goodies

Sunday, 24 June 2012


1. necklace, 2. crochet top, 3. loafers, 4. necklace, 5. clutch, 6. necklace, 7. skirt, 8. bracelet, 9. dress, 10. loafers, 11. bracelets, 12. skull tank

Da jeg lavede en Ebay guide forleden, var I mange der viste interesse for tingene kollagen, som jeg har købt på Ebay gennem tiden. Så jeg tænkte, at I nok ville synes om at se nogle af de forskellige ting, som jeg holder øje med i øjeblikket på Ebay! Hvis I ligger inde med links til nogle gode Ebay fund, så del dem endelig i kommentarfeltet! Jeg lægger også Ebay-fund ud på min Facebookside ret ofte, hvis det skulle have interesse :)

When I posted the Ebay guide the other day, a lot of you guys were quite interested in my Ebay bargains. So I thought, that you might would like to see, what I’m keeping an eye on at the moment on Ebay! Feel free to drop a link, if you have done some good Ebay bargains too, that you want to share! Also, I share my Ebay scoops on my Facebook page quite often :) Have a great evening ladies!

104 Thoughts on “Ebay goodies

 1. Laura on 24 June, 2012 at 17:56 said:

  Hej Christina, kan du sende links til perlehalskæden og skull tanken? Kan ikke finde dem på ebay :)

 2. Jeg kunne godt bruge det hele da!

  nckopp.blogspot.com

 3. Trine on 24 June, 2012 at 18:03 said:

  Du er så vild til at finde lækre til på ebay!
  Dejligt du vil dele med os – jeg kan allerede nu se, at der vist er mindst to ting, jeg ikke kan leve uden ;-)

 4. Jeg vil lige informere om, at de fine loafers på billede nr. 3, er noget små i det. Jeg måtte sende mine tilbage.

 5. Anonym on 24 June, 2012 at 18:12 said:

  Elsker eBay og de billige lækre ting man kan finder derinde. Og jeg kan jo se du gør det samme. Derfor vil jeg anbefalde bloggen “Ebay fund” som (sjovt nok) kun handler om ting fundet på eBay :)

 6. Det der armbånd er da mega fedt! :)

  vivantmaniqui.blogspot.com

 7. Anne Møller on 24 June, 2012 at 18:40 said:

  Jeg er helt vild med din blog! Jeg tænkte på, om du på et tidspunkt har lyst til at lave et indlæg med flade sandaler her til sommer? :-)

  Kh Anne

 8. det er sødt af dig at du bruger så meget tid på disse guides, og flotte billed redigering.
  din grå kjole med den flotte ryg, har jeg. dog købt på asos i knald sol gul. men man kan på ingen måde se forskel. mener dog jeg gav 130 eller noget i den stil ..

 9. Det er nogle rigtig flotte ting man kan finde derinde :)

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

 10. Nyder virkelig dine ebay funds, har allerede købt flere af de ting du har vist her på siden igennem tiden :)

  http://www.fashion2ways.blogspot.dk

 11. Anne Møller Hansen on 24 June, 2012 at 18:50 said:

  Hej :-) Jeg har prøvet at skrive en kommentar før, men den forsvandt åbenbart. Jeg ville bare sige, at jeg synes, det er en super fin og inspirerende blog du har! Jeg er fan! :-) Og så vil jeg høre, om du på et tidspunkt kunne tænke dig at lave en guide med nogle lækker flade sandaler til sommer?

  Kh Anne

  • passionsforfashion on 24 June, 2012 at 20:53 said:

   Hej Anne,

   Jeg har svaret dig og din anden kommentar er gået igennem – det er bare fordi jeg skal godkende først :-)

   God søndag,

   Kh C

 12. Så blev man da lige forelsket i endnu et eBay-fund. Man kan da ikke andet end elske eBay for deres fantastiske, billige ting. Du finder da ret mange lækre ting, man bliver nødt til at eje. Ikke godt for pengepunge. :-)

 13. Camilla on 24 June, 2012 at 18:51 said:

  Jeg har lige købt “skull tank” men for at vide, jeg selv skal sætte pris på forsendelse? Noget du har erfaringer med, og ved noget om? :)

 14. Julie Mortensen. on 24 June, 2012 at 19:11 said:

  Ej hvor jeg elsker dine ebay fund!!! Jeg er helt tosset med dem! Du er da bare fantastisk til at finde nogle super gode ting over ebay! Jeg har allerede gjort nogle klar til når jeg får løn!
  Massere af ros til dig, og din blog! Jeg elsker at læse den hver dag! Knus Julie :-)

 15. Man kan bare få SÅ mange fine ting på Ebay, har selv lige købt et ur til en 20, en taske og en kjole :D

 16. Rikke on 24 June, 2012 at 19:38 said:

  Hej Christina! Tak for en super fed blog og er helt vild med din eBay guide, da jeg synes den forklarer det hele helt perfekt for sådan nogle net-dummies som mig ;-)
  Nu vil jeg så bare spørge om noget… Altså vil gerne købe skull trøjen, men inde på eBay står der at den kun kan leveres til UK. Betyder det så at jeg på ingen måde vil kunne købe den?
  Knus

  • passionsforfashion on 24 June, 2012 at 23:41 said:

   Hej Rikke,
   Dejligt du sætter pris på det :) og tak fordi du følger med.
   Nå for søren. Men så skriver du bare til sælger – det kan normalt altid lade sig gøre :)

 17. Mie on 24 June, 2012 at 19:39 said:

  Super fedt indlæg, flere af dem! Den clutch og de der skull toppe må jeg lige have fingrene i! Har allerede den hæklede top, men kan faktisk ikke helt finde ud af hvordan jeg skal style den, mest omkring hvad jeg skal have under? Måske du kunne give nogle tips til det?
  Når det var faktisk slet ikke det jeg ville spørge dig om, tænkte på, hvordan du synes de studded loafers du har fra Ebay er i størrelsen?

  Tak for en rigtig fed blog!
  Mvh Mie

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 01:26 said:

   Hej Mie,
   Jeg har en top der ligner den fra Vila og jeg har haft den på med en hvis tank top under og et par jeans og nogen gange en blazer udenpå, men synes også den bare er fin til et par denimshorts eller en tubenederdel. :)
   Jeg synes mine lyse loafers med nitter og spikes er ret små i størrelsen – jeg tog dem et nr. større end jeg plejer – de er lige liiidt store til mig, men tror min normale str. havde været en tand for lille.
   XO Christina

 18. Camilla Marie on 24 June, 2012 at 19:51 said:

  årh så dejligt indlæg – lige hvad jeg havde brug for! Har først lige oprettet en ebay-konto den anden dag, og er ved at blive lidt “bidt” af det med at finde fede ting til ingen penge, men nogen gange kan det jo være lidt svært at finde de gode ting, i ebay-junglen, så tak! :-D (og bliv endelig ved).

 19. Frederikke on 24 June, 2012 at 19:51 said:

  Hej Christina
  Super fedt med dette indlæg, lav gerne flere!
  Jeg elsker din blog og din stil! :)

 20. Maria M on 24 June, 2012 at 19:55 said:

  Super lækre ting du har fundet :)

  Jeg har lige købt denne smukke skjorte.
  http://www.ebay.com/itm/Sexy-Collarless-Chiffon-Shirt-Basic-Tee-See-Through-Blouse-Pocket-Tops-Sz-S-M-L-/170860264335#ht_5wt_1236

  Det er første gang jeg handler på ebay (takket være din guide!), så glæder mig til at se hvordan det går ;)

 21. I love ebay items!!

 22. Minna on 24 June, 2012 at 20:28 said:

  Har lige købt den første halskæde på billedet pga. dit link! Har ledt længe efter den! Tusind tak for link, og din fantastisk blog! ;-)

 23. Du er simpelthen genial, Christina!
  Jeg elsker alt ved din blog.. Det er så inspirerende.. Jeg har fået oprettet min egen eBay + Paypal nu og det skal nok blive dyrt! Mange af disse ting er allerede sat på eBay-ønskeliste! Af hjertet tak…

  Nicole // http://www.nicoleme.dk

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 01:23 said:

   Hvor er det fedt at du sætter så stor pris på det :) Tak skal du ha! <3
   Uha ja, det bliver hurtigt dyrt. Især fordi man kun skal indtaste kontooplysninger én gang – næste gang trykker du bare køb, haha!

 24. Simone on 24 June, 2012 at 20:46 said:

  Har allerede bestilt det par loafers på billede 10 og så bliver jeg simpelthen også nød til, at købe den halskæde når nu den er så billig! – Og så kunne den være super fed til min nye YSL-shirt.
  Tak for dejlige blogindlæg, har lavet din side til en app på min iphone, så det er nemmere for mig at checke den for nye indlæg hver dag :-)

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 01:20 said:

   Hej Simone,
   :) Dejligt!
   Det er super fedt at høre, juhu og tak fordi du læser med :)
   XO C

 25. Virkelig nogle fede og lækre ting du har fundet :)
  /Siv Maria
  http://www.sivmaria.dk

 26. Ej hvor sjovt – over halvdelen af de der ting er ogsaa paa min ‘watch list!’ – jeg er ligesom dig heeeeelt afhaengig!

  http://agoodiebag.blogspot.dk/2012/06/better-late-than-never-competition.html

 27. Astrid on 24 June, 2012 at 21:22 said:

  Hej!
  Godt indlæg – jeg tænkte på hvordan du ville style den grønne nederdel?
  Jeg behøve ikke nogen vildt detaljeret “guide” bare lidt ideer. Kan nemlig godt lide den, men kan ikke lige se hvordan jeg skal fikse den op!;)

  Hilsen Astrid :)

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 01:19 said:

   Hej Astrid,
   Har selv lige købt den :)
   Jeg vil bruge den med en løs t-shirt, et råt bælte og Converse eller en skjorte og en sort læderjakke eller en tynd, oversize striktrøje og ballerinasko. :) Mulighederne er mange.

  • Astrid on 2 July, 2012 at 15:29 said:

   Tak for fin inspiration! Og tak for en god blog :-)

 28. Jeg synes faktisk der er mange fine ting at finde på ebay.co.uk/outlet, og så er der jo udsalg på det :) Fandt tippet i et britisk Vogue en gang

 29. Mette on 24 June, 2012 at 22:12 said:

  Et lille diy-tip: køb en oversize t-shirt og find saksen frem og du har t-shirten på billede 12 :) Jeg har selv været i gang, og det kunne ikke have været lettere!

 30. Åh Ebay er bare en farlig side – den er så alt for fristende! ;) købte også lige denne lækre sag http://www.ebay.com/itm/New-Sexy-Asym-Hem-Chiffon-Skirt-Women-Long-Maxi-Dress-Elastic-Waist-3-Colors-O?item=221036300032&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D144881324495570978 og denne blazer: http://www.ebay.com/itm/170827933172?var=470110950944&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 i dag! Puha ;-)
  og så har jeg brug for lidt hjælp, så hvis du/I kender til en god bog, og lige gider bruge 2 min på min blog: http://amydyrholmkristiansen.blogspot.dk/ , så ville det være skønt! Jeg mangler lidt læsning og inspiration til min sommerferie.
  Knus fra Amy :-)

 31. FEDT! Er vild med 6 og 11 ;-)

 32. Carolina S on 24 June, 2012 at 22:38 said:

  Virkelig nogle lækre ting, er så vild med nederdelen !
  Synes virkelig det er fedt at du bruger tid på at lave sådan nogle indlæg her, det giver lige lidt ekstra til læseren, som i forvejen får en masse lækkert igennem din blog – jeg er fan ! :D

 33. Jane on 24 June, 2012 at 23:08 said:

  Hej Christina.. Super god ide :) Jeg ville dog bare informerer om, at jeg har købt toppen på billede nr 2 og den er super kort, som I 90’er kort :/ Den er nemlig virkelig flot, men min kusine på 10 år kan passe den.. Øv øv… Men tror da lige jeg skal have et kig på halskæderne og armbåndene du tippede om :)

 34. MANGE MANGE TAK :) Hvor er det fedt med disse fund fra ebay. Jeg har ledt efter denne skull t-shirt i noget tid. Den skal jeg helt klart bestille med det samme :) :)

 35. Åh jeg elsker dine fund! Du er virkelig en god blogger :)

  Jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg har engang lavet et indlæg om dig på min blog! :) Men nu er jeg så heldig at jeg måske får en blog på bloggers delight! Det ville gøre mig vildt glad hvis du ville tjekke min start blog Growingtaller.bloggersdelight.dk – det ville også være rigtig fedt hvis du havde nogle råd til mig :)

  Kram Mona

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 20:35 said:

   Hej Mona,

   Jo, jeg kan sagtens huske dig :) Fedt at høre med Bloggers Delight!
   Det er rigtig spændende at læse om dit liv som model, det tror jeg der er mange piger der drømmer om – bliv endelig ved med at skrive om det og hvad du ellers laver i din hverdag :)

   XO Christina

  • Åh det er jeg rigtig glad for du siger! Mange tak :)

 36. Tanja mathiasen on 25 June, 2012 at 07:14 said:

  Hvor er halskæderne bare helt vildt flotte!!!!’ hvilket land køber du fra?? Må lige studere din guide nærmere:) jeg er stadig e-Bay jomfru, men venter på at tage springet ha ha…

 37. Tanja mathiasen on 25 June, 2012 at 07:20 said:

  Hvordan er det man regner det om til danske kroner og står der altid hvad fragt bliver?? Hvad koster feks. Halskæden på billede 4??? Den er sååååå fin!!!!

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 20:37 said:

   Du kan regne halskædens pris ud til danske kroner, hvis du søger efter “valuta beregner” på google.. :)

 38. Anonym on 25 June, 2012 at 16:34 said:

  Jeg bruger også utroligt meget tid på at kigge rundt omkring på ebay! De har jo utroligt mange sjove og fede ting til ingen penge, næsten:-)
  Hvis du vil have lidt ekstra inspiration, så faldt jeg over disse to blogs for et par uger siden: http://ebayfund.blogspot.dk/ og http://i-love-ebay.blogspot.dk/

 39. Tenna on 25 June, 2012 at 16:43 said:

  Enormt lækkert indlæg! Dem vi jeg gerne have flere af!

  • passionsforfashion on 26 June, 2012 at 07:58 said:

   Hej Mitaka,

   Fedt at du har opdaget Ebay nu :) Så du ikke går glip af alle de gode kup man kan gøre derinde :)

   FIne ting du har fundet! :)

 40. mette Thøstesen on 25 June, 2012 at 21:16 said:

  ELSKER disse indlæg :) :)

  Tusind tak..

  /MetteT

 41. Helene S. on 26 June, 2012 at 12:57 said:

  Må man spørge, om du har købt toppen på billede 2? Jeg overvejer det nemlig selv, men hvis den er så kort, ville det være meget sjovt lige at se den på dig først, da jeg tror vi måler nogenlunde det samme ;-)
  Har du forresten lagt mærke til, at den nærmest ligner én af toppene fra Zara på en prik? :-)

 42. Clara Bugge on 26 June, 2012 at 17:31 said:

  Fed blog og nice indslag!
  dog har jeg endnu et spørgsmål for “dummies” – har læst din ebay guide, men det, der stadig forvirrer mig, er, at når jeg skal betale via paypal, skal man så putte penge ind på kontoen, eller gør den det automatisk? Jeg har jo opgivet mit konto nr., så de burde den vel? Men inde på paypal-hjemmesiden står den i minus. Meget forvirrende. Håber, du kan hjælpe :-)
  -Clara

  • passionsforfashion on 27 June, 2012 at 00:40 said:

   Du skal ikke overføre penge til paypal, men blot indtaste dine kontooplysninger, så trækker de det selv :)

 43. Thea on 30 June, 2012 at 13:03 said:

  Tak for inspirationen, har du gjort mit første køb nogensinde på eBay (nr. 6)! Jeg er vildt spændt på at modtage varen, og se om den lever op til forventningerne, og om jeg skal betale skat. Jeg har dog modtaget en mail om, at der går 25-30 dage inden jeg modtager min vare, er det normalt at der går så lang tid? :)

  • passionsforfashion on 30 June, 2012 at 18:45 said:

   Fedt at høre! Du skal ikke betale skat, men nogen gange kan man komme ud for told på varer uden for eu der koster over 80 danske kroner, men det gør disse jo ikke, så det skal du ikke. :) Ja, det kan desværre godt tage lang tid, når det kommer fra f.eks. Kina. Måske fordi de sender med båd!?

 44. fede ting! hvilket billedredigeringsprogram bruger du?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu