denim

Monday, 27 December 2010
Jeg var en tur i nogle genbrugsbutikker tidligere idag oppe nordpå, hvor jeg er vokset op. Det er ofte man skal lidt uden for København for at gøre nogle gode køb til en billig penge. Jeg kom hjem med denne fine denimskjorte, leopardtørklædet og en sort bredskygget hat. Har I gjort nogle gode kup her i juleferien?
I stopped by a couple of vintage shops earlier today and bought this fine denim shirt, the leo scarf and a black broad-brimmed hat. Have you guys made some nice bargains during the Christmas holiday?
blogstats trackingpixel

8 Thoughts on “Leo & denim

  1. Den er ret fed skjorten :-)

  2. Wow lækre vintage kup! :) Jeg elsker også at gå i genbrugsbutikker ved mine forældre, priserne er helt anderledes :)/Junepixeleret.blogspot.com

  3. Fedt tørklæde! Jeg købte faktisk en Whiite palliet vest idag til halv pris i Magasin, men det er vist det eneste kup jeg har gjort her på det seneste. xxxBIGRINGSANDCRAVINGS.BLOGSPOT.COM

  4. Anonymous on 28 December, 2010 at 01:29 said:

    Det ser godt ud!!! Hvordan sidder tørklædet bagpå? binder du bare en knude, og lader det hænge? Har ofte forsøgt mig med at binde et om hovedet – det ser jo super godt ud.. men er altid usikker på om det er kedeligt/grimt bagfra :)

  5. J'adore: Tak :)june: Tak skal du ha :) Ja, det er altså noget helt andet.. Amalie S. D.: Takker.. Det lyder da også som et godt køb, måske en nytårsvest?Anonym: Tak.. jeg binder bare tørklædet i en knude bagpå ja. Synes det ser fint nok ud :) Det kan næsten ikke være anderledes.

  6. hold op hvor ser du godt ud. og tøjet klæder dig rigtig godt!http://simplechristel.blogspot.com/

  7. har selv købt en skjorte(næsten mangen til din) til 25,-!(: genbruger i de små byer er bare guld:Dhvordan sætter du dit tørklæde sådan? har prøvet man jeg kan bare virkelig ikke!!http://annaeglite.blogspot.com/

  8. Fed skjorte og super lækre sko! :) Min veninde og jeg har lavet en video tutorial hvis i vil lave et hårbånd som dette:http://so-many-shades-of-white.blogspot.com/2010/12/diy-headband.htmltjek hele bloggen ud her: http://so-many-shades-of-white.blogspot.com/- Sofie Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

To the top

PASSIONS FOR FASHION is a blog by Christina Dueholm.
© 2013 Spotlife Europe. All rights reserved.
You may not take any images or content from this site without written permission.

Menu