  Ville muligvis hive min bror og hans kæreste med op i en helikopter :)
  Ha lidt kvalitetstid sammen med dem. :)

 554. Jeg ville vælge “Storbyferie i Europa”, da min kæreste og jeg endnu ikke har været på nogen ferie sammen, da pengene ikke rækker så langt, når man er flyttet hjemmefra sammen. Det kunne være dejligt at invitere ham på en bette ferie :-)

 555. Jeg ville – for en gangs skyld – være totalt ego og vælge Forkælelse til hende til mig selv. Fordi jeg er så uendelig træt og den ypperste lykke i denne stressede verden med fuldtidsjob og 2 små børn ville være bare en halv times absolut stilhed. Så en spa-dag langt fra mand og børn og alt muligt andet ville være… uvurderlig!

 556. Rikke Juul Larsen on 21 November, 2012 at 20:24 said:

  Uhh det er vel nok en fed ide.. Jeg synes der er utrolig mange lækre oplevelser:) kunne godt finde på noget Wellness..

  :) Rikke

 557. Jeg ville super gerne vinde boksen med en omgang massage og hvis jeg vandt skulle min mor slæbes med, fordi hun trænger til at blive forkælet :-)

 558. Malene Skovby on 21 November, 2012 at 20:26 said:

  Årh det er så svært at vælge der er så mange fede ting, men hotelovernatning, massage og sportsoplevelser lokker nok mest ! :-)

 559. Christina on 21 November, 2012 at 20:27 said:

  Jeg ville elske at vinde et hotelophold til min kæreste og jeg. Vi har lige købt hus, et rigtig håndværkertilbud og al vores fritid og penge går pt. til renovering af huset, gips, spartel, maling you name it. Så et lille weekendophold væk fra det hele ville være det rene luksus:)

 560. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på min mor, som skulle forkæles med en lækker ansigtsbehandling eller massage. Det fortjener hun virkelig, efter alt hvad hun har gjort for mig :)

 561. Marie Kathrine Hansen on 21 November, 2012 at 20:32 said:

  Jeg tror helt sikkert jeg ville benytte gavekortet til enten en brunch, massage eller en ansigtsbehandling. Det ville helt klart gavne med noget slevforkælelse i denne eller stressede periode :-)
  Eller det ville være en god julegave idé til en af dem jeg holder af :-)
  Men tusind tak for en fantastisk blog!

 562. Jeg ville vælge Hotelophold for 2 med middag og tage min kæreste med fordi vi gør sjældent kommer afsted sammen.

 563. Ditte Jakobsen on 21 November, 2012 at 20:33 said:

  Jeg ville vælge en action-oplevelse. Jeg har både en kæreste og en far der er helt vilde med fly, og som ville elske at få lov at flyve i helikopter. Så hvis jeg vandt skulle det være en tur i en helikopter, uden tvivl :) Det kunne være så fedt at få lov at give en af dem, den oplevelse.

 564. Julie Lund Larsen on 21 November, 2012 at 20:34 said:

  Jeg ville vælge “afslapning til hende”. Ville være super lækkert at nyde med min søster :)

 565. Anita Christine on 21 November, 2012 at 20:36 said:

  Hej:-)
  Jeg ville helt sikkert vælge hotel ophold med middag, den ville jeg give til min mor og far, fordi at de arbejder hårdt, og de fortjener det virkelig:-)

 566. Gavekortet skulle bruges på en rigtig tøsetur med min mor og søster, som jeg desværre ikke ser nok.

  Tak for en rigtig fin blog

 567. Jeg vil helt sikkert vælge en massage, ansigtsbehandling eller et cafebesøg :) Fed konkurrence!

 568. Stine Aagaard on 21 November, 2012 at 20:56 said:

  Hotelopholdet – helt klart. Den perfekte julegave til mine søde forældre.

 569. Isabell on 21 November, 2012 at 21:03 said:

  http://www.bellevuebox.dk/produkt/hotel/hotelophold-med-middag.aspx
  Mine forældre trænger til lidt alene tid <3

 570. Kirsten on 21 November, 2012 at 21:06 said:

  Uh, jeg ville helt sikkert bruge det på en lækker massage med min mor :)

 571. Katrine P. on 21 November, 2012 at 21:07 said:

  Sikke en fin konkurrence <3
  Jeg har allerede benyttet mig af flere forskellige boxe fra bellevue og det er simpelthen det mest fantastiske.
  Jeg ville ønske at jeg kunne invitere min kære mor på et ferieophold, storbyferie eller et luksusophold. Men i og med at jeg stadig er studerende, har jeg ikke haft råd til at spare op til dette endnu.
  Min mor har flere gange inviteret mig, så jeg tænker at det er på tide, at det snart er min tur til at overraske hende. Så jeg kan tilbringe nogle hyggelige timer/dage sammen med den bedste mor, man kunne ønske sig.

 572. Jeg ville snuppe en Hotelovernatning og en Helaftensoplevelse med biograf og café!

 573. Camilla Lia on 21 November, 2012 at 21:10 said:

  Da jeg arbejder i butik er julen altid en måned med en masse overarbejde og generel travlhed, som gør at jeg nyder julen knap så meget som man egentlig burde. Derfor ville jeg bruge gavekortet på et hotelophold til min kæreste og jeg, da jeg ved at vi har brug for afslapning og nærvær efter sådan en stresset december måned. Det ville klart hjælpe mig igennem overarbejdstimerne og give mig endnu mere overskud til alle kunderne :)

 574. Anne N. on 21 November, 2012 at 21:18 said:

  Jeg vil enten vælge Bellevuebox til en miniferie og inviterer min mor med på en storbyferie – det har vi snakket om lllææænngge, men der har ikke været råd – eller også vil jeg vælge Bellevuebox til action. Men der er jo mange boxe, der vil være fantastiske at vinde og dele med en :)

 575. Mette Byg Vilsen on 21 November, 2012 at 21:26 said:

  Jeg ville vælge en af tingene nævnt herunder:
  – Hotelophold med middag.
  – Action.
  – Middag for 2.
  – Café besøg med bio for 2.

  Jeg ville uden tvivl bruge den på min dejlige kæreste, da det kunne være en perfekt oplevelse på vores 2 års dag den 12. januar. Han ville blive rigtig glad, især for action, da han er vild med sådan noget. Derfor skulle det helt klart være en oplevelse, som vi kunne få sammen :)