guide

Thursday, 14 June 2012

Jeg modtager hver dag spørgsmål omkring Ebay – hvordan det fungerer, hvor længe der går før man får sin vare, betaling af told osv, så jeg tænkte, at det måtte være tid til en lille guide. Ovenover kan I se nogle af de Ebay kup, som jeg har gjort gennem tiden. Jeg handler både på Ebay.com og Ebay.co.uk – begge sider har varer fra hele verden, men på Ebay.co.uk kan man også finde varer fra England, hvor man med sikkerhed ikke betaler told og importgebyr. Håber I kan bruge guiden og hvis I har flere spørgsmål, så bare fyr løs :)

Hvordan opretter man en bruger på Ebay?

Man opretter en Ebay-konto med brugernavn og adgangskode – dette er gratis. Herefter får man tilsendt en e-mail, hvor man skal trykke ”confirm”. Når man så vil købe noget, skal man enten give et bud “place bid” eller købe det med det samme ”buy it now” alt afhængig af, hvem der sælger. Når man så har købt den pågældende vare, skal man kort efter betale. Betalingen foregår via Paypal, som er en meget sikker og professionel betalingsmåde. Her opretter man igen en konto og indtaster sine kontooplysninger. Når betalingen er gennemført sender sælger din vare. Det lyder måske indviklet, men det er faktisk meget simpelt, når man først har oprettet en konto – i fremtiden skal man ikke indtaste sine oplysninger igen, men bare trykke “køb”. Farligt for pengepungen, hehe.

Er det sikkert at handle via Ebay?

Ja, det er helt sikkert! Paypal er en meget professionel onlinetjeneste til betaling og bruges over hele verden. Jeg har købt over 50 ting på Ebay og har kun én enkelt gang prøvet ikke at modtage min vare. Så skriver man bare til Ebay, hvorefter de sætter pengene tilbage på ens konto.

Hvordan finder man rundt på Ebay?

Ebay kan godt være lidt af en jungle! Det er derfor en god idé at gøre sig klar på, hvad man vil finde. Hvis man f.eks. gerne vil finde nogle flotte halskæder er det en rigtig dårlig idé bare at søge på “necklace”. Skriv i stedet “chunky statement necklace” eller lignende. Jo flere tillægsord desto mere konkrete resultater får man.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min vare?

Det er meget forskelligt hvor længe der går. Ebay kan sammenlignes med Trendsales eller Den Blå Avis – det er individuelle sælgere og private og det afhænger af, hvornår de sender varen, fra hvilket land varen kommer fra og om det sendes med fly eller med skib. Jeg har ventet op mod halvanden måned på en vare og det er meget normalt, at det tager tre-fire uger for en vare fra Kina.

Skal jeg betale told?

Handler man inden for EU betaler man ikke told og importgebyr. Handler man derimod uden for EU kan man godt komme ud for, at skulle betale told og importgebyr på varer der koster over 80 danske kroner. Jeg har heldigvis kun været ude for det en enkelt gang, men jeg ved ikke, om jeg har været ekstremt heldig!? Der er nogen der tror, at hvis de bare handler på Ebay.co.uk skal de ikke betale told, men varerne der bliver solgt på Ebay.co.uk kommer ikke kun fra England, men bliver også brugt af internationale sælgere og pakkerne bliver derfor også sendt fra lande uden for EU. Tjek derfor altid, hvor sælgeren kommer fra, inden du handler, hvis du vil sikre dig at handle inden for EU og med sikkerhed undgå told og importgebyr. I kan nemt beregne, hvad I evt. skulle betale i told og importgebyr på Toldpriser.dk, hvis pakken skulle blive taget i tolden – her er der også mere info på toldreglerne. 

 

Sorry guys, this Ebay guide is only for my Danish followers. If you have any questions regarding how to use Ebay, just feel free to ask :)

blogstats trackingpixel

293 Thoughts on “Ebay guide

 1. anonym on 14 June, 2012 at 09:26 said:

  men man skal være 18, ikke?? :-)

 2. Tak for guiden! Har aldrig handlet på Ebay, men vil så gerne! Syntes dog stadig at det med tolden lyder lidt indvklet :/

  xx

 3. Julie Larsen on 14 June, 2012 at 10:00 said:

  Jeg kan rigtig godt lide de sandaler nederst på billedet! Kan du måske sende et link om hvor jeg kan købe dem? :-)

  Ps. Jeg ELSKER din blog! ;-)

 4. Stine. on 14 June, 2012 at 10:25 said:

  De der blondeshorts, er det muligt at få et link til dem? :-)

 5. Tiki on 14 June, 2012 at 10:28 said:

  Nu blev jeg helt inspireret! Har været fanget på Ebay i timevis nu.. :-)

 6. Emilie Sw on 14 June, 2012 at 10:33 said:

  Hej! De billeder du har af dine eBay-fund, kan de stadig findes derinde? Jeg er især interesseret i billede nr. 5, 7 og 11 :-)

 7. Ditte on 14 June, 2012 at 10:36 said:

  Uuh tusind tak, jeg har nemlig altid opgivet at finde noget derinde, selvom rigtig mange bloggere har sådan nogle fede tíng derfra.
  Er specielt helt vild med trøjen på det første billede i 2. række, den med det gennemsigtige stykke øverst. Såååe hvis du engang bliver træt af den ….. ;)
  Men tak for guiden :)

 8. Merete on 14 June, 2012 at 10:58 said:

  Hold da op for en flot guide du har lavet her, virkelig professionel og lige til at bruge, tak for den. Jeg har tit tænkt på at du må være meget tålmodig med alle de spørgsmål du har fået om brug af Ebay, de samme om og om igen, som du bare har besvaret så pænt ! Nå, men tak for guiden og : Juhu, Ebay here we come..

 9. Kirstine Fallah on 14 June, 2012 at 11:02 said:

  Jeg lægger normalt ikke kommentarer; men må lige fortælle dig, at jeg har det vildeste blog-crush på din blog. Du gør det så godt – brugte to timer i går på at læse gamle indlæg, you go girl.

 10. Henriette on 14 June, 2012 at 11:28 said:

  Hej Christina,

  Tak for din fine guide :) Jeg elsker når du sætter links på de ting du har købt på ebay.. Og har også flere gange købt derefter:) Kan du hjælpe mig med link på de fine heels i højre hjørne øverst + den nude blazer række 3 til højre – dem har jeg forelsket mig i :)

  Elsker din blog og er fast læser!

  mvh Henriette

 11. Rigtig brugbart indlæg! Kan du muligvis smide et link til de blå sko?

 12. Det er nogle vildt fede ting!

 13. Julie on 14 June, 2012 at 11:51 said:

  Hej!
  Jeg har faktisk kigget på de der chunky hæle i højre hjørne – dog ikke i den lækre farve, hvor finder man dem?!
  Anyway, min evige frygt er at hæle fra eksempelvis ebay må være meget ubehagelige, nu da prisen er så lav. Kan du anbefale at handle dem, eller er det ikke pengene værd? (Jeg lyder nærig, men jeg er nu bare en fattig studerende ;-) )
  På falderebet må jeg lige tilføje at din blog er mig en kæmpe inspiration – love it! Det er rart med en blogger som varierer så meget i sine indlæg, der er ikke noget kedeligere end når man kan spå det næste indlæg.
  Knus Julie!

  • passionsforfashion on 15 June, 2012 at 00:13 said:

   Dejligt at høre Julie, tak! :)

   Jeg synes kvaliteten på sko jeg har købt fra Kina har været helt fin! Pris og kvalitet hænger sjældent sammen faktisk :)

   Skoene er dog ikke tilgængelige længere, desværre :(

   God jagt!

 14. Anne V on 14 June, 2012 at 11:52 said:

  uhhh de der studded loafers har du et link til dem? de er godt nok fede!

 15. Tak tak for hjælpen.. Den var tiltrængt!! :-)
  Og hey.. Du si’r bare til hvis du en dag er træt af den fantastiske trøje du har på, på billede #5. Er dybt misundelig!! (nåede lige præcis ikke at få købt den.. Øv!)

 16. Louise on 14 June, 2012 at 12:01 said:

  Har du et link til shortsene? :-) de er alt for søde!

 17. Caroline on 14 June, 2012 at 12:02 said:

  Du finder simpelthen de fedeste ting på eBay! :-)
  Er ny på derinde, men har fundet nogle så fine halskæder derinde, som jeg venter på.
  Har du et link til trøjen på billede 5? Den er så lækker!

 18. Okay.. Det her er genialt!!! Så meget tak.. Jeg må virkelig tage mig sammen og oprette en selv.. Jeg får altid min kammerat til at bestille for mig og det er SÅ besværligt! :D

  TAK AF HELE MIT HJERTE!

 19. Maria on 14 June, 2012 at 12:40 said:

  Bliver nød til at spørge om du har link til den smukke, smukke blazer? suk. Kunne også været interesseret i at købe din, hvis du bliver træt af den ;-)

 20. Har altid synes Ebay virker så uoverskueligt. Du har lige gjort det så meget nemmere! Tak :-D

 21. Signe Christiansen on 14 June, 2012 at 13:13 said:

  Hej ville lige hører om du evt. har et link til den trøje som er vist på anden øverste billede i venstre side? :)

  Hilsen Signe

 22. Ragnhild on 14 June, 2012 at 13:19 said:

  Jeg er også blevet rimelig hooked af ebay!
  Hvad har du søgt på, for at finde trøjen med netryggen? Er virkelig vild med den! :-)
  P.S super fed blog!

 23. Louise on 14 June, 2012 at 13:30 said:

  Jeg elsker din blog! Er glad for jeg har fundet den, så nu følger jeg dig her, og på instagram! :-)

  Lækkert med sådan en oversigt, især når det kommer til told osv!

 24. Louisa on 14 June, 2012 at 13:51 said:

  ELSKER EBay, men vil gerne lige komme med en advarsel:
  Det er stærkt vanedannende!!!!! :-)
  Har været bruger derinde i virkelig lang tid, og puha det er et fedt sted. Jeg køber rigtig meget kosmetik derinde da der er væsentlig stor prisforskel ift herhjemme :-) God jagt til alle :-)

 25. Mille on 14 June, 2012 at 13:59 said:

  Åååh, af hjertet tak!

  Håber virkelig, at jeg nu kan finde ud af det der eBay ! :p
  Menmenmen, hvad har du søgt på mht de sandaler der?

 26. Anne Kathrine Hounisen on 14 June, 2012 at 14:13 said:

  De der lidt mint grønne sko, er virkelig fine! Kunne du tænkte dig at sende et link til dem? :)

 27. sarah on 14 June, 2012 at 14:18 said:

  Hej :)
  Ved du om man kan købe china glaze´s poolside collection inden for europa?
  Please hjælp mig :)

 28. Louise on 14 June, 2012 at 14:49 said:

  Hvordan har du fundet den fantastiske blazer? syntes jeg har ledt over hele ebay?

 29. Super fed guide! Ville høre om du har et link til de fine blondeshorts og den lyserøde blazer? :-)

 30. Tak for guiden – den kunne helt sikkert bruges (nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan det dersens paypal virker ;-))
  C – walk22.blogspot.com

 31. Louise on 14 June, 2012 at 15:08 said:

  Hvordan fandt du trøjen på billedet anden øverst i venstre hjørne? :-)

 32. Love all the shoes thereeee

  backtofive.blogspot.com

 33. Ida Kristiane on 14 June, 2012 at 15:18 said:

  Fedt med en guide, det hjælper meget !
  På en af billeder i dit oplæg er et par grønne stilletter.. har du et link på dem ?

  Hilsen Ida

 34. Maria on 14 June, 2012 at 16:00 said:

  Vildt fed guide!
  Hvor har du købt negelakken på det 3 billede, nederdelen på 7 billede og halskæden på 11 billede? :)

 35. Søs on 14 June, 2012 at 16:07 said:

  Først og fremmest: Du er utrolig smuk, og har den lækreste stil! Utrolig inspirrende! Skoene på den nederste række billeder er intet mindre en fantastiske! Er det dine egne?
  Og i såfald- Hvor er de fra?

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:59 said:

   Tusind mange tak :)

   De er fra Ebay også. Jeg har desværre ikke link længere, men søg evt. på “chain calf boot” eller “heel boot chain”

 36. Julie Larsen on 14 June, 2012 at 16:13 said:

  Jeg er helt vild med sandalerne på det nederste billed, kan du eventuelt sende et link :-)

  Ps. Jeg ELSKER din blog ;-)

 37. Stephanie Shoda on 14 June, 2012 at 16:38 said:

  I would love to know your favorites shops on ebay !!! i live in madrid, and would love to try ittt !!!

  ;)

 38. emma on 14 June, 2012 at 16:46 said:

  Hej :-))
  Fed guide! – Hvad hedder de sko der er øverst i højre hjørne, de er vild fede!!!!!!

  //Emma

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:52 said:

   De er desværre ikke mulige at opstøve længere, desværre :( Det er ikke noget bestemt mærke, men bare fra Hong Kong

 39. Tani on 14 June, 2012 at 16:59 said:

  Lækkert lækkert lækkert indlæg! Hvis du har købt skoene, har du så mulighed for at linke til dem? :-)

 40. Stine on 14 June, 2012 at 17:03 said:

  Elsler eBay af hele mit hjerte! Er det muligt at få et link til de der blondeshorts? :-)

 41. Louise on 14 June, 2012 at 17:04 said:

  2. række, billed 4, er de sorte sko fra ebay? Hvis ja, hvad søgte du så på? :-)

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:51 said:

   Jep, alt er fra Ebay :)
   På “Chain heel boot” eller “calf ankle boots” eller noget i den stil. Har ikke link længere :(

 42. Hvor er de der grønne heels fra? :-)

 43. Thea on 14 June, 2012 at 17:08 said:

  Super god guide, og super fede køb! Har du evt. link til halskæden på billede nr. 8? :-)

 44. Hej :-) vil du ikke sætte nogle links ind af tingene, så man har mulighed for selv at købe noget af det?

 45. Cecilie on 14 June, 2012 at 17:08 said:

  Hvad hedder de sko oppe i højre hjørne derinde? Og de negle ting der…

  Fed blog :)

 46. Hej :-) Kan du ikke ligge links ind af tingene, så man har mulighed for at købe det selv?

 47. Anna on 14 June, 2012 at 17:09 said:

  kan du ikke smide linksne, til der hvor du har købt de forskellige ting, det kunne være så lækkert!

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:48 said:

   Har linket til de fleste ting her i kommentarfeltet :) Ikke alle ting er tilgængelige længere, da det er længe siden jeg har købt meget af det. :)

 48. Kirstine on 14 June, 2012 at 17:14 said:

  Hej!
  Hvilke søgeord har du brugt da du fandt blazeren, statement halskæden, nederdelen og tasken?
  Mvh Kirstine :-)

 49. Julie Larsen on 14 June, 2012 at 17:46 said:

  Jeg er helt vild med sandalerne nederst på billed, kan du eventuelt sende et link? :-) Ps. Jeg ELSKER din blog!

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:44 said:

   Man kan desværre ikke få dem længere. Ikke i den farve ihvertfald. Søg på stud bow sandals på ebay.co.uk

 50. Edith on 14 June, 2012 at 17:58 said:

  Så, hvis man køber en vare med location uden for EU, men den ikke koster mere end 80 kroner så skal man ikke betale told og fragt?

 51. Hej Christina !

  Kan du evt linke til alle tre par sko – De er jo SÅ flotte :-)

  Mvh Rikke / http://www.madebyrikke.dk

  • passionsforfashion on 15 June, 2012 at 17:13 said:

   Der er svar på alle sko i kommentarerne her :) De blå findes desværre ikke mere på Ebay.

 52. Fantastisk! Lige den guide jeg stod og manglede :D Tusind tak!

 53. Nøj hvor fedt!!!! Har set at det er blevet popoulært med ebay, og de har fantiske varer!!! Begynder nu med en bruger!!!:D
  Tak, tak, tusind tak!!!:)’
  Knus

 54. Julie on 14 June, 2012 at 18:31 said:

  Tusinde tak for guiden til ebay, nu virker det meget mere overskueligt, og du har faktisk givet mig lyst til at oprette en bruger! Så tak for det!

  http://www.thejuliemitzie.blogspot.dk

 55. Katrine-Marie Lind on 14 June, 2012 at 18:42 said:

  Super fedt indlæg, havde brug for den hjælp :-))

  http://www.blackflavour.blogspot.com

 56. Er alle de ting på billederne fra eBay? Bare i forhold til om du evt. har links til dem? Super god guide, for øvrigt!:-)
  x.

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:38 said:

   Jep det er de! Men ikke alle kan købes længere. Har linket til det meste her i kommentarfeltet :)

 57. Lækker guide Christina! Det lyder jo helt nemt nu :-D haha

 58. Anne V on 14 June, 2012 at 19:12 said:

  uhhh har du et link til de der studded loafers?? de er god nok fede!

 59. Har du link til tingene?
  Tænker lidt på skoene helt ud til højre øverste række, trøjen anden række helt ude til venstre og spike halskæden anden række helt ude til høre. :-)

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:33 said:

   Du kan finde det meste på bloggen med link :) Søg på bloggen på “Spike Necklace”, “transparency” – skoene er desværre udsolgt.

 60. Sophie on 14 June, 2012 at 19:45 said:

  Hvad med sådan noget som ægthed?
  Vil gerne købe en Balenciaga taske – også gerne til en rimlig pris. Men jeg synes bare det er svært at vide, om man kan regne med, om tasken er ægte eller ej. Skal man tage chancen?

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:32 said:

   Du skal altid sørge for at få værdibevis eller kvittering med. Ellers kan du ikke regne med det. Du kan også se hos sælgeren, hvor mange glade kunder han/hun har haft – der står en procentdel – hvilket betyder hvor glade kunderne har været for deres køb hos ham/hende.

 61. Sara on 14 June, 2012 at 19:52 said:

  Hvad er det for en neglelak? Superflot!

 62. Hvor er du god at du gider at gøre sådan noget for dine læsere! Har nu selv haft en ebay bruger i et stykke tid, men det er dejligt at du gider at bruge tid på at forklare det for dem, der synes det er lidt overskueligt :)

  Knus Nanna
  http://www.butwelldressed.blogspot.com

 63. Amalie on 14 June, 2012 at 20:16 said:

  Sikke nogle fede ting du har fået købt dig!

  Kan du ikke lave et indlæg en gang imellem om nogle ebay ting du har fundet som du syntes er fede. Bare for at give os lidt inspiration, da jeg stadig syntes ebay er en jungle. :-)

  http://amaliehvidemose.blogspot.dk/

 64. Made on 14 June, 2012 at 20:43 said:

  Har du link til alle de ting du har købt på ebay? :-)

 65. FEDT! Jeg er så dårlig til at finde rundt derinde, og det er tit, man ser folk med coole ting derinde fra, men jeg kan bare ikke selv finde det. Godt indlæg.

  //:Katrine
  http://www.katkaems.wordpress.com

 66. Camilla julie on 14 June, 2012 at 21:30 said:

  Har du et link til de sandaler med sløjferne? :-)
  De er da bare super fine!

 67. stine on 14 June, 2012 at 21:34 said:

  Ved virkelig ikke om du har fået min kommentar flere gange, den siger at jeg har skrevet det en gang før…. Men altså, de fine blondeshorts! Har du et link til dem? :-)

 68. Ditte on 14 June, 2012 at 21:46 said:

  uuh tusind tak, har altid opgivet at finde ting fra bloggere hvis jeg kunne se det var fra ebay, måske jeg skulle prøve næste gang ;)
  Bl.a. din flotte bluse med det sorte gennemsigtige stykke øverst er jeg bare helt vild med!! :)

 69. sheela on 14 June, 2012 at 22:05 said:

  Genailt tak…arh heldige dig du har li die sko jeg ville, og det over ebay.. ej du ma lige fortalle mig hvad du har sögt efter at du har fundet dem… mener die sorte

 70. Malina on 14 June, 2012 at 22:23 said:

  Tuuuusind tak! Det har gjort det meget nemmere!

 71. Celine on 14 June, 2012 at 22:33 said:

  Rigtig fede billeder!<3 Hvilket program bruger du til, at redigere dine billeder og sætte dem sammen, som du gør her :=)?

 72. Thea P. on 14 June, 2012 at 22:42 said:

  super fed guide! Den bliver dejlig at have i fremtiden :) Hvad hedder de lyse grønne/mint højhælede sko der er på billede 4? de er fantastiske!!

  • passionsforfashion on 14 June, 2012 at 23:23 said:

   Man kan desværre ikke få dem længere, æv. Kunne ellers godt bruge et par nye friske :)

 73. Jeg bestilte en sheer nederdel for over 2 uger siden, tjekker min postkasse hver dag, haha, bliver lige skuffet hver gang.
  Det længste jeg har ventet var 3 uger ca. og har aldrig betalt told eller importgebyr, selvom jeg bestile fra kina og korea :-)

 74. katrine buhl on 14 June, 2012 at 23:01 said:

  Har du et link til shortsene, nogle gange sælger de jo flere af samme slags? håber du kan hjælpe :)

 75. Nanna on 14 June, 2012 at 23:49 said:

  Tak for guide! Er lidt i tvivl, når der kommer told på er de 80 kr så inkl. penge man betaler i fragt eller hvordan? Tak for en god blog! :-)

 76. Super god guide, er sikker på der er mange nye ebay-brugere efter denne, måske du skulle få noget salgs-provision ;)

 77. Simone on 15 June, 2012 at 12:13 said:

  Fed guide! Jeg er selv stor fan af Ebay :) kan anbefale Ebay app’en til smartphones, den er meget overskuelig og let at indstille til free shipping, worldwide etc.

 78. Hej igen, jeg er lidt i tvivl om, hvor sælgeren er fra.. Der står nemlig at han/hun er fra United Kingdom?:)
  For har ikke rigtig lyst til at skulle betale told..? ;)
  Knus

 79. Anna on 15 June, 2012 at 15:16 said:

  Årh, tusind tak for den guide! Har længe vidst Ebay fandtes, men har aldrig rigtig været inde på deres side. Men den er jo helt utrolig fantastisk! De har jo bare de fedeste ting. Og mange af tingene er jo HELT VILDT billige!!!!!
  Men er ikke helt sikker, hvis man køber ting der koster under 80 kroner, er der så slet intet fragtpris på, eller er det kun told der så ikke skal betales? Og skal man betale told hvis det er over eller er det kun nogle gange, og hvor meget er tolden ca?

  Vil også lige sige at din blog er utrolig fed! Og din stil er rigtig fed! Og så er du jo bare super smuk!

  – Anna

  • passionsforfashion on 15 June, 2012 at 17:07 said:

   Mange tak :)

   Under 80 kr betaler man ikke told. Der er link i teksten, hvor du kan beregne tolden – det er meget nemt :)

   Held og lykke med jagten :)

 80. Liv on 15 June, 2012 at 17:02 said:

  Jeg er igang med at købe en kjole over Ebay. Men da jeg ikke havde prøvet det før, er jeg kommet til at trykke på den forkerte betalingsmåde. Kan man lave det om?

 81. Hej igen… hæhæ undskyld jeg bliver ved med at skrive (det er min tredje kommentar) :D
  Jeg har to ting:
  1. Rigtig fedt at du bare svarer på alle kommentarene, det er dejligt for os læsere!
  2. Når man ser billederne, er der nogle vildt fede ting, men hvordan finder man dem, hvad søger man på? Har kigget rundt og sådan, men har ikke fundet noget endnu, ved ikke om det er fordi at jeg ikke søger?

  og lige en ting til, koster de der nail art foil så lidt!:O altså ca. 15 danske kroner?:O:O:O:O:O:O

  Super fed blog, og tusind tak for hjælpen!

  • passionsforfashion on 16 June, 2012 at 12:54 said:

   Hej Mathilde,

   Tusind tak! Det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det ;)

   Længere oppe i kommentarerne her på bloggen, har jeg linket til stort set det hele. Man skal bruge søgefunktionen, ellers er det lidt af en jungle :)

   Ja, det er MEGA billigt det der neglefolie! Scoop! :)

   taaaak <3
   God weekend!

 82. Luka on 15 June, 2012 at 19:24 said:

  Har du et link tl halskæden på billed 11? :-)

 83. Hej! Jeg elsker virkelig din blog, selvom jeg kun har fuldt den i et par måneder. Jeg synes det er super fedt at du har noget farve på dit tøj! Da jeg synes de fleste blogger har en meget sort stil. Jeg kan godt lide den sorte stil, men det mangler simpelhen farver da jeg godt kan lide der er lidt forskellighed. Derfor er din blog bare guld. Jeg tjekker den dagligt i håb om at der er kommet et nyt indlæg og det er der bare vær gang! Jeg synes også det er super fedt at din stil er feminin men alligevel rocket og med kant! Håber ikke det her var en alt for lang kommentar, men ville gerne have at du vidste at jeg sidder pris på det du laver :-)

  -Knus Stine

  • passionsforfashion on 16 June, 2012 at 12:45 said:

   Hej Stine,

   Du aner ikke hvor meget det betyder, at du lige tog dig tid til at skrive det! Tusind mange tak! Er rigtig glad for, at du sætter pris på det jeg laver. Det betyder alverden!

   Hav en rigtig god weekend.

   xxx C

 84. Kirstine on 16 June, 2012 at 15:54 said:

  Super nice bog du har! Jeg er helt enig med Stine – så rart med en blogger, der går i farver! :-)
  Jeg er helt vild med halskæden på 3. række nummer 3. fra venstre! Har du et link? :-)
  Knus

 85. Kristina on 17 June, 2012 at 11:42 said:

  Jeg sætter stor pris på denne guide!!
  Syntes det er så fedt du gad lave den og elskeeeeer din blog :)!

  Men har lige et spørgsmål..
  Hvor står det henne hvor sælgeren er fra, ved ikke om det bare er mig der er blind, men jeg kan ikke se hvor det bliver sendt fra :(?
  Knuuuus :)

  • passionsforfashion on 20 June, 2012 at 22:37 said:

   Mange tak.
   Når du trykker på “Shipment & Payment” længere nede på siden, når du går ind på en vare, kan du se hvor det er fra. :)

 86. Kristina on 17 June, 2012 at 11:53 said:

  Jeg er vild med din guide her! dejligt du gad lave sådan en :)
  Uh, jeg eeeelsker din blog :-))!!!

  Men jeg har lige to spørgemål omkring ebay :)
  1. Kan man godt tilmelde sig på ebay danmark, det gør ingenting vel :)?
  2. Ved ikke om jeg er den eneste, men jeg kan ikke finde ud af at se hvor man ser hvor sælgeren er fra :)?

  Knus :)

  • passionsforfashion on 20 June, 2012 at 22:33 said:

   Hej Kristina,

   Mange tak.
   Det kan du godt, men ebay.dk er ikke så spændende.
   Prøv at send mig et eksempel på en sælger, så kan jeg vise dig, hvor det står.

 87. Jeg ved ikke, om det er lidt dumt at spørge, men må da lige høre. Har fundet den her nederdel: http://www.ebay.co.uk/itm/Band-Pleated-Leather-mini-skirt-A-line-faux-leather-waist-band-Korean-fashion-/170810821856?pt=US_CSA_WC_Skirts&hash=item27c51e4ce0#ht_11970wt_802
  Tror du der vil komme told?

 88. Hvad hedder armbåndet? nr 1 billede. har du evt link? :)

  http://www.bloglovin.com/en/feed/blog/3774576

 89. Pingback: GUIDE « WHEN WE GET BY

 90. Hej jeg elsker din blog der så meget spændende inspiration, men jeg bliver nødt til at spørge om du har link til trøjen på billed 5, jeg er helt forelsket i den!

 91. Anna Kildetoft on 23 June, 2012 at 11:36 said:

  Hvad hedder skoene øverst til højre! ?

 92. Julie on 23 June, 2012 at 11:52 said:

  kan man købe flere ting på ebay samme tid/gang?kan ikke finde ud af det når der er flere, for der er vidst ikke noget der bare hedder er “shoppingbag”? hvis ja, hvordan? :-)

  • passionsforfashion on 23 June, 2012 at 15:41 said:

   Det kommer fra forskellige sælgere, så de kan ikke sende samtidig.. Så vidt jeg ved :)

 93. cille on 23 June, 2012 at 18:27 said:

  Virkelig god guide!! tuuusind tak… Har aldrig handlet på ebay før, men har tit været fristet. Men efter denne guide skulle det helt klart prøves:))

  Jeg har dog et enkelt spørgsmål – jeg er vidst kommet til at trykke på det samme item 3 gange (ups) – og kun betalt for en? Kan jeg slette de to andre?

  Håber du vil svare på mit spørgsmål:))

  Og tusind tak for en super inspirerende blog! Får altid lyst til en ny gaderobe, når du viser dit tøj frem:))

  • passionsforfashion on 23 June, 2012 at 23:43 said:

   Du skal trykke køb, før du er nødt til at betale. Prøv evt. at skriv til sælger. Du kan gå ind under “my ebay” –> “purchase history” og se om du har nogen ventende betalinger :)

 94. Elsker de boots.. hvad gav du in i ebay som sögeord? finder dem bare ikke arh er sa darlig til ebay.

  • passionsforfashion on 24 June, 2012 at 18:10 said:

   Søgte på noger ala “chain heel boots” eller “ankle black boot heel” eller noget lignende :)

 95. Hej christina jeg tænkte på da du købte dine blondede shorts fra kina, var det told på der?

 96. Cecilie on 24 June, 2012 at 21:49 said:

  Super super fin guide! hvor er det fedt at du gider tage dig tid til at hjælpe os alle med ebay! det kan godt virke lidt uoverskueligt hvis man ikke kender det :)

 97. Lea on 26 June, 2012 at 12:55 said:

  Tak for en virkelig fin blog.
  Jeg skal lige høre, når dollartegnet er blåt, når man er inde under “my purchase history”, betyder det så, at jeg har betalt. Er lidt usikker… Eller modtager man en mail fra E-bay, når man har gjort et køb??

  • passionsforfashion on 26 June, 2012 at 16:08 said:

   Hej Lea,
   Du modtager en mail og under din “purchase history” kan du se om du har betalt :) Ellers står der “pay now”, hvis du ikke har. Skriv til sælger, hvis du er i tvivl.

 98. Åh, hvor er det altså bare en vidunderlig guide. Har lige læst guiden igen igen og har nu købt min anden ting på kun et par dage – et temmelig farligt bekendskab må man sige. Hvis det ikke var for dig, havde jeg nok ikke turdet bevæge mig ud i det! Tusind TAK! :)

  • passionsforfashion on 1 July, 2012 at 23:44 said:

   Hvor er det bare skønt at høre, at jeg har fået dig til at bruge Ebay. Pas på, det bliver dyrt i længden, haha! :) Så lidt da.

 99. har du et link til det første armbånd det er så fint! :) dejligt med dine ebay goodies når man ikke lige selv har overskuddet til at finde de fine ting blandt mængden ;)

 100. Josefine on 18 July, 2012 at 18:33 said:

  Hej. Jeg ville lige hører at hvis man køber en ting fra USA og den bliver taget i tolden, hvordan foregår det så? Betaler man så bare tolden eller ender man med en bøde?

  Mvh Josefine

 101. Sofie on 18 July, 2012 at 21:05 said:

  Hej.
  Tusinde tak for guiden. Jeg har længe gerne ville købe på Ebay, men har ikke rigtig turdet det endnu ..
  Men sidder tit og finder de fedeste ting, derinde …
  Jeg ville lige spørge dig, om det er brugte ting? Og skal man kontakte sælgeren før man spørger? Kan man sende det tilbage, hvis man kan – er det så gratis? Håber du vil svare på mine spørgsmål. :)
  Kh. Sofie.

  • passionsforfashion on 19 July, 2012 at 00:04 said:

   Hej Sofie,
   Der er både nye og brugte ting – efterhånden flere nye end brugte. Det står i varebeskrivelsen, om tingene er nye eller brugte.
   Hvad mener du med, om man skal kontakte sælgeren før man spørger? :)
   Det kommer an på sælgeren, om du kan sende tilbage – står i varebeskrivelsen under hver vare :) Og også hvad det koster.

 102. Sofie - mig igen .. on 18 July, 2012 at 21:08 said:

  Hov – har lige et spørgsmål til.
  Hvis man handler på Ebay.dk er der så stadig alt det der, med told osv. ? :)
  Kh. Sofie – igen ..

  – Elsker din blog! Tak fordi du laver den. :) <3

  • passionsforfashion on 19 July, 2012 at 00:02 said:

   Selvom det er DK kan sælgere fra andre lande også oprette auktioner, så tjek hvor varen er fra, før du køber :)

   TAAK <3

 103. Signe on 22 July, 2012 at 13:29 said:

  Jeg har betalt, trykkede kontonummer og alt det der for nogen dage siden. Og så idag modtager jeg en mail hvor der står om jeg vil betale? Har du prøvet det før? :)
  Og fed blog!

  • passionsforfashion on 22 July, 2012 at 13:39 said:

   Jeg tror kun du har oprettet en paypal konto, hvor du indtaster kontonummer osv. Derefter går man videre og trykker “pay now”. Hvis du ikke har modtaget en mail med “tak for din betaling”, så har du ikke betalt endnu :)

  • passionsforfashion on 23 July, 2012 at 11:26 said:

   Det ser ud som om de er ægte, men man ved selvfølgelig aldrig, hvis der ikke følger et eller andet bevis med!? Men ja, jeg tror de er ægte – sælger har også fået 100% “positive feedback”. Det giver en god indikation af, at det er en reel sælger.

 104. Katja on 23 July, 2012 at 18:41 said:

  For det første så elsker jeg virkelig din blog og din stil! Jeg er ret så afhængig af at tjekke bloggen hver dag nu :)

  Men jeg har lige to spørgsmål omkring Ebay…
  1. Hvis man køber flere ting fra samme sælger, skal man så betale porto for alle ting?
  2. Nogle gange er der annoncer med samme vare med til forskellige priser. Skal man her bare vælge den billigste, eller ender det med at koste det samme?

  • passionsforfashion on 23 July, 2012 at 22:17 said:

   Tusind tak for rosen! Er glad for du følger med så ofte :)

   1. Skriv til sælger og sig du har købt flere ting, så du skal betale en billigere porto, så giver han/hun dig en billigere pris på Paypal. Den samlede pris bliver altså nedsat :)

   2. Fordi det er forskellige sælgere der har den pågældende ting til salg. Bare køb den billigste :)

 105. Sofie on 9 August, 2012 at 09:48 said:

  Hvis nu jeg skal købe fx sko eller jakke…. Hvordan vælger jeg en str. når der fx ikke er sådan en rullemenu du kan vælge det i? :-)

  • passionsforfashion on 9 August, 2012 at 11:44 said:

   Prøv at læs længere nedde på siden på Ebay – der står at man skal oplyse sælger størrelse, efter man køber :)

 106. Josefine on 21 August, 2012 at 17:45 said:

  Skal man være mindst 18 år hvis man opretter en ebay bruger? :-)

 107. Sofie on 22 August, 2012 at 18:05 said:

  Jeg var egentlig bare interesseret i at høre hvor du havde et link til din halskæde med de løse “nitter” på 8. billede i guld, den er simpelthen for lækker og jeg aner ikke hvor jeg skal lede! Hvis ikke den fås mere, ved du så evt hvor den kan købes?

  Tusind tak for din Ebay-guide, jeg er allerede vild med den!

 108. Sille on 27 August, 2012 at 16:15 said:

  Hej Christina

  Super fed guide, nu kan jeg endelig komme i gang med at shoppe på Ebay!
  Jeg har fundet en super fed taske… Den skal sendes fra Kina, så der kan selvfølgelig risikere at komme told på, men den minder om en Alexander Wang taske og jeg er derfor usikker på om jeg kan få en bøde hvis det er en kopitaske eller bare minder om en designer taske. Ved du om man kan være sikker på at det ikke er en kopivare?

  Knus

  Link:
  http://www.ebay.com/itm/New-Celebrity-Bottom-Studs-Rivet-Bucket-Tote-Handbags-Shoulder-Bag-Free-shipping-/271041364487?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item3f1b530207#ht_40886wt_952

  • passionsforfashion on 27 August, 2012 at 18:50 said:

   Den er super sej :)
   Det er ikke ulovligt at købe kopivarer til Danmark, det er kun ulovligt at sælge dem i Danmark :)

 109. Katrine on 31 August, 2012 at 17:42 said:

  Hej Christina :)
  jeg ville bare lige spørge dig – hvis jeg køber en pung til 10 dollar, og betaler 5,5 for portoen – bliver den så taget i tolden fordi det samlet overstiger de 85 kr, eller er det selve pungen der ikke må overstige 85 kr :)?

  Katrine

 110. Johanne on 18 September, 2012 at 11:26 said:

  Hejsa :)

  Til alle jer der har spurgt på skoene (som jeg også er helt forelsket i)..
  Jeg har fundet et link til enten de smukke blå sko oppe i hjørnet – eller i hvert fald et par der ligner tilpas meget !

  http://www.ebay.com/itm/261086340199?var=560148929860&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

 111. Louise on 28 September, 2012 at 20:11 said:

  Tak fordi du har lavet denne guide! Er helt ny på Ebay :) og tak for en rigtig god blog.

  Jeg overvejer dog at købe en jakke på auktion, hvor man skal byde. Har du nogen erfaring med, om det er bedst at vente til til sidst hvor den udløber eller skal man helst byde med det samme?

 112. Pingback: Ebay guide | I Am Fashion

 113. Julie on 31 October, 2012 at 11:41 said:

  Hej!

  En rigtig fed Guide! Har overvejet længe om jeg skulle begynde med at lære ebay at kende, nu har jeg chancen! ;)
  Ville lige høre om du ved hvem det for det meste er der sælger? Private? :)
  Rigtig god dag!
  Knus

 114. Kristina on 22 November, 2012 at 23:41 said:

  Hej :)
  Jeg vil bare lige høre om det kan passe at man ikke kan købe mere end en ting ad gangen på Ebay? Synes ikke lige jeg kan se at der bare skulle være en “indkøbskurv” som på så mange andre sider :)
  Hilsen kristina

  • passionsforfashion on 23 November, 2012 at 12:57 said:

   Hej Kristina.
   Du skal se Ebay lidt som Trendsales. Det er forskellige sælgere, så man køber en ting af gangen medmindre det er fra den samme sælger :)

 115. Pingback: Ebay-goodies | Trois Filles

 116. Johanne on 10 December, 2012 at 20:27 said:

  Hej Christina :-)
  Ved du, hvordan man bliver opkrævet told og importgebyr? Står det på, når man modtager varen, eller får man et brev et par dage efter eller hvordan?
  Hilsen Johanne

 117. Hej – jeg har virkelig desperat efter om et link til trøjen nr 5 og neglelakken!
  eller ved du andre stedet det er muligt at købe trøjen, må eje den!

 118. Fed guide – jeg sidder netop selv og er igang med at handle på Ebay nu, men lige da jeg skulle til at betale, blev jeg spurgt, om jeg ville betale med kort eller via Paypal. Du skriver, at Paypal er en meget sikker måde at betale på og det var også den betalingsmetode, jeg ville benytte mig af. Problemet er bare, at jeg ikke helt forstår, hvordan det fungerer – hvordan sætter man penge ind på sin Paypal-konto og er det sådan, man betaler? Eller betaler man egentlig bare med sine kortoplysninger? :-)
  Glæder mig til at høre fra dig, så jeg kan foretage mig en masse køb på Ebay i fremtiden! :-D
  De bedste hilsner
  Cecilie

  • passionsforfashion on 24 December, 2012 at 21:28 said:

   Du betaler bare med dine kontooplysninger via Paypal :) det er virkelig nemt. Når du først har gjort det en gang, skal du ikke indtaste dem igen næste gang :) god jul

 119. Claudia Mortensen on 27 December, 2012 at 21:41 said:

  Halskæden på billed nr. 9 vil du ikke nok lave et link til den? Den er simpel hen så flot! :-)

 120. Sofie on 18 January, 2013 at 21:56 said:

  Har du ikke lavet et indlæg engang om trøjen på billede nr. 5? hvis du har vil du så ikke linke det? :)

  • passionsforfashion on 19 January, 2013 at 23:11 said:

   Den er desværre udsolgt :( vil du alligevel se indlægget? Du skal bare søge på transparency i søgefeltet :)

 121. Laura on 19 January, 2013 at 21:15 said:

  Hej!
  Jeg har lige et enkelt spørgsmål:P
  Du skrev jo i guiden at det var en god idé at finde ud af hvor sælgeren kom fra, men hvor er det jeg kan finde det?
  Kh Laura

  • passionsforfashion on 19 January, 2013 at 21:34 said:

   Du trykker på “posatge & payment” som står på siden under hver eneste item du går ind under. :)

 122. Laura - Takker on 19 January, 2013 at 21:36 said:

  Mange tak! :-)

 123. Cathrine Hansen on 3 February, 2013 at 23:31 said:

  Super fed guide!

  Har du link til blonde shortsene, halskæde nummer 8 og 11 og sandalerne med sløjferne? :-)

 124. Signe on 4 February, 2013 at 16:07 said:

  Vil du lægge et link til de der blonde-shorts? De er så flotte!

 125. Julie Willert on 20 February, 2013 at 22:05 said:

  Hej – du laver en skøn blog og følger den næsten dagligt :)

  Er helt vild dine sandaler med sløjferne fra eBay, men kan ikke se at de sælges længere.

  Har du et navn på dem, som jeg kan søge på?

  Mange hilsner

  Julie

 126. Er det sikkert og kan man godt købe fx. 10 varer af gangen på ebay?? fra forskellige sælgere selvfølgelig?

  • passionsforfashion on 18 March, 2013 at 20:37 said:

   det er helt sikkert, ja. Hvis du skulle komme ud for ikke at få din vare, får du pengene tilbage af Ebay, hvis du skriver til deminden for 45 dage. Du skal se Ebay ligesom trendsales eller den blå avis. Man køber af forskellige sælgere og kan derfor ikke købe ti ting af gangen medmindre det er fra samme sælger :)

 127. Super nice med en guide, da jeg endnu står og er lidt halvskeptisk omkring det hele :-) nu tror jeg, at jeg er klar til mit første e-bay køb ;-)

  Nina

 128. Mette on 13 May, 2013 at 09:35 said:

  Hej med dig. Tak for den fine guide. Tror du man skal betale told for disse? http://viewitem.eim.ebay.dk/Disco-Pants-Womens-High-waisted-Disco-Trousers-Shiny-Pants-Leggings-Sz-814-/350789670976/item
  Kan ikke helt finde ud af, hvor de kommer fra.

  • passionsforfashion on 13 May, 2013 at 16:59 said:

   Det skal du ikke, for jeg kan se, at de er fra UK – inden for EU betaler man ikke told :)

 129. Julie on 23 May, 2013 at 17:36 said:

  Hej :)

  På den engelske ebay side er der jo den funktion “add to basket”, som jeg bruger hele tiden når jeg finder ting jeg gerne vil have, og så sorterer bagefter. Nu har jeg fundet en masse ting fra Kina, og mange fra samme forhandler. Ingen af de individuelle varers priser overstiger 80 kr. Men hvis man ligger varerne fra de samme forhandlere sammen vil de jo overstige 80 kr. Ved du så om man kan blive pålagt told? Er det pr. enkelt vare prisen ikke må overstige 80 kr. eller er det for alle varerne fra samme sælger?

  Håber du vil svare :)

  Mvh. Julie

  • passionsforfashion on 30 May, 2013 at 16:43 said:

   Det er jeg faktisk ikke helt sikker på.. :S Desværre.. Jeg vil gætte på at det er på hver enkelt ting, men det er et godt spørgsmål.

 130. Hej. Fantastisk guide :)
  Nu tør jeg godt handle på ebay :)

 131. Sarah on 4 June, 2013 at 23:17 said:

  Hej :-)
  – Kunne enormt godt tænke mig et link til de ballarinasko med nitter på!, altså et link til dem på billedet! – ville være rigtig lækkert, tak på forhånd! :-))

  • passionsforfashion on 5 June, 2013 at 13:09 said:

   jeg har desværre ikke et link længere :( Du må ind og søge efter dem :) prøv evt. “studded loafers”

 132. Alberte on 25 July, 2013 at 23:59 said:

  Hvad søgte du på for at finde tasken på billedet og blazeren? :)

 133. Lise Marie on 30 July, 2013 at 09:48 said:

  Hej Christina

  Hvad søgte du på for at finde trøjen i venstre hjørne, i sort og lyserød?

  • passionsforfashion on 31 July, 2013 at 08:24 said:

   Hej Lise Marie,
   Det kan jeg desværre ikke huske.. Det er lang tid siden :( Jo flere tillægsord desto bedre :)

 134. Natti on 31 July, 2013 at 08:55 said:

  Hej :) Jeg har budt på noget inde på eBay. Men det var desværre den forkerte. Hvordan afslår jeg budet?

 135. Laura on 12 August, 2013 at 15:35 said:

  Hej Christina

  Jeg er lidt ny på Ebay, og har lige købt nogle nike sneakers fra Taiwan. Jeg købte dem her den 8 august, men pengene er stadig ikke blevet trukket. Ville høre om dette var normalt, når man køber en vare, der er så langt væk eller om det lyder underligt. Jeg har nemlig modtaget min order bekræftelse :-)

 136. Pingback: Looklab.dk - Rikke Krøger » EBAY TIPS

 137. Pingback: EBAY TIP: WOODEN HAND | HOMESiCK

 138. Jeg har fået at vide at man ikke behøver betale told på pakker uden for EU, hvis der skrives på pakken at det er en gave. Ved du om det er rigtigt? :)

  • passionsforfashion on 26 November, 2013 at 19:09 said:

   Det hjælper nogen gange, men hvis toldvæsnet lukker den op og vurderer, at det ikke kan være en gave, så kan du risikere at betale told alligevel. :)

   • Okay tusind ta for din hurtige tilbagemlding :) Hvad så hvis det rent faktisk er en gave fra en butik? Så skal de vel skrive på den at det er en gave, ikke?

    • passionsforfashion on 28 November, 2013 at 18:26 said:

     Det var så lidt :) Altså hvis det er en gave fra en Ebay sælger til dig? Om det er en gave eller ej, så kan du godt få dem til at skrive, at det er en gave, men det virker desværre ikke hver gang. Nogen gange bliver den åbnet i tolden alligevel og så skal du kunne bevise, at det er en gave.

 139. Marie-Louise on 10 December, 2013 at 14:53 said:

  Køber du altid kun ting fra ebay, som koster under 80kr. eller er du bare heldig, at undgå told? jeg har netop købt en vare, og ser nu at det blev 85kr. UPS

  • passionsforfashion on 10 December, 2013 at 14:59 said:

   Nej, jeg køber også ting over 80 kr. Du skal være meget uheldig hvis du skal betale told på den vare, når den kun koster 85 kr. Mon ikke det går? :)

 140. Pingback: Ebay goodies #interior | passionsforfashion

 141. Frederikke on 5 January, 2014 at 18:14 said:

  Hej Christina.

  Jeg overvejer at købe noget på amazon.com, har du nogen erfaren inde på den hjemmeside? Det jeg vil købe er nemlig billigere inde på amazon end på ebay.

  MVH Frederikke

  • passionsforfashion on 5 January, 2014 at 23:31 said:

   Hej Frederikke,
   Jeg har faktisk aldrig købt noget på Amazon, men jeg ville ikke have nogen bekymringer ved det. Jeg kender SÅ mange der bruger det og er tilfredse med det :) Go for it!

 142. Christina on 14 January, 2014 at 21:08 said:

  Super god guide! :)
  Jeg har et enkelt spørgsmål. Kan man være sikker på at det man køber er ægte? Og er det kun privatpersoner der sælger ting derinde? :)
  Super fed blog i øvrigt!

  • passionsforfashion on 27 January, 2014 at 04:12 said:

   :) Godt du kan bruge den.
   Nej, man kan ikke være sikker på, at tingene er ægte med mindre sælgerne har bevis for det. Det er både privatpersoner og virksomheder. Det er lidt som på Trendsales :)
   Tak skal du have.

 143. Pingback: NEW ‘BESTIE’ SHOP = EBAY | Stinus it

 144. Pingback: Ebay goodies | passionsforfashion

 145. Pingback: Ebay goodies #interior | passionsforfashion

 146. Super god guide. Bruger nogle af dine fif på min facebookside Mode tips til Ebay. Håber det er uorden :)

 147. Bettina on 9 September, 2014 at 20:40 said:

  Hejsa. Jeg vil rigtig gerne købe noget på ebay. Problemet er bare når jeg klikker på buy it now og bekræfter, så bliver jeg bedt om at taste en pin til en telefon??? Det forstår jeg ikke og nu tror jeg at min konto er spærret. Så bliver jeg bedt om at ringe til ebay, men det telefonnummer de opgiver dur ikke… Har du muligvis en ide til hvordan jeg kommer i telefonisk kontakt med ebay?
  Håber at du kan hjælpe:-)
  Mvh. Bettina

  • passionsforfashion on 11 September, 2014 at 11:03 said:

   Hej Bettina,

   Det lyder mærkeligt. Jeg aner faktisk ikke, hvor man kommer i kontakt med Ebay, men det må da være muligt. Har de ikke noget der hedder “Contact”? :)

 148. Pingback: Ebay goodies #interior | passionsforfashion

 149. Vicki on 20 October, 2014 at 20:45 said:

  Hej Hej.

  Jeg har tit tænkt på købe, men er bange for efterligninger.ville elske finde f.eks de valentino stiletter du har, eller chanel, osv, hvordan ved man om det ægte?????

  Vicki

  • passionsforfashion on 21 October, 2014 at 13:55 said:

   Hej Vicki,
   Man kan ikke vide sig sikker på, om varerne er ægte, med mindre man får kvittering/ægthedbevis med i købet.

 150. sarah on 9 August, 2015 at 02:10 said:

  jeg har ledt efter den trøje du har på i første række, nr 2 kullone, den er så fed!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu