armyjakke

Friday, 22 June 2012

PhotobucketPhotobucket

Floral jeans/Zara, army jacket with leather sleeves/Zara, white shirt/Vila & black sandals/Zara

Jeg mødtes med søde Mie forleden til en smoothie i det gode vejr. Jeg havde mine nye blomstrede jeans på fra Zara. De minder mig om et par jeg havde, da jeg var lille, hehe. Kan rigtig godt lide det store blomsterprint og så er de super behagelige at have på – win win :) I aften står den på film og hygge. Har været i byen hver fredag i mange uger i træk, så nu tager jeg lige en slapper! Hvad skal I lave?

I met up with Mie the other day for a smoothie in the sun. I was wearing my new floral jeans from Zara. They remind me of a pair of jeans I had when I was a kid :) So cute and so comfy! Tonight I’ll stay home and watch a movie for once. :) What are you guys up to?

25 Thoughts on “Blomstrede jeans og armyjakke

 1. Jeg er helt vild med blomstrede jeans, og hvor er de bare virkeligt flotte til dig, de her! :-)
  Nu lige til et spørgsmål, som er lidt ude af kontekst; i lørdags fik jeg den skjorte, du har på i dette indlæg; http://passionsforfashion.dk/2012/03/coffee-date-on-a-sunday/ fra Zara, og efter, at jeg har brugt den to gange, er den begyndt at gå op i syningerne i begge arme. Har du haft problemer med, at din har gjort det samme? :-)

  • passionsforfashion on 22 June, 2012 at 19:47 said:

   Hej Anne Sofie,
   Mange tak :)
   Ej, hvor irriterende. De har lavet to versioner af dem. Er din en lille smule krøllet i stoffet? Det er da rigtig ærgeligt! Min er ikke gået op i syningerne, men det skal du bare klage over! Det er ikke ok. :)

  • Ja, min er nemlig lige præcis lidt krøllet og meget tynd i stoffet – jeg var ikke klar over, at der var to udgaver! Jeg tager ind og klager snart – håber, at de vil give mig pengene tilbage på trods af, at jeg ikke har bonen… Hmmm!
   Tusind tak for dit svar! :-)

   • passionsforfashion on 22 June, 2012 at 20:19 said:

    Æv. Det er så irriterende, når ens nyindkøbte ting går i stykker. Men det sker desværre for alle mærker. Håber jeg også du får!

 2. Very beautiful shoes and jeans! You look great :)

  http://www.benedictemagen.com

 3. Cecilie on 22 June, 2012 at 20:01 said:

  Virkelig lækkert outfit, jeg er godt nok også helt vild med de blomstrede bukser! – du er virkelig smuk Christina(-:
  /Cecilie

 4. Maja Josefine on 22 June, 2012 at 20:09 said:

  Hvor er du bare smuk!
  Jeg kom til at tænke på, hvordan størrelserne er i bukser fra Zara? Bruger du den samme størrelse som i andre bukser? :-)

  På forhånd tak

 5. Er vild med dine bukser!

 6. Din jakke er simpelthen så lækker!!

  vivantmaniqui.blogspot.com

 7. Very cute! I have an obsession with floral pants! I love it!

  Arra
  OASAP GIVEAWAY ON MY BLOG
  http://theprincessonthebrink.blogspot.com/2012/06/oasap-super-giveaway-of-152-items.html

 8. I LOVE THAT PANTS! AMAZING OUTFIT! :D

  backtofive.blogspot.com

 9. Lovely combination with your pants!

 10. Fede bukser!

 11. Fine dig :) Er så vild med den jakke og overvejer den også. Er det længe siden fu købte den?
  Klem

  • passionsforfashion on 25 June, 2012 at 20:28 said:

   Tak søde Emily!
   Ja, det var i januar, men de har lavet den igen. Jeg så den sidst jeg var derinde, men ved ikke om der er flere tilbage :) Skal nok lige lure, hvis jeg kommer forbi en af dagene :)

   XO C

  • Du er en sveske, tak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu